推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

上次去玩到依家成一個月... 日日都好驚........

請教各位ching, 如果係生花仔既時候, 係咪好明顯會模到有一粒係到咁 ?

我都search好耐.... 但唔係太知道應該係點樣...  

過二日就一個月........ 日日都疑神疑鬼.....
今個星期頭去睇左個私家專科, 但係無ho生咁好... 先問多兩句, 佢就話, "你覺得唔妥, 你咪返睇我law", 即刻無聲出...

好彩見到各位ching係到分享意見... 明日多一0的...

遲0的要去一去ho生詳細睇一睇先得.....

想請問dr ho. 有無幾時放假.... 好似就快長假期....

引用:
原帖由 newbie88 於 2010-3-28 10:08 發表 想再問問咁多位dr ho,係皮膚/性病科醫生嗎? 因為搵到地址了,但搵唔到呢項我而家應該係中左淋病,或非淋病尿道炎,睇dr ho 係唔係都ok?定另外要搵秘尿科的醫生呢? 唔知有冇師兄了解
你爬下文就知... 不少ching都係dr.ho 到睇

引用:
原帖由 devil_7 於 2010-3-28 13:08 發表 我都係搵到15/f既kk ho.,但係佢冇寫皮膚/性病科...所以我都唔知係咪呢個...我依家好想去驗下自己有冇中招...但係我性交左都只係10日左右....我驚依家係空窗期...我係咪應該等3個月之後先去檢查呢?而且我 ...
好多都唔寫性病科... 我之前去睇果個都唔寫... (當然佢無dr.ho咁細心)....

你可以查下Venereology加dr.ho... 就會知道

引用:
原帖由 newbie88 於 2010-3-28 14:12 發表 咁要睇下師兄你有咩病徵囉我就係打算去check淋病已鎖定15樓 dr ho,星期一打去booka的話,就等90日後再去check
咁星期一0的booking都會好full下.......

引用:
原帖由 devil_7 於 2010-3-28 14:44 發表 我係上網睇咋,網上既只係講佢係皮膚科,請問可唔可以pm dr.ho既資料俾我確認一下?
都係個句.... 由第一板開始睇... 實有

我今日都去睇Dr.Ho, 慶幸, 沒什麼發現....  剛剛過一個月... Dr.Ho, 應該話咩尿道炎都會發哂..

Dr. Ho 真係好人... 只少會細心幫你睇一睇, 有問必答, 唔會串串口咁答你, 我之前睇果個 "性病性" 醫生, 問多一句都唔俾咁.......

佢會只要留意, 有無傷口, 有無尿尿痛, 有無有粒野, 係硬硬地咁, 好明顯突出來.... 都要睇睇醫生....

Dr. HO :clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap:

唉.......... 仲要等三個月... 兩個大鍋野才知道有無事... 花仔只少睇8-12個月, 先至confirm無事.......  唉...

引用:
原帖由 devil_7 於 2010-3-30 19:29 發表 我聽日都會去睇dr. ho,希望我睇完都冇事喇......
你諗/搵定0的問題, 問定佢/叫佢睇睇, 咁會好0的..  

有無事都好, 都要睇彩數......... 大家努力...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。