推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

40 12
發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 10:18 發表

大家都知道我多人追.....他們都是同校當然知啦......但他們都不介意.......咪排隊喎.....
排隊......唔係化
irisc你細細個已經咁大食......難怪現在
我要又排隊呀!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 10:32 發表

其實應該是滿足多過大食..........個個女仔都鐘意好多男人追.....亦有可能因為這樣食大了個胃口............
幾時輪到我呀?
今天收幾點?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 10:36 發表

未知呀........睇老細
有冇比同事溝過/引誘同事?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 10:39 發表

結婚後就好乖乖啦...............
哈哈,姐係結婚前依然不定性
如果你結婚前係到係post,不知會甚樣??

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 10:46 發表

當時好多個男同學都鐘意睇我小便.......即使現時老公都是......這是不是你們每個男人都會鐘意的??????????
鍾意呀,其實感覺上同睇你潮吹差唔多,點會唔鍾意?
不如你影小便相給我們看看~

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 10:57 發表

我老公都有同我影過......有一次還要我剃晒些陰毛.....射入一個膠盆仔裡.......唔知能否找番相片
盡量找找吧,沒可以再影,嘻嘻!

引用:
原帖由 ah_b 於 2011-1-8 10:59 發表

早呀!我又要小便相,見到鮑魚微開,滲出尿水加西水,正到爆!
師兄,英雄所見略同

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 11:02 發表

果次是剃晒啲西毛的...............他說鐘意好清楚睇到兩片陰唇和陰蒂喎
太吸引了,我要看著打飛機喔!!!!
要回家找嗎?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 11:04 發表

當然啦.........怎會放在公司電腦裡
no,可能放在e-mail/其他相薄呢

相關搜索目錄: 電腦

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 11:09 發表

放在老公專幫我影裸照,沖涼,做愛和自慰相片的記憶卡裡,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
似乎大家還有很多正相可以欣賞

天氣咁凍,冰凍的手指去挑弄iris的小妹同linlin會點??

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 12:26 發表

通常老板星期六都返工,大秘書就會休息.所以小秘書就要返工........見工時已講明的......但平日就可以好早走人
你都係咁早走,返多日有咩所謂

iris記唔記得我喔

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 12:49 發表

sorry 你就真的無乜印象
好慘
被打入冷宮......

引用:
原帖由 狂奔中的綿羊 於 2011-1-8 12:52 發表

出番黎咪得囉
又唔會俾人切jj
我要學師兄你改名先得

40 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。