推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[檔案] 柴灣成屋村

引用:
原帖由 Lawrencetoo 於 2012-1-29 23:49 發表
係米真架,講到似層層,似假時亦似真,假假真真
杜兄嘅懷疑精神,極具專業性,與維京海盗國嘅諾貝爾歷史及醫學獎項評審專家吻合,令小弟甚為佩服!惟真的假不了,假的真不了,你瞧着看!

其實我傑作初稿早於37年前已呈上有關單位作初審,惟受到嚴厲批判,指缺乏足夠後期調查數據!

我隨即以反納粹為名,與以色列駐維也納大使進行親切及友好磋商,要求以色列特工交出阿杜夫在德國及奧地利依挹過之情婦名單,看看佢有否留後。

冇,一個孼種也沒有。可惜從佢娘親、伊娃、戈培爾…等人筆錄口供指出,佢冇記載嘅情婦比有記載嘅還要多很多!

更可惜係因巴勒斯坦個死鬼阿拉法當時剛啱响中東又再搞搞震,以色列一方以事忙為由,與我中斷合作。

慶幸現今基因科技先進,我遲啲會親身前往德、奧两國,會同以色列特工再作實地抽查餘孼一事,若再無發現,其數據一經呈上諾貝爾獎評審委員會,我攞硬两獎!

萬望波斯唔好再玩嘢,否則以色列特工又再無暇與我合作做有益人類嘅學術研究矣!

筆懵懂  字敦厚  不以人廢言  不為世俗而避諱  當非董狐  惟學董筆  時扮小丑以娛人娛己  偶亦撰嘻笑怒駡怪論以玩世

引用:
原帖由 Lawrencetoo 於 2012-1-31 23:25 發表
波C佬玩又死,唔玩又死,你話点好??
杜兄問得好!

波斯呢個邪惡教主蝦毛內衣,見死鬼傻金玩到花旗佬殘,以為有樣學樣,殊不知自己衰在象以齒焚身!

傻金窮山惡水窮過鬼,滅佢國會一身蟻,但波斯有波斯貓、波斯地毯,當然仲係有石油。  

傻金揸住嗰套爛鬼過氣兼破產A貨共產主義,冇市場,故冇人懔佢,但波斯佬個套包頭包腦阿拉教响中東好煞食,好有傳染性,故殺傷力大,不可不防!

就算花旗佬冇錢打兼人民厭戰,宿敵以色列及花旗國內之有財有勢嘅猶太佬都想篡佢朝,只要揾到佢乜嘢把抦就用UN支旗出兵,以花旗及以色列為首,歐盟為助。

惟波斯佬亦非蠢貨,不會自取滅亡。家陣搞咁多花𠱸,為的是轉移國內人民視線,制造大敵當前,令民族主義先行,可拑制反對勢力,方便執政而已!  

但走鋼線遊戲好危險,一個唔該擦槍走火就會莫命,玩火自焚時會發生,唯望阿拉真神保佑好了!

筆懵懂  字敦厚  不以人廢言  不為世俗而避諱  當非董狐  惟學董筆  時扮小丑以娛人娛己  偶亦撰嘻笑怒駡怪論以玩世

引用:
原帖由 Lawrencetoo 於 2012-2-4 00:17 發表

我估波C佬一定玩,最多一拍兩散,(美国和猷太佬)
小弟跟杜兄想法相去不遠!

呢場仗打就打硬,但交戰是雙方的。花旗與歐盟,以至以色列何嘗不想即日篡佢朝呢?只係睇整國西方主流社會冠以波斯及傻金為邪惡軸心成員國,就知幾咁憎死佢哋!

不過做嘢要分priority,佢哋响敍利亞叫緊糊,等多陣茉莉花香就八國聯軍翻版殺北非狂人卡特菲嗰鑊咁,又可將西方各國之國內財困視線轉移。

除非波斯佬真係咁沙卜公然核爆,俾藉口人郁佢就另計。

我中學有讀歴史嘅,發覺打仗真係好似細佬哥玩泥沙,是旦揾個藉口就可開戰嘅!

好似當年伊拉克薩特姆就係衰口痕,話花旗佬911俾阿蓋特炸冧檔攤扺佢死,以致薯仔屈佢收埋核武郁佢都冇人幫拖!

引用:
原帖由 Lawrencetoo 於 2012-2-6 00:29 發表
八國聯軍翻版殺北非狂人卡特菲嗰鑊咁,不用一兵一卒,肯定食過返尋味,波C佬亦唔係流嘅,唔係猶太佬一早出左手啦,就係知佢無咁易蝦  
波斯佬之所以咁寸,一如傻金有阿爺撑,佢就有俄佬撑!

係人都知,俄佬絕不容許波斯灣落入花𣄃手中,但世事無絕對,若然波斯佬冇有識死玩大咗,有樣學樣以為行傻金嗰套爆核彈,佢實身痕,到時俄佬條縮骨友都唔敢冒天下之大不諱,幫拖同整個西方主流社會對抗開戰!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。