推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

發牛豆

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-7-27 11:57 發表

我好想食炒米粉呀
炒米粉賣晒  

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-7-27 12:01 發表

係咪叫重組句子呀?
妳話事, 老師  

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-7-27 12:01 發表

邊間舖頭?唔想做生意定啦
賣慣湯米粉 , 無預咁多去炒 ma  

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-7-27 12:04 發表

推车大哥想话重叠咋呱
瀟瀟颼颼悄悄夜靜無人 伴我行是寂聊
絲絲點點細雨串串落下 迷離撲朔飄渺
冰冰冷冷滴著微微柔黃 是霧燈的苦笑
飄飄涼風輕吻浪潮

*偏偏想起那次幸運回頭 大會堂裡邂逅
 卿卿我我說笑靜靜垂頭 兩手輕輕緊扣
 分分秒秒像是停留停留 浪漫中的演奏
....

回復 #19506 一塌糊涂 的帖子

要搵 c 中至得  

回復 #19511 紅豆沙 的帖子

誰人都 應該找到 加油站   

兩點水               

引用:
原帖由 茶水站站長 於 2007-7-30 10:09 發表
Hello!

今朝飲左茶未? 
例菜 ~   飲左    

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-7-30 10:18 發表

未∼∼∼等你請

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-7-30 10:19 發表
早晨各位
早晨, 有早餐派   

回復 #20000 一塌糊涂 的帖子

好野

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-8-1 12:06 發表

老豬今日除了升級外, 重有中左#20000個POST

雙喜臨門
仲乜執我口水尾

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-8-1 12:12 發表
佢成日都意抄功課
學生哥  

相關搜索目錄: 功課

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2007-8-1 12:14 發表

我唔制呀................

唔畀咁叫我呀...............
茶水站太多人, 跟唔切  

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2007-8-1 12:21 發表

我都無睇晒d 野..............
你都睇唔晒...........我就更加  

引用:
原帖由 茶水站站長 於 2007-8-1 12:22 發表

學某人先:

eee....... 咩事提起我。 

我跟到你就得啦。 
你  跟到我   定 跟到吉   呀  

相關搜索目錄:

回復 #20025 茶水站站長 的帖子

咁我知 0拿                  

回復 #20030 茶水站站長 的帖子

跟得你多啫            

回復 #20032 Orange+Fai 的帖子

0下  , 原來呀吉係   ))))))))))))))))

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-8-1 12:40 發表

乜唔可以用呢個「中」架咩?

「鐘意」其實都係一個口語黎姐....
鍾意 呀       

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-8-1 12:41 發表

X2!

點知呢度又係咁多人, 真係逼死橙
有無橙汁飲   

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-8-1 12:43 發表

你以為係.......
真唔真 ga

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-8-1 12:49 發表

你睇下佢出過咩post就知~

而且通常填「保密」果d都係..............
我都轉 「保密」 先  

回復 #20042 Orange+Fai 的帖子

你呢期好等錢使 wo   

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-8-1 15:16 發表

唔明唔緊要, 最好乜都唔知
人講你又信  

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。