推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

43 12
發新話題

[上樓骨] 水之戀

刚試了這裡的咖啡,香滑濃郁。 一試難忘
MCOT   
跟活潑開朗的小芬,Ruby,是另一好選擇

相關搜索目錄: 咖啡

引用:
原帖由 milkydiary 於 2012-9-27 14:52 發表 咁 小芬定 RUBY 靚 D 呢?
我覮得Ruby 靚D,不過嬌俏的Coffee 較適合我

Ruby 話每一臚W去找她的都是她男朋友

不敢與CHing 你们爭小芬。
我還是喜歡小Coffee,再有時間會找
余思曼(Ruby 或楊怡(Mandy)
啊啊

Coffee 驕少而slim,她跟Mandy一樣,
有一雙會放電的眼睛,GF feeI。
之前也有CHing 讚賞她的细心和
優秀服務態度。

昨天想舆小美人Coffee一聚,不过她已r有
幾個booking,唯有轉mark 大美人Mandy
享受了一藹乐的水療,

相關搜索目錄: 水療

引用:
原帖由 斯坦利 於 2012-10-8 00:45 發表 這也好, 你mark Coffee, 我 mark 小芬, James mark Ruby ,夠尊一水之戀應該差不多Я年
三靓女比你地mark晒添
說笑罷,CHing們多礞W去按個靓骨。
今天上了去mark罏offee 舆 Ruby。
幸福的感觉

先做Coffee,再做Ruby

我唔駛handle 謘C通常上到去就整臚H交俾Ada
同技師,任她们 handle

Chris 兄,怏D上去拉。
小Coffee話你好好人,想再見你

引用:
原帖由 Ada2011 於 2012-10-9 15:58 發表 您好 chris_W,我來共應Tea給你],再送水晶……哈哈
Ada 偏心,唔送水晶给我

相關搜索目錄: 水晶

而家即日都好難book到Coffee

已預约,今天會見小coffee

小coffee 就像espresso,色香味俱全,
會令人上癮。
如果怕苦,小coffee 會請你吃糖的

佢每次都請我食兩粒

要喇要喇,一試難忘。
熱咖啡,咖啡熱,啊啊

相關搜索目錄: 咖啡

原來佢似卡布其諾,下次叫佢
拉個心花,唔係花心

変了長髮的coffee,我覺得適合她,更漂亮了。
一樣的coffee,不一樣的感覺

引用:
原帖由 James.Ko 於 2012-10-27 13:00 發表 陌生人師兄,應該係佢啦!我諗佢細粒過Ruby添!:)
水晶後生D。後後面睇水晶跟Ruby 較難分,
都是穿上短波褲。

我就梗係認為coffee 最靚啦!:)

水晶話叫我試下來一杯水晶咖啡,一定好飲喎

相關搜索目錄: 水晶 咖啡

引用:
原帖由 James.Ko 於 2012-10-27 17:53 發表 貓兄,我話衎D短虴r!:)Indicator師兄,好主意喎! 但真係水晶講鵅I?
100% yes 呀,佢話佢地好合拍

引用:
原帖由 Chris_W 於 2012-10-28 01:13 發表 in 師兄 而家仲雙K咁勁呀~快D去試下,大家等你既REPORT呀 之後試埋有咩其他既黃金拍擋組合出來,出過詳盡既REPORT 陌生人 師兄 你而家差邊個未試過呀?你好似一個星期都去一次啦喎?
Chris 兄,都係齋啡好D

引用:
原帖由 itplay 於 2012-10-30 17:09 發表 我就覺得佢由小小少婦型變鱈C春OL型
絶对同意

刚才上去見了小coffee。
多謝Ada請我食珍玼]。

43 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。