推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] Today at Rainbow Sauna

本主題被作者加入到個人文集中
hello

ching 小弟一直想試呢間rainbow, 聽你地講, rainbow 比較高檔, 小弟亦都肯花少少錢享受高d服務 但小弟係100%新手.. 從未去過massage & sauna..  請恕小弟愚昧 ,有d白痴問題..我想問既係..

1. 我淨係想俾人massage, 唔想浸spa唔焗咩sauna.. 我可唔可以就咁入到去沖過身就俾人massage架?

2. 同埋有冇門,一人一間房架?會唔會睇到隔離ching 或者D人行來行去架?(因為我聽朋友去physical都係好人頭湧湧的)

3. massage 完係咪可能沖多次身先走呢?

唔該哂ching 你地!!

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 happywkr 於 2010-3-22 10:50 發表

1. Yes.

2. Individual room for you, just enjoy a relax massage.

3. Yes, pay before you leave!!
唔該哂 ching∼

想問埋∼ 

1. massage 時需要著浴泡嗎?
2. 要自備短褲嗎?
3. 入到去reception,同佢講做massage, 跟住點?有冇人帶我去邊度沖身同埋入邊間房架?

驚去到乜都冇準備好瘀皮.........

引用:
原帖由 happywkr 於 2010-3-22 10:50 發表

1. Yes.

2. Individual room for you, just enjoy a relax massage.

3. Yes, pay before you leave!!
唔該哂 ching∼

想問埋∼ 

1. massage 時需要著浴泡嗎?
2. 要自備短褲嗎?
3. 入到去reception,同佢講做massage, 跟住點?有冇人帶我去邊度沖身同埋入邊間房架?

驚去到乜都冇準備好瘀皮.........

咁浴泡入面駛唔駛著返自己條under架? 定係rainbow會提供?

by the way, 沖身需要洗頭嗎? 技師會唔會唔like客人浸住個頭呢?

(哎呀, 我自己都覺得煩, 這是最後一問)

引用:
原帖由 SCWT 於 2010-3-22 12:26 發表
welcome to our big family to ching masha-nil...wish u to have a fun and safe trip
thank you ching SCWT, any advice how to be safe there?

有冇update 技師介紹等我去到唔駛兩手空空呀?

I have a question dude and hope you guys can advise me.

Can I masturbate for myself instead of HJ (if available) provided by the BG?

Many thanks and regards

有冇師兄係廿幾歲架?

我想去試下~ 不過會唔會太後生?????????

今日去到12:30PM冇開門既, 咩事~??

師兄, 想請問成個過程 part 1-2 幾多分鍾呢?

我要就返d時間ma~

rainbow 比較 kobe sauna, 誰好?

ching 我想問massage間房大唔大架????? 有冇鏡架??????

師兄們~~~ 邊個時段最少人呢???     

ching, could u pls describe more on Ilene?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。