推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

49 12
發新話題

[上樓骨] 再試潞丹拿

引用:
原帖由 zerr 於 2011-2-15 11:14 發表 I'm not sure "ton ton" still work in here, but her bone skill is very good in up stair spa.
糖糖當然在啦,要揾她前最好先致電預約,昨天上去同YOYO拜年,見到JOJO和GE兩大紅牌都在,潞記昨天剛剛來了兩個新女,其中一位都幾好樣,另一位正在做事,最搞笑該兩位新員工連芳名都未改就忙於開工,YOYO還認真說叫我幫她們改名,可惜小弟文化水平有限,如果有師兄近日上潞記的話,不妨幫她們諗諗?

相關搜索目錄: SPA
頭髮長長  心地善良  性格內向  永不賴賬

回復 189# 的帖子

邊一位是甜甜呢?前天即是情人節那天,我只見其中一位,是捲捲的長頭髮有少少金黃色的,另一位正在做事並無露面,我當然是找其中一位紅牌JOJO啦,揼完骨都不想和她們吹水了,因為當天是情人節,中午時在網上見到一位MR.Sorry…嘅帖子,說晚上要和愛妻慶祝情人節,我覺得真有意義,亦有樣學樣買束玫瑰然後同老婆食飯慶祝節日,所以話男人出去玩,玩夠都識得返屋企﹗

回復 191# 的帖子

有沒有新面孔並不是問題,最重要就是有位適合自己的技師,相反有時我會對新來的沒有太大信心,有技師在同一場做上一段日子從未離開過,表示該位技師有一定的客路,技術也有一定的水準,在技術方面技師和客人是人夾人緣,有些肯認真用力,但遇上不受力的客人時,可能會弄巧反拙,令客人怕怕,有些雖樣子甜美亦有可能是糖衣毒藥,總之自己個人認為技師按得你舒服,能消除疲勞,談話方面啱自己咀型,已經是很難得,我經常在這論壇提及到的紅牌就是有這種我的標準,我絕不會話見有新女上班又話第一時間沖上去試試,有些人太誇張,今天這里試新女,明天那里試新場,真佩服,我就沒有那麼多的時間,金錢和神﹗

引用:
原帖由 kot 於 2011-2-18 15:11 發表 很同意ching的高見, 所以上去多數找同一技師, 適合自己和有默契, 不過有時話事人, 多次來电邀請, 難免间中應酬一次
YOYO對我好識做,因她知道我做人專一和性格古怪,從來不會向我胡亂推介,上星期在TST有間非常相熟的SPA就因這種問題令我憤然離去,結果連朋友都無得做,這情況已不是第一次了,因為她向我推介一位從未做過我而我對她毫無好感甚至討厭的技師,該老板娘對我說︰她今天還未開鐘,叫我幫幫忙﹗你話火唔火滾?但如果在潞記有這情況,YOYO最多說不要咁快走,會叫我坐在客聽上陪佢傾陣計先,最難忘去年夏天,有日氣溫高達35度,我上到潞記時,上半身差不多濕透,YOYO見我太熱她親自走落樓下買兩罐汽水上來招呼我,雖然兩罐汽水算不上甚麼,但已深深表露出那份誠意,當她上樓是看見她穿著的低胸T恤露出兩個雪白的北半球,同時兩個北半球亦是佈滿汗珠,非常誘人,當時並沒有用這種歪念去看,只是覺得非常之不好意思﹗

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-2-18 18:09 發表 Yoyo 對你都幾好喎,佢都好耐冇約我出去食飯喇,依排真係比較少去LDN,前日佢打比我話有新技師到,下星期要去探探Yoyo和Apple,唔覺都識咗佢哋2年,真是光陰似箭
其實YOYO對個個客人都一樣咁好嘅,要好似慢靈妹妹的講法,之前有位kot師兄還以為我是YOYO&Apple的客,Apple幾年前在別處幫我揼過一次骨咁大把,YOYO就從來無幫我揼過,話時話有機會叫她幫我揼番次先,之前我曾經多次同YOYO講笑話要指定佢揼,揾次認認真真問下佢,睇下有無吹水先,不過我這番言論可能會引起YOYO的忠實FANS不滿㗎﹗

相關搜索目錄: 笑話

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-2-18 20:49 發表 我以前時常搵Yoyo幫我按,最初是在富貴足,然後去了凱盟,之後就曼美之和潞丹拿,現在都很懷念她的手骨,尤其是按前列線,她說在棕南海時學的!
講到棕南海,亦要提下個JOJO喎﹗以前佢就是在棕南海認識的,她按前列腺又是好掂,仲話可以增強能力添﹗

七大美人?可以由星期一到星期七每日揾一個,到下星期又繼續循環,可惜我就算花得起錢亦都無咁多時間和咁多神日日去,我昨天又上過潞記,終于見到那天kot師兄所問及的甜甜,就此要簡單形容一下,30+短髮樣子身材OK,衣著入時黑色皮褸黑色襪褲短靴,說話斯文大方有禮兼有女人味,但可惜一早mark咗紅牌JOJO只嘆今天無緣,她還對我輕輊微笑,可能知我有需要,最怕見有新女登場,雖然我比較專一,但往往會令人花多眼亂,總之就是有緣一試,無緣下次,醉翁之意入到房就唔會話唔好意思。

引用:
原帖由 孔乙己 於 2011-2-23 21:42 發表 原來昨天在櫃面睇網的師兄係你,怪不得成班技師圍住你!好像蟻見到蜜糖
原來那天叫Apple埋單時該位師兄就是閣下?真係失覺,咁都被你遇到,
至少都有人知道我無在討論區亂吹,有無留意到在Apple旁邊有位女仕?
暫時不是潞記員工,好似話要過幾天才會上班,睇樣同身型都唔錯喎。

引用:
原帖由 kot 於 2011-2-23 22:43 發表 xiantsang chingthank you for the info.  I went up there last week, apple told me that these two new BG work start working in the afternoon. Will try if time permits. As usual GE served me the other  ...
In my first image ,TIMTIM is quite good,  you may try this BG some day! and  I wanted to try her soon.

引用:
原帖由 孔乙己 於 2011-2-24 16:30 發表 哈哈,我見有位師兄同技師興高采烈地討論你發表的帖,所以我估該位師兄就是閣下姐,真係有缘我都有留意有位新面口的女仕在打地主、不知是否師兄所講的那位新員工?她是在第二間場做開還是新做的呢?那 ...
打地主果位就是新來的甜甜,越諗越有女人味,又要學你之前說的一句,下次靜雞雞去試下先,免得JOJO話我花心﹗

引用:
原帖由 孔乙己 於 2011-2-25 02:19 發表 你真係鬼馬!
失禮失禮﹗果句都是學下你啫,都幾天無見佢地囉﹗

呢位糖糖並非CHING說的那位CANDY﹗

有個多星期無上潞記,昨午有空上去試試新來的甜甜,YOYO見我上到去又專登親自走落樓下買可樂招呼我,她說知我喜歡飲,實在太客氣了﹗ 甜甜雖然入行日子較短,但也很用心去按,應該很快會追得上其他經驗豐富的技師,身材算均等並無裝胸作勢,對于我呢D中年男來講是不過不失,後來見到紅牌JOJO對我說有位hymen師兄和我前後腳先離開,想同佢打聲招呼都無緣,真遺憾﹗發覺近來上幾間足仔都撞到D師兄喎﹗好彩自問無得罪過人啫, 臨走見到又有個新女叫COCO,暫時未知乜料,要下次上去先可了解一吓,係呢loshue師兄你昨天下午幾點上到去㗎?唔通又係跟你前後腳?

引用:
原帖由 孔乙己 於 2011-3-10 15:32 發表 師兄講得咁好,我都要上去睇下先!CoCo是否後生的技師!
當時我趕住走無睇清楚,所以不詳﹗

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-3-10 14:55 發表 咦, hymen ching 好少留言喎.
hymen ching 好多時都喜歡用短信﹗

引用:
原帖由 hymen 於 2011-3-11 09:45 發表 report something sin ... YoYo said the name 甜甜 is not correct, should be 田田I didnt try before, i am such a loyal guy that everytime i went them i still pick the same one Jojo. ...
極有可能是YOYO的語言上出誤會,那天她對我說是甜甜吧,但普通話這兩字是同音,hymen兄︰那天我真是失覺哂,錯過了和你握手的機會,JOJO應該拍門或打電話給我嘛﹗

相關搜索目錄: 語言 普通話

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-3-12 13:10 發表 咸咸我都唔介意.....
咸咸?我鍾意呀﹗因為我最鍾意 咸咸濕濕,食飯撈汁﹗ D囡囡就最怕我唔咸濕,如果 男人唔咸濕,必定是齋噏﹗

引用:
原帖由 chanchan1231 於 2011-3-14 11:44 發表 Jojo力度爭小小,推油就Ok想夠力就搵埋糖糖
JOJO細細粒有咁嘅力度已經難得,若是踩背借少少鋼架力就無得頂,早幾日先幫我踩背,之前話有個叫甜甜又無做,但又見到有個新人叫小雪,唔知有無人試過呢?

那天上到去見小雪响大廳幫人做腳,應該是樣樣都掂果隻﹗

引用:
原帖由 chanchan1231 於 2011-3-21 23:53 發表 小雪咁正,我又靜雞雞上去試下先!
好學唔學又要靜雞雞試咁鬼崇,我去試就要光明正大,你驚三大皇牌會詐型咩?公平競爭先有進步㗎﹗

時間過得很快,轉眼又是一年了,今天似是潞丹拿開業一周年的日子,
最記得去年三月廿八號,應該是YOYO取其意頭328生意發的意思,
真是要打電話上去問吓YOYO今天有無特別優惠先,

祝YOYO同APPLE生意興隆,客似雲來﹗

引用:
原帖由 孔乙己 於 2011-4-2 20:45 發表 明天小雪是否上班呢?
打個電話上去問問先啦﹗

回復 277# 的帖子

早就試咗啦, 唔係點會自稱潞記忠實擁躉喎﹗

回復 281# 的帖子

現時身處國內,想試都無得試,要過多幾日先回來﹗

49 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。