推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

44 12
發新話題

Wai Wai+Candy---加威新組合

回復 100# 的帖子

御記開張都有十日,我頭尾都係上過去三次,開張日我純屬運吉,之後兩次,
ANGEL、EVA,最舒服始終都是EVA,踩背超掂﹗
頭髮長長  心地善良  性格內向  永不賴賬

引用:
原帖由 Adventure 於 2011-1-1 00:43 發表 C Hing, do you know where is Angel now? It seems she has disappeared for a while.
ANGEL was back to her home town SI CHUAN a few days already,anyway ,she still work in here as she comeback.

引用:
原帖由 2081 於 2011-1-1 06:28 發表 吓,上次我揾Angel,惠惠話佢放假至星期三,e加又放假?佢係吾係吾做!
人地要休假回鄉探親嗎﹗點會唔做呢?

昨晚又上御記,CANDY為我安排咗個新女叫SHIRLEY,樣子甜美,原來佢以前在沙田做過,沙田好似得一千零一間,手骨都唔錯,之後我發現眾人關注的靚女ANGEL已返工,不過佢嘅BOOKING太多,我想打尖揾佢整番兩粒鐘都唔得,原來近日來了一批新面孔,有IVY,LIZA,LILI,個個都細細粒幾靚女,真係有機會要上去逐一試試。

今日中午經過尖沙咀,順道上去探下惠惠,本來想揾Angel, 可能大過早未返到,惠惠介紹個IVY幫我做,佢力度都算OK,
身材也十分苗條,又是有小鳥依人Feel,但是我發現一樣嘢,
IVY個樣子又七成似Angel,莫非她們是倆姊妹,
又或者是我太掛著Angel所至的感覺。

有無咁SO我就唔係幾清楚, 但御記有幾多個靚女我就見得清清楚楚,
話說前日惠惠打電話比我問我是否很無聊,得閒過頭無聊就要我上去比佢揼下,
上到去Candy又話介紹新女比我,原來是一個同我咁樣頭髮長長心地善良的,
佢叫Joey,應該是全場最年輕的一個之前在峇記做開,總之就是人靚聲甜身材正,
見到靚女自己姓咩都忘了,但仲記得惠惠叫我上來親自幫我揼,無可能反口嘅,
一於來個惠惠+Joey至尊無敵美女+可人兒雙飛Spa,發覺Joey骨技仲係超水準添,
而惠惠做了老板娘咁耐亦保持以往的手勢,一樣咁掂,這次惠惠又不知用了甚麼香水,
又要講多次來形容……聞一聞  愉快又精神, 索一索  舒筋又活絡,
好想賴一頼       興奮到兩頭擺
好彩早少少上到去 ,果晚幾好生意,爆到七彩,差D要我等房

相關搜索目錄: SPA 香水

修養是在乎觀點與角度,並無標準可言,老實講句,R TIPS嘅問題每個場都有可能發生,亦不能保証百分百無,
正所謂樹大有枯枝,認為R TIPS嘅可以下次指名唔要xx技師,在香港我又真係從未遇過R TIPS或嫌比得少的情況,
相反在國內就試過,講到話比幾多……豐檢由人,可多可少睇服務態度而定,我曾經在太子區嘅足仔埋單後再比5xx
驚人話我搞貴曬,因為同個技師都好熟嘅,例外﹗但不得不提這間場有個好似叫e…?月頭幫我DUP完比tips佢好似唔敢收咁樣,
我心諗是否我比得少呢? ……原來佢話有D唔好意思收喎﹗ 囗下,咁都得?傻女

回復 148# 的帖子

比埋錢BG幫你去埋單梗係預多tips果份啦,但我在國內試過咁做,
點知條女收了錢後同我講,叫我再攞錢出柜枱埋單,
呢D直情係屈tips,我即刻將佢手上D錢搶回,自己去埋單,
tips都省回,條八婆三幾十鐘錢都想貪埋,貪字變個貧

邊個話水溫不夠熱?年廿八晚我就在御記做SPA洗邋遢,靚女IVY放桶水好鬼熱,我要加凍水才敢浸,
我怕浸熟埋條腸,醫生話浸太熱嘅水會導致性無能㗎﹗ 本來收工有D腰酸骨痛想揾EVA踩番兩嘢,
點知佢休息,IVY剛剛做完唔洗我等,仲整一大扎椂柚葉放落木桶比我浸,IVY手骨都算鉤力,
被IVY㩒完之後疲勞盡消,用椂柚葉水洗完邋遢之後也衰氣盡散………

相關搜索目錄: SPA

IVY樣子同身型有點像ANGEL,各位師兄同意我講法嗎?
EVA骨技一流就肯定的,特別是踩背勁舒服﹗

引用:
原帖由 derrick328 於 2011-2-10 08:46 發表 Yes, agree with u.But ivy have her own personality with good personality close to client, easy to approach. Nice Girlalso ou can try new girl called LingLing, she cute with big eyes.Bu ...
我昨天下午上過御記派利是,又是爆到七彩,亦見過LingLing此美女,見樣子給我的感覺是個清純可人兒,身型也是細細粒容易食,不過今次無時間,下次一定要試試,發覺現時御記個個都嬌小玲瓏,其實兩個月前CANDY 惠惠同我說過一句話,要做到店內每一技師都保持一定水準,包括樣子身材骨技,絕不希望一粒老鼠屎搞壞一鍋飯。

回復 177# 的帖子

邊位師兄生日呀?

引用:
原帖由 2081 於 2011-2-12 11:33 發表 聽說津津乃老人場、為何有如斯美少女?
你都識得話聽說,即是未去過又點知呢?

相關搜索目錄: 美少女

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-2-12 11:48 發表 我係其它桑拿都做過津津出師後生,靚的,即係係津津唔留得耐?元朗銀湖, 有後生的,都曾漏出去油尖旺.
表示出樣靚身材正骨技好的技師發展空間大,亦令我想起十幾年前中國上海流行的幾句話﹗
一等女人 飄洋過海
二等女人 深圳珠海
三等女人 留在上海
四等女人 下鄉勞改

引用:
原帖由 2081 於 2011-2-12 18:14 發表 師兄,我吾懶、有做功課架,我睇哂e度津津d帖架!沙田津津轉手咩?    舊津津桑問沙田津津係咩場沙田娛樂城...津津娛樂會沙田津津 豪放BG津津好恐佈
齋睇post無用㗎,要親身體驗至知,我剛剛上過御記,今日跑馬唔使等房,有師兄話店內有粒老鼠屎?今日唔見佢返工喎﹗好想叫惠惠炒咗佢,多個唔多少個晤少啦,影響生意,反正間場除咗xx之外,個個都無問題﹗

相關搜索目錄: 娛樂 功課

引用:
原帖由 2081 於 2011-2-12 18:30 發表 聽閒玲玲都係津津過來,唉!又係缘閒一面,上到去又剛剛上鈡、只有望門輕嘆,無缘
你真係唔好彩,下午三點半至四點九佢都得閒,仲同我一齊食外賣下午茶添﹗好嘢嚟架﹗

相關搜索目錄:

回復 203# 的帖子

你見到應該不是我,因我三點半上到去時玲玲剛下鐘,咁玲玲做果個客就是你,
你又怎會說無緣?

[quote]原帖由 derrick328 於 2011-2-12 23:22 發表 yes, i try lovely girlfor me i am her first customer [/quote請問]師兄今天下午你是否和另一位朋友一同上去呢?

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-2-14 12:04 發表 It is hard to say....as I have so many favourite bgs   Some of them may visit this forum...so I dare not say   But tonight I am going to celebrate vday with....my beloved wife
男人出去玩,玩夠都仲識得返屋企﹗ 但女人出去玩,唔知會否去埋人哋屋企?………

44 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。