推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

28 12
發新話題

第一次中招(新版開始)

唔好意思,請問可以pm dr ho.既地址同電話俾我嗎?
我想check下自己有冇中招...
我只係出去玩左一次,又有用安全套,但係都好驚...

回復 10366# 的帖子

對唔住...我都有爬文,
但係我睇完唔係太肯定係咪你地講緊既dr.ho係咪我搵到個個...
依家日日都好唔開心,好擔心....所以先想快D問到...sorry...

咁我想另外問下check 自己有冇性病,係咪間間都一樣?
定係會有邊間準D?同埋係咪會check哂所有既性病?

引用:
原帖由 newbie88 於 2010-3-28 10:08 發表
想再問問咁多位
dr ho,係皮膚/性病科醫生嗎? 因為搵到地址了,但搵唔到呢項
我而家應該係中左淋病,或非淋病尿道炎,睇dr ho 係唔係都ok?

定另外要搵秘尿科的醫生呢? 唔知有冇師兄了解
我同你一樣搵到一個dr ho,但係佢又冇皮膚/性病科...
我都諗緊係咪佢,有冇師兄可以俾dr ho既中文全名確認下?

引用:
原帖由 newbie88 於 2010-3-28 12:52 發表

我唔知師兄你搵到既係邊位
我搵到既係15樓 KK HO
我見佢係皮膚/性病科的
我都係搵到15/f既kk ho.,但係佢冇寫皮膚/性病科...
所以我都唔知係咪呢個...我依家好想去驗下自己有冇中招...
但係我性交左都只係10日左右....我驚依家係空窗期...
我係咪應該等3個月之後先去檢查呢?
而且我想知檢查哂所有性病,係要驗血,仲要驗咩?

引用:
原帖由 beefbeefaa 於 2010-3-28 13:18 發表

好多都唔寫性病科... 我之前去睇果個都唔寫... (當然佢無dr.ho咁細心)....

你可以查下Venereology加dr.ho... 就會知道
好多謝你~我o岩o岩查完,但係有好多過dr.ho...
點算...

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-3-28 13:28 發表
[quote]原帖由 devil_7 於 2010-3-28 13:08 發表

我都係搵到15/f既kk ho.,但係佢冇寫皮膚/性病科...
所以我都唔知係咪呢個...我依家好想去驗下自己有冇中招 ...
唔該你~~
咁我係咪應該依家去check左次先呢?
咁要驗D咩ga?係咪可以去dr.ho度check?

引用:
原帖由 newbie88 於 2010-3-28 14:12 發表

咁要睇下師兄你有咩病徵囉
我就係打算去check淋病
已鎖定15樓 dr ho,星期一打去book

a的話,就等90日後再去check
其實我依家都冇乜病徵,
只係個身有D紅點出黎,唔知關唔關事....
但係我始終好擔心....因為我上星期5(3月19日)同街外既女仔性交完,
到星期二(3月23日)發現龜頭有紅點,過左兩日到星期五又冇左紅點....
但係星期五個日就唔知係咪有燒,個頭有D痛,到尋日又乜事都冇,只係有D疲倦,
我已經擔心左成個星期....睇完浸信會既泌尿科,佢幫我睇左一下,就話我冇事,
依家總之就好驚好擔心,又覺得好對唔住女朋友,好驚會惹到佢

引用:
原帖由 garamon 於 2010-3-28 14:39 發表
Dr Ho  的名牌有寫皮膚及性病專科。
我係上網睇咋,網上既只係講佢係皮膚科,
請問可唔可以pm dr.ho既資料俾我確認一下?

引用:
原帖由 beefbeefaa 於 2010-3-28 14:47 發表
都係個句.... 由第一板開始睇... 實有
其實我由第一版睇到,
係驚自己搵錯左,
其實我可唔可以pm俾你地,你地話俾我聽我o岩唔o岩?

引用:
原帖由 newbie88 於 2010-3-28 15:20 發表

devil7兄
照我眕就未必了,紅點其實好多人都有,只係血色素而已
而且你睇過泌尿科醫生,醫生都唔會點你
當然,你話睇一次呢方面既專科,都唔係有問題
或者師吧你介唔介意pm你tel,我地大電話大約講一講,睇下 ...
己經pm左我msn俾你~
我地係msn傾丫...我依家係真係好擔心同好唔開心....
又唔知點算...可能我心理問題,我依幾日簡直係冇哂胃口,成日都留意自己有冇事咁...
所以想搞清楚佢...麻煩到各位師兄,真係唔好意思...

引用:
原帖由 schizophrenic 於 2010-3-28 17:08 發表
各位師兄 我係新黎架。。。

呢排我發現JJ側邊有D黑色一粒粒既野 我覺得應該係花花。。。

諗住聽朝一早去政府衛生診所睇。。。證實係咪先。。。

你地覺得呢。。。

我好迷失.....
我都係新黎....
但係你可以試下上網睇下,你都唔似既...
等忌日去驗左先再諗la...

http://the-sun.on.cc/cnt/china_world/20091028/00429_001.html
好恐怖...

好似話係心理病...

引用:
原帖由 newbie88 於 2010-3-28 22:53 發表

都幾得人驚呢
不過証明左,心境對個病都好有影響
我個身現左D好似皮下出血咁既紅點,關唔關事ga?

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-3-29 00:32 發表

應該間間都一樣.
可能價錢差少少.
佢地send去化驗所比人驗.
我以前驗, 個醫生直接寫紙比我上化驗所驗添.
咁大約要幾錢至幾錢?

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-3-29 09:53 發表

全餐2k咪平loo我驗2樣都差唔多1k,,, 之後再驗埋其他我唸要成3K LOO

要TEST "淋、非淋、乙型肝炎、AIDS、梅仔、疱疹"
呢 d就係全部?
我諗住上dr. ho度驗...唔知要幾錢呢...

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-3-29 01:07 發表

我幾年前上化驗所驗係"全餐",
約$2000(可能比人搵左笨).

你想驗咩同醫生講,
有d每驗一樣計一樣.
隻隻不同, 太約平均兩三佰驗一樣.
你係邊度驗?同全餐有D咩?
今日打去問,$2000真係算平..

引用:
原帖由 hahadad 於 2010-3-29 19:09 發表

@2000, the price should be OK if include all. Aid is expensive   I did twice in differnet lab and different Dr  ( Dr Ho and Dr Chan ) different time about one year interval.
aids要幾錢?我諗住3個月後去驗...
同埋駛唔駛去多幾間驗?定係一間就ok?

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-3-29 19:40 發表

係旺角, 係潮流特區行去油麻地站個條路.
無留底, 不記得邊間.
其實上惘搜尋都大把.
全餐都係個d啦.
但係準唔準同好唔好?
我見過上網有D $1200就驗5樣野...

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-3-29 19:52 發表
前列腺癌檢查                              優惠價                                                                                       前列腺癌抗原                              250                     ...
我都搵到好多,但係唔知信唔信得過...
而且驚會唔會唔專業......

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-3-29 21:43 發表

化驗應該間間差不多, 係睇下收得平定貴.
咁請問一下我係醫生度驗定係去化驗所驗好D?

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-3-29 23:26 發表

真係講到無氣...
我之前回post都講左.

你在診所度比醫生拿完血/分秘,  佢都係send去化驗所比人驗.
當中可能診所抽左水, 所以應該會貴d.

如果你直接去化驗所驗, 你要拿份報告自己去搵醫生解釋比 ...
唔好意思....
我係乜都驚一親既人...
因為依家都好驚會唔會有事,所以先至不停咁問,係想自己知清楚D同安心D...
真係唔好意思

而且我最怕係會唔會環境唔好,搞到冇事變有事...

引用:
原帖由 beefbeefaa 於 2010-3-30 13:47 發表
我今日都去睇Dr.Ho, 慶幸, 沒什麼發現....  剛剛過一個月... Dr.Ho, 應該話咩尿道炎都會發哂..

Dr. Ho 真係好人... 只少會細心幫你睇一睇, 有問必答, 唔會串串口咁答你, 我之前睇果個 "性病性" 醫生, 問多一句都 ...
我聽日都會去睇dr. ho,
希望我睇完都冇事喇......

引用:
原帖由 95555052 於 2010-3-31 02:02 發表

你等夠30日, 沒有新病徵(eg JJ發炎, 流膿, 痛), 90日後就驗AIDS, 梅就OK!!

而在頭90天內, 沒有看到新肉芽, 中疣的機會較少(只剩25%)
今日俾dr.ho睇左,佢話照睇就冇乜問題,
叫我90日後就去驗下aids,梅
疣就要睇下9個月內有冇先知...
真係好擔心...

引用:
原帖由 schizophrenic 於 2010-4-1 14:31 發表

唔只lu..我都隔左差唔多半年先去驗.....
師兄,可唔可以分享下呢段時間點樣捱過呢半年?
我依家等空窗期一個月都冇,就好擔心,唔開心,自責....
真係好難捱,好辛苦, 壓力又大...好想知道有冇方法可以減輕下....

死la....好驚....
依家龜頭冠位邊(龜頭同陰莖接位) 好似瘀黑同腫左咁....
依家好驚佢係咪形成緊下疳........
好驚.......點算...

28 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。