推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

中左淋仔,上星期去完政府食完藥,今日翻睇話ok,遲d睇埋報告,咁係唔係淋仔果關已經過左? 徬徨中

唉,中了之後有一晚老婆咀我小兄弟,第2朝我先至知有白色分泌,心知不妙,上星期去睇政府醫生,確認中淋仔,之後一路都冇同老婆行埋,早兩日佢喉嚨發炎仲發埋高燒有鼻水,再之後佢下面話多左d 分泌白帶,好驚會同我有關,非常後悔

想知點解政府用果隻藥 cedax 一粒搞掂,但係我上網睇就話要食足3日一個療程?驚俾老婆知,真係想自己買俾老婆食,唔俾佢知,雖然咁諗係好唔岩,但係俾佢知就離婚都有份,而家真係好驚好後悔

引用:
原帖由 cfzz2011 於 2010-3-15 16:42 發表
我怎么没弄明白是什么意思呢?
不明白甚麼?

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-3-15 17:34 發表

朋友,呢樣我中過
可以答到你
我當時係去私家到睇,第1次自己未同老公講,, (當時都未知有冇淋)但醫生照同我打左1針食1個星期藥,, 叫我2個星期內唔好同老公行埋,等d藥力發揮左先再留小便check, 但中間我有同老公 ...
唔該晒,想知係一開始就流得好勁定係開始時得小小,之後越來越多?

我老婆係多左,但唔誇張果隻,以往冇見過佢條底褲有跡,而家有,所以都係估o下估o下

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-3-15 17:34 發表

朋友,呢樣我中過
可以答到你
我當時係去私家到睇,第1次自己未同老公講,, (當時都未知有冇淋)但醫生照同我打左1針食1個星期藥,, 叫我2個星期內唔好同老公行埋,等d藥力發揮左先再留小便check, 但中間我有同老公 ...
之前睇post 話去政府睇完話清晒,後來原來未清,因為有d去左前列腺或者睪丸度,真係唔知要唔要去私家睇多次呢~

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-3-16 01:54 發表

講真,,,淋病好多人都可以冇咩野病徵,,咁你點可以按我個case去伻估你太太而家個情況呢,,,我地去check都要留小便去check dna 啦,,,先生

你自知sure唔sure你有淋之後,真係有冇同你太太有咩close接觸先,,, 我覺得 ...
我想知私家 check 淋病係唔係都可以去大家傾開的那位皮膚科醫生度check? 還是要去泌尿科醫生度check?唔該晒

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。