推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

第一次中招(新版開始)

係bar 識到個女仔玩...kiss 同oral

then 我想入佢時. 我摸有係妹妹硬野...我一望...粒粒突突...好似上面o的c hing 講 係花...
姐刻唔攪la ...

我想問咁oral 同kiss 中招大唔大...

其實...係攪之前大咁都咁hot...咩都除晒, 除左under , 咁hug 下, kiss 下, touch 下大家...

佢之後除左我under同我oral, 個時都覺冇野
我一摸到佢妹妹....有粒硬野...即刻叫停..係光之前一睇...覺唔對路...即洗手...
我之後唔敢講話佢係花....未叫佢lick 下我lin 頭, 我用第2 隻手打出黎~
then , 一陣我都沖涼同走人laa

我有用到佢俾既towl 黎mak 身

我個時仲on 9都以為要 我小dee dee 同妹妹 點到大家先大...
但睇返之前ching 既post, 有c hing 環保吹都lai 野... 而家先黎好驚... 唉...

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-4-16 11:39 發表

咁你之前又有touch個d~~ 唔知wor,, 其實花有套都防唔到,好多時,,皮膚與皮膚接觸到都可以傳染,,你話咩毛巾呢d機會低d,但我睇d網都講要大家分開使用毛巾loo

anyway,,而家咁估都冇用,,,你自己keep住觀察幾個月啦 ...
睇番candy 姐係o個post. 你係同人玩而有hpv...

你玩時..同人oral 同viginal sex時有冇用dom?

both oral and viginal are without dom??

你同佢做時...係未都唔aware 到佢有冇粒粒係佢dee dee 到~?

As a man, being an Hpv carrier is no harm to himself? hpv carrier 都會infect 其他人~?
咁男人carrier 過左2 係未都會冇咁大chance infect到人?

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-4-16 12:50 發表

我同個條友唔係第1次出黎去玩,,  試過做同口交都冇dom,,
完全見唔到佢條jj有粒粒law,,一齊正常,, 如果見到有,我都會好似你咁做都唔敢做即走啦講真,,,

醫生講有花之後,,如果2年到冇再出,都可以叫係好返,,, 返 ...
咁你老公係carrier, 根本就冇發過出黎... 定係你 老公冇infect 到 ?
in case a carrier, e.g. 你老公同其他人攪..姐係都唔會infect 到人~~ ( jsut 假設, 唔好mind)

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-4-16 13:55 發表

我見有d網站講 90%既花都係由 hpv 6,11引起,, 而 hpv 16,18 high risk主要係誘發子宮cancer,,  但我問過我睇既其中1個 專科,佢話hpv 16,18都可以引起 花, 佢話花其實係由好多既 hpv no. 做成,,,   但我自己見網站 ...
2) 你感染左hpv,仲生左出黎==> control 到2 年都唔會傳染到人

3) 你感染左hpv,但冇生到出黎,但都可以傳染到人 ==> 係未都係control 2年唔會傳染到人?

唉.....hpv 咁惡架...我都幾sure 個女係花...cos 真係之前咁耐都未見o個人o個度有硬野..仲大大粒, rough 既....

中左hpv...發唔發出黎,,,都好似害左未來既另一半咁...唉...

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-4-16 14:14 發表

有d人話hpv 會清除,有d就話唔會,,, 基本上 hpv 就暫時係醫學上都未能有學去殺到,,,  都係一個研究既階段

醫生應該係臨床經驗話俾我地知, d 花如果冇再生 1.5年-2年到,, 就叫係好返,,, 反發既機會率會好低,, ...
姐係話...carrier 1,2 都唔發既 都會小o的機會infect 人...

我見佢好似冇咩反應..佢都呆呆地..
我見到既係好似係 中華牌鉛筆上面個 rubber 咁既size, 實既..見到佢rough 既表面...

我都有keep sms 佢...叫佢睇下dr..
佢話星期2 先睇社會衛生科wor...知既話我知...

我就係咁先覺奇,,,妹妹唔會有o的咁既架ma...仲要硬身....
死la~~咁大粒..傳染力未好勁.....

岩岩上網睇info 話用手touch 到都要 to clean thoroughly with hot sopay water....

男人想check 又冇得check.... 仲慘過hiv...

咁多hpv,  當我唔中la...男人可唔可打針???

thx for answerign me lots of questions, sister

引用:
原帖由 garamon 於 2010-4-16 16:13 發表
Dr Ho 曾經說, 皮膚要互相很大磨擦才會感染對方的 hpv,我認因為 hpv 的症狀不明確,臨床的狀況千變萬化,所以連醫學界也有很多答案不肯定。
我serarch old post 話有c hing only 環保吹 都出事... lai 左野

你話入個女仔時有皮膚要互相很大磨擦, 我明~
我用手摸到 同俾佢oral 都唔知叫唔叫皮膚要互相很大磨lu....

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-4-16 16:41 發表

用手摸到後,有冇自己摸返自己下面? oral都係性交一種,都有可能,, 口水都可以帶有病菌

不過你有冇自己去睇醫生問過醫生既意見呢?
i have washed hands after tounching that ,
and then jerk off...
口水既問題...........就真係唔知~~上網睇info 話oral 會transmission
有o的又話get hiv through oral sex is not as likly as genatile - anal or - vifgina

now  睇dr 都冇用la..有唔係有pills 可以食...

c hing 我睇番你post....你都係oral 冇用套...中招...........
灰左...岩岩仲睇左大家既comment , oral 冇咁大chance, 個心先定小小...唉...

見你都係一個月都會發出黎...
killer 又係...

係未normal 都係1 個月都知 ?? 唉個心又灰番...

唔知係未我今日驚成日攪佢, CHECK 住,,,我見癢 同 R 佢...

唉~~~之前講個條女既...
佢end up 都睇左...真係花.......... diu...

灰晒... 我唔知會唔會中la......唉

唔知係未我" 瑩" 住...

硬係覺我下面唔同... 好似去tiolet 有小小野咁...
好似有小小小痛...
all 完尿個尿咀又唔係好紅, 小小, 一陣就冇..

check 淋 同 非淋 係未都係 過晒潛伏期先check?

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-4-30 14:13 發表

呢2隻既潛伏期得幾日到,,你應該而家去check都check到,不過去私家check啦,,可信情度我覺得高過政府!
我見o的website 話1-3 weeks.... cos 我oral ja...會唔會耐o的發~?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。