推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-2-5 16:05 發表

因為保保講既!
而家保保要改名做牙刷版主 lu wo  

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-2-5 17:17 發表

生活迫人嘛

而家仲有無呀 , 個個都自..................

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-2-6 08:33 發表
年三十晚的早上
樂氣豆雞車保, 與大家早晨
引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-2-6 08:37 發表
除夕早上各位好!
樂氣豆雞車保, 個個早晨   

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-2-6 10:34 發表

呢隻豬要12年後見, 可以既話.....
隻豬比人劏左啦 , 你仲等  

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-2-6 10:39 發表

我未變咸魚所以周圍仲未有烏英英~
變咸魚有咩好做 , 做咸蟲好過啦  

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-2-6 10:45 發表

你收埋好多相?
千幾張            其中 ge 幾張

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-2-6 10:46 發表

做咸蟲太攰喇.....要著草~ 做咸魚就貪佢咩都唔駛做~

今日又跌個他媽的不亦樂乎~
係呀係呀 ,

等我禽日仲掃左 d , 未   

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-2-6 10:54 發表

Oh.....so am I.
怕咩呀 , 係眼光獨到  

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-2-6 11:45 發表

呢個時候買貨揸中長線應該無問題, 皆因大陸唔會俾佢插水, 隨時又會出口術撐市, 可以考慮趁低吸納~
我個組合都好重貨 , 都係睇好要攪奧運 同 美國大選要穩民心, 我望有 30 - 50 %回報   

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-2-6 12:04 發表

早前預測過年前大戶會盡量壓低個市收貨, 依家就展望過年之後逐步回穩, 尢其係中字股, 可望好似年初咁樣大走勢唔需要跟足恆指或美股~
多謝分析   

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-2-6 16:18 發表
開開心心慶團年
歡歡樂樂迎新春

大家好  
[fly] 風滿面融融
皆大歡喜陶陶
[/fly]

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-2-6 16:43 發表

除夕快樂
知足常樂
鼠年好運來  

寒晚風飄飄
今宵輕霧中眠

回復 #21067 happycamel 的帖子

好令仔喎   

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-2-6 17:18 發表

令女唔敢貼 風頭火勢
今日下午又有新 , 服未 !

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-2-6 17:26 發表

係?
阿彌陀佛
罪過罪過     

開年啦  

祝各位身壯力健,出入平安,財源廣進!     

回復 #21111 happycamel 的帖子

初三馬會有錢派, 記得去攞    

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-2-8 19:14 發表

邊度,我又去!
有身分証就有  

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-2-8 21:26 發表

岩岩去完對面海馬會,旗開得勝! 
弓起弓起  

回復 #21124 happycamel 的帖子

可以咁解咩 !

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-2-9 21:46 發表

乜你唔係弓身而挺既咪
我只係知人地姓 chan 咁風光, 我叫姓 chan就..................

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-2-9 21:48 發表

未boh
今日又 400....................

回復 #21159 happycamel 的帖子

我唔啋你  

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-2-9 22:08 發表

甘我會一般性苦悶
比 d 耐性 , 你會得 ge

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-2-9 22:19 發表
我的赤子心已燒盡 有的只是好奇心  
含德之厚,比於赤子。毒虫不螫,猛獸不據,攫鳥不搏。  

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。