推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[上樓骨] 北角龍濤推拿館大革命

引用:
原帖由 boot_boot 於 2010-6-10 14:22 發表

Exactly.  多有多洗, 少有少洗.   

冇就冇得洗!          Mon Dieu!  h:" />
金錢女人係小弟既相對論!

引用:
原帖由 二胡表姊 於 2010-6-12 00:46 發表

咁正
請PM我
表姊,快D去試,試完再PM我!

引用:
原帖由 derrick328 於 2010-6-12 09:30 發表

really sounds good

let me try to explore sometimes

if i find someone good to eat

i will give report to brother.

thanks again for information.
果然好兄弟,但係我有時經過都見唔到有招牌.  冇記錯,鳳城對面係一間3星酒店.

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 boot_boot 於 2010-6-12 10:19 發表

望上d, 望高d.  Or else, 由酒店望返對面.      
咁即是唔係鳳城對面, 而係酒店對面啦.

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 boot_boot 於 2010-6-13 09:24 發表

酒店對面的仁X大廈有一間美容/足浴店.   

但鳳城 "斜" 對面 (而唔係 "正" 對面) 有一間足浴.

唔知C-hing佢講係咪 "斜" 對面在唐樓依間.   
小弟今天剛剛行經此地, 原來這間足浴店名叫無憂谷養生館 ... @%)*!%*^. 地址位於鳳城 "斜" 對面. 唔知有冇師兄曾到此一遊呢?

相關搜索目錄: 美容 酒店

引用:
原帖由 hahaha1111 於 2010-6-15 01:33 發表
Any updated report from chings??
不錯, 囡囡果然算後生, 但可惜未有試Part2.

引用:
原帖由 boot_boot 於 2010-6-17 10:49 發表

咩師兄已上去試左場la,  只可惜冇 VAS !   h:" />   
DavidL ching 話younger BG有VAS, 的而且確我係見到有一個幾後生既囡囡係走廊尾望吓望吓, 我相信可能就係嗰個!

引用:
原帖由 boot_boot 於 2010-6-17 11:58 發表

你點解吾叫呢個囡囡幫你dup 呀?  
始終我都係第一次試場,都唔知邊個有VAS,諗住幫我揼個囡囡都OK,咪算囉!  不過,價錢算平,但沖涼略遠一點.

小弟個Friend於端午節下午十二時許在佐敦某間大場嚇至半軟,為了悼念這位好友烈士,小弟伯苦承諾為他追悼 ... 大場名稱小弟不便公開,請見諒!

媽咪話有好冧把
入房驚見杜奧巴
髮型靚過安歷卡
心裡暗叫小喇叭

超人,我已將你的慘痛個案撮要,希望你的子孫安息吧!

你的摰友 ... 唐伯苦

引用:
原帖由 boot_boot 於 2010-6-22 11:23 發表

在大場都見倒杜奧bra?         難得一見!   
驚聞被強語
蕉液留唇間
忍淚離佐敦
精全獻奧巴

超人ching,安息吧! 做兄弟既係唔Q會幫你報仇!

引用:
原帖由 chowsingchichi 於 2010-6-25 14:23 發表
人妻心隱,尋日再去此塲試人妻,
成個張天愛大陸版(7,8成似),我諗三十五,六
歲左右,頭part按得ok,第ニpart預備
起飛個時真係忍唔住,話當open big價叫佢
吹爆佢,開頭又話唔識又剩,我話慢慢嚟我教 ...
Ching, 你就好啦, 張天愛!  我上次試嗰個人妻似商天娥咋!   聽講E度好似有D極品喎, 不過小弟也許年紀尚小, 未需要補身!

引用:
原帖由 chowsingchichi 於 2010-6-25 17:10 發表

唔係呀,我係北角住,都係諗住上去碰下問下咋,唔係度就即刻閃謚.
話晒佢都係我童年偶像, 一於下星期就去搵佢跳番隻芭蕾掌上舞, 多謝ching指點迷津!

引用:
原帖由 dup99 於 2010-6-28 00:46 發表
因住跳老舞的係鄧蓮如
鄧蓮如都仲好過鄧寄塵!

引用:
原帖由 boot_boot 於 2010-6-29 14:03 發表

希望你跳得開心d, 祝好運!      
我跳得開心時都要令到囡囡跳得爽先得架!

引用:
原帖由 boot_boot 於 2010-6-30 10:43 發表

咁就要睇師兄你的九陰真功la!  Hehe!      
小弟當然繼張無忌之後, 也練成九陽神功 ... 不過九陰真功還需要多d囡囡幫幫 ...

引用:
原帖由 boot_boot 於 2010-7-1 14:51 發表

係呀!  祗要有恆心, 鐵柱磨成針.  Haha!  
祗要有恆心, 鐵柱可紋身!

引用:
原帖由 teihosing 於 2010-7-2 15:04 發表
C-Hing :你們講的是哪家? 是在北角的龍x嗎?
北角龍濤推拿館是也 ...

近期世界杯未有時間上去探班C9仔, 唔知老闆娘話改革搞成點呢?

引用:
原帖由 boot_boot 於 2010-7-6 15:47 發表

唔知會唔會裝修沖涼房??    
其實, 佢地只要花幾十萬, 可能換來幾百萬收入 ... 不如頂咗佢嚟做好過, 一於問問老闆娘!!

相關搜索目錄: 裝修

引用:
原帖由 qq696969 於 2010-7-7 12:48 發表
廣告
ching, 甚麼廣告呀???

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 boot_boot 於 2010-7-7 13:33 發表

你去頂la!     
開張, 你請我地呢d新手上去免費試場, 得嗎?  
如果平平地頂嚟做當然冇問題啦 ... 一次半次, 宣傳都要啦!

引用:
原帖由 longsomeone 於 2010-7-11 16:25 發表
C hing乃元老level仲話新手! 以前同老板,或同事多去大場(往事已已,因屬公費應酬).近年無收入,轉往北上消費多! 在港試過銅鑼灣及佐敦小型正骨around$300/90min. incl. tips!
看完伯虎兄report,倒想一試"無憂谷 ...
ching, 無憂谷尚未能夠證實有冇VAS, 但確係見到有後生BG, 有冇下文還看ching功力啦!

引用:
原帖由 boot_boot 於 2010-7-10 14:32 發表

long兄,
畬竻琠Od 60後的新手呀!        你最近去鷖銕蛌惕r?    
如果有個似張姑娘, 點都好過揾五姑娘!  人一世, 物一世, 話晒都係星級BG吖, 未摷吓都對唔住細佬!

引用:
原帖由 longsomeone 於 2010-7-12 17:30 發表
其實光顧香港的小型骨場最重要是硬件乾淨企理,BG按得舒服為先!VAS咪當bonus law!
咁就要睇吓當時ching個心諗緊乜啦 ...

引用:
原帖由 boot_boot 於 2010-7-13 11:46 發表

去唔去 XX谷, 真係好睇 chings 的要求, 玩法和 budget.     
對 ... 如果當冇VAS而去, 心情都會輕鬆D!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。