推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

第一次中招(新版開始)

嗚嗚...各位
我上個月發覺我中左花啊 我係女仔...我而家響政府度醫緊...佢幫我搽藥水...而家只係搽左2次...佢話我粒花都幾大粒 !
而家變左好實色既白色....仲好痕啊
究竟咁樣係好事定唔好事啊

私家醫生係咪真係會好d ?
我而家粒野好似愈黎愈大...好驚啊

大家一定要聽下我訴苦

SUN0071983
請問你幾時發現中招架 你都係睇政府啊?
我而家都諗緊係唔係應該睇私家~
好似各位CHING C姐都話私家好~
我初初仲以為政府會專業D

MAN002
我本身冇意識倒佢係花~
DUM耐左先去醫~唉~而家都好大粒~
好似搽完藥更加大粒~
大約2CM X 1CM~個姑娘都話我幾大粒

NEOQUY5555
我都唔肯定~我同我男朋友兩年喇~
不過我地中間出過問題~佢同我都有試過同其他人行埋過~
所以我都唔知其實係邊個~而家暫時就得我出左事~ 我好驚野埋佢啊~
但其實一般CHING們係中左之後幾時會發出黎架~?~?~

CANDYCANDY
佢仲話我子宮頸發炎同有一粒花~
醫生開左抗生素我食~同埋我睇番之前既POST~
各位CHING們話飲酒係禁忌~究竟飲完酒會點架~><
咁CANDYCANDY你又醫好左未~

引用:
原帖由 sun0071983 於 2010-6-4 00:43 發表
係牙我係睇政府~2個星期前
講真我9個月前就發現第1粒花了,但我冇意識到拒係花黎,一路都冇理個拒~不過我粒花都唔算大粒~(應該冇你個粒咁大呱~)我好小飲酒的,唔知係咪咁啦,出第2粒係9個月後,算我好彩啦
幾耐發出黎唔 ...
其實我都冇錢睇私家~
不過如果真係冇進展我諗我嘔都要嘔筆錢出黎...
希望大家都冇其他病啦~你搞到我都心慌慌tim~
加油啊你~

man002

今朝去廁所個陣甩左2粒仔~
而加變細左 !! 當堂放心左好多 (另一方面又怕佢感染其他部位 ! 真矛盾)
另外好想知道~各ching口中既冷凍治療係點架呢 ?
會整幾長時間同埋痛唔痛呢~
希望各位ching們解答一下 !

引用:
原帖由 man002 於 2010-6-4 10:53 發表
這個有圖說明和看http://www.paragon-clinic.com/cht/services/cryosurgery.php
噴時無勿痛蚊咬感覺,之後才有些少腫痛感覺!
原來係咁樣樣~
不過唔會凍傷其他部分嗎~@@?

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-6-4 14:40 發表

2CM*1CM 係好大粒架啦真係,,,   希望你快d搞掂去,,
無錯,女人有hpv係真係好手尾長,,簡單d講西醫會話hpv(講緊係HPV既病毒,而唔係花)係跟你一世唔會消除到,包括dr.ho都係咁講,,,, 只有不停加強自己既身體免疫力 ...
我都唔打算追究邊個野比我~反正都check唔到~
不過我驚我傳比bf~佢初初知道都唔係好接受倒~
仲話唔想聽我講落去~那時真係好hurt 差d頭版就見倒我~
不過之後佢支持我醫好佢~

唉~我始終係新手~對個病唔係好了解同認識~
政府d藥水真係冇乜用嗎~?~我唔知應唔應該睇私家醫生好~
我又怕拖耐左對身體唔好~~

我而家都盡量早睡早起~好在我的工作係好定時~~

不過體重最近跌左好多~唔知關唔關事 ?
得返8x lbs

引用:
原帖由 jmsoile 於 2010-6-9 15:03 發表

我其實睇左大約三十頁了,
估到係邊個,但怕估錯,想問下係唔係xxxxxx?
其實想問下要預約的嗎?還是去看門診一樣的??

今日請左假,睡多了,
起來沖涼時發覺生花喎位有點痛,(正常平時係唔會痛,除左搽 ...
朋友~我都係查藥水(我響政府睇)
我之前查完粒野變左白色~第2日就掉左~
細粒左~而且都有少少好似血水咁~
我諗係正常呱~? 但我近來檢查又見倒多左2~3粒><
不過今次細粒好多 ! 1mm-2mm倒...
唉...我仲未去睇私家~
我都想知私家醫生洗唔洗預約的!?
係咪打電話去><
有冇人可以介紹1d好既私家醫生電話我...
小女子真係好窮好窮~
最近又煩家庭問題又煩感情問題~
而且應該要轉新工~真係煩上加煩~有時真係諗不如死左去好過.......

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。