推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

發牛豆

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 唔易做 於 2006-11-29 17:15 發表

係等你出場先
出場咪無波踢

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-11-29 17:20 發表

睇唔到睇唔到我乜都睇唔到.........
唔同你纏,收工

拜拜  

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-11-30 08:07 發表
引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-11-30 09:46 發表
早晨呀各位!

早晨呀 ))))))))))

嘩,間房成359平方米咁大,茅人  

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-11-30 11:23 發表
豆豆.......車佬.........唔易做.........早晨...........
早晨,今日返工未呀?

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-11-30 11:37 發表

返左la...........
一日唔死..............
d 催命鬼都要催我返嚟做..............
有無咁紅呀,呀姑  

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-11-30 11:55 發表

唔係紅......係畀人洽咋.........
多人揾至顯得妳重要

今日又唔見咗妳金蘭

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-11-30 12:05 發表

低級打雜..........有幾重要.....

唔見左金蘭............??
原來係GM 豬Man ,失敬失敬

請唔請助手,重要 D 野都做得架

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-11-30 12:15 發表

咁不如你做埋我嗰份呀.............
好呀好呀,我低死爛做無乍型,有無十皮野一個月先

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-11-30 12:45 發表
d人又去晒食飯啦?
我返黎妳又走lu

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-11-30 12:26 發表

我而家做兩個半人嘅野都無十皮野一個月ar...........
你話呢............
咪試吓做三個半人嘅野囉

係咪好衰呀

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-11-30 14:14 發表

係呀!
放心去努力,我用個頭撐住先

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-11-30 14:31 發表

你個頭可以撐幾耐呀
我個頭就唔可以撐幾耐架,不過有你條頸就撐耐 D 囉

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-11-30 14:31 發表

仲衰過我老頂~~~~~~~~~~
唔衰點頂住妳

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-11-30 14:34 發表

豆豆~~~~~~~~~
見唔到妳~~~~~~
妳有病嘛,隔開下好 D,雖然握手同枱食飯無問題

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-11-30 14:39 發表

承蒙錯愛...........
未相愛,何來錯愛?  

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-11-30 14:42 發表

你幫豆豆擋哂ma.........
點擋?妳教我

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-11-30 14:57 發表

首先將身體置於我同豆豆之間(略接近豆豆一邊)......面向我或豆豆......(請意勿側身.....以盡覆蓋豆豆身體為準)
雙臂張開成180度.......擋住所有我能觸到豆豆的身體接觸和口沫..........
保持以上姿勢.. ...
好詳細喎!不過妳咁多 …………….咁咁咁咁…………….咁咁咁咁,好難明喎

呢D咁重要部份妳又收埋……….

乜野我能觸到豆豆的身體接觸和口沫         妳地做緊乜,我駛唔駛避席呀!

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-11-30 15:27 發表

....直至我...消失為止....

諗太多la 你....................
詩中有畫,畫中有屍

緊係要幻想下至領略到嘛

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-11-30 15:41 發表

對於閣下嘅中文造詣...........
小人甘拜下風
不打不相識,妳打我幾拳,我伸妳幾脚啫

三句唔埋,做乜去做小人

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-11-30 15:49 發表

哇...............
幾時有d 咁嘅樹啊~~~~~~~~~
一睇妳成棵聖誕樹,仲問幾時!

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-11-30 15:58 發表

咩呀..............?? 聖誕都未到...........??
唔明喎...........
唔駛驚,呢個聖誕妳實等到

我成日話妳妳妳,係妳定你?

妳/你答我      我解明妳/你

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-11-30 16:09 發表

驚都未驚過..........
我知妳未驚過,乜妳平時無左手掛個袋,右手掛條鍊,頸又掛個牌咩

咪成棵聖誕樹囉

估係估到,我估唔算答案嘛

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-11-30 16:29 發表

識行識"旭"識講野嘅聖誕樹..........
行出街會唔會畀人打..............
行出街會唔會畀人打就唔知,撞到我就比我劈

夠唔夠兇殘

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-11-30 16:38 發表

好得人驚...............
妳仲得人驚,又驚又笑

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。