推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

睇住自己老婆俾第二個男人砌你會唔會興奮?

引用:
原帖由 babez 於 2010-8-4 23:05 發表 男人咪一樣會去偷食 無論男定女 對一個人對耐左此終都會悶既 XP如果返黎搵到岩人既話應該就會試啦~不過見你地講到話一個搞完就有另一個接力 好似會搞到好累咁最驚搞到冇曬力返屋企ja
冇力返屋企就在酒店睡,第二朝再來個morning Q,charge晒電再返咯

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-5 23:14 發表 兩公婆一齊做多d床上運動咪唔使去健身院咁麻煩囉!
輪住來操你老婆,想唔fit都難

相關搜索目錄: 健身 運動

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-5 23:18 發表 對得耐,有D無心機同老婆造床上運動 ,所以先搵新刺激
小弟願意代勞。。。

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-5 23:25 發表 搵多d新男多d新刺激!
舉腳贊同

如果你睇第二啲男人用你老婆的相來打飛機你會唔會興奮?

引用:
原帖由 babez 於 2010-8-8 21:12 發表 "後生"既話好難搵返d 咁上下大既對手le...出黎得咁玩既都係成熟派啦~
等緊你返來同你玩啊

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。