推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

Dear all,

上個月發覺我中了花啊...
我而家響政府度醫緊...
現在在搽藥水...而家只係搽左4次...
每次都好痛,
但又好似冇乜好過
最慘我生係個尿道頭喎個位
唉.........好想快D好返
政府醫係唔係真係冇用?

May I ask the tel no. and address of Dr Ho please?

Many Thanks

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-6-9 06:24 發表

你感染左係尿頭可大可少
快D去搵個專科睇
如果想搵料,,自己由第1頁開始睇, 好快會見到唔好再咁問人啦,,,為自己做返點事!!!
我其實睇左大約三十頁了,
估到係邊個,但怕估錯,想問下係唔係xxxxxxx?
其實想問下要預約的嗎?還是去看門診一樣的??

今日請左假,睡多了,
起來沖涼時發覺生花喎位有點痛,(正常平時係唔會痛,除左搽藥水時)
一看之下,本來一對在尿道門口的花,
大粒喎粒冇左,得返個好似傷口地方,而且會流出小量血水,
那是正常的嗎?有沒有朋友都是搽藥水來醫,花掉了後是否有傷口的?
因為我生係尿道口,現在去尿時,個傷口都會有小小痛,我好怕個傷口會受其他感染..........

引用:
原帖由 mylifeisgrey 於 2010-6-9 15:39 發表

朋友~我都係查藥水(我響政府睇)
我之前查完粒野變左白色~第2日就掉左~
細粒左~而且都有少少好似血水咁~
我諗係正常呱~? 但我近來檢查又見倒多左2~3粒><
不過今次細粒好多 ! 1mm-2mm倒...
唉...我仲未去睇 ...
mylifeisgrey, 謝謝妳的回復,
現在最少知道有人是和我一樣,那應該是正常的,
介唔介意講下你睇政府睇左幾耐???
我剛剛出時都係好細粒,但越來越大,大約有5mm左右
但大左反而越容易死...........(唔通真係要花開先可以掉???)
我現在晚晚都睡得唔好,唔知要幾耐先可以清左D花..........
我們一起努力吧

引用:
原帖由 stanleysex 於 2010-6-9 23:30 發表

mylifeisgrey & jmsoile唔洗唔開心, 你地比我好, 我係舊板頭一頁既人, 所以我試左5年同之前唔同依家, 你地可以睇岩醫生同方法, 比我更快知道點處理, 我開頭都係用藥水, 但係緊記藥水能力有限, 好既醫生好小用藥水 ...
stanleysex謝謝你的支持,你也要加油
但我去睇政府,佢話因為生係尿道口,唔可以用冷凍,唔係會傷到尿道
我發現尿道口既花掉左,但再入一點既地方又有
唉!我怕會唔會生到入尿到里面,唔知生左幾多
又唔知好唔好到,因為喎到都唔知用唔用到藥水.........
醫好外面既,里面又有,個心好唔舒服!!
我怕要醫好多年都唔好.........
如果下星期再冇好轉我會去睇Dr Ho,睇下佢有咩意見

引用:
原帖由 kksick 於 2010-6-10 18:35 發表
Ching們,有沒有經驗直接到化驗所驗愛滋,梅毒,疱疹等等呢,要打電話預約嗎???旺角中的好嗎?? 如到Dr.Ho處驗,是即場抽血再拿到化驗所驗還是寫信去化驗所驗呢,幾錢呢????多謝回答啊
有 免費機構做15分鐘既快速針手指test (驗愛滋<90天空窗期,梅毒45天窗期)
另外仲有免費驗尿,send去政府化驗所(二星期有report),係驗除左愛滋和梅毒外的性病
係旺角做的,全部可以唔記名,我上星期先做完
如需要可PM我,因為我怕唔可以係到開名!!

希望幫到你,同埋希望你驗所有野都冇事!!
有開開心心的身活

引用:
原帖由 man002 於 2010-6-10 09:25 發表

我覺得你都系這兩日快去私家睇,尿道裡愈生愈入重麻煩,之前有人都系用冷凍治療屎道的花,因為無表皮個塊皮,做完更痛,更易發炎,聽聞要做幾次冷凍!
我自己普通損了尿度,都攪幾星期!

另外用藥水慢慢小小拿 ...
謝謝你的知料,我都怕尿道裡愈生愈入,
我想我星期一去看Dr Ho,
因為工作關系,我星期五六日都要留係大陸廠做野,
唉.........工作......健康............

引用:
原帖由 man002 於 2010-6-10 09:25 發表

我覺得你都系這兩日快去私家睇,尿道裡愈生愈入重麻煩,之前有人都系用冷凍治療屎道的花,因為無表皮個塊皮,做完更痛,更易發炎,聽聞要做幾次冷凍!
我自己普通損了尿度,都攪幾星期!

另外用藥水慢慢小小拿 ...
小弟今日終於去了Dr,Ho到做冷凍治療屎道的花,因為冇皮,仲要冷凍全條尿道,
做既時候都唔覺得有咩事,但Dr.Ho話好耐都冇重手,同我講會痛半個鐘,
我一行出Dr.HO門口,就立即痛都行都行唔到,無表皮個塊皮做冷凍真係好痛好痛
尿道裡愈生愈入真係好麻煩,各位朋友真係要小心,唔好係尿道生花,
唔係真係好似我咁,痛到十五分鐘行唔到.......
但Dr.ho話應該會冇事,一個月後再復診,希望真係唔駛再冷凍...

另外提外話,Dr,Ho 會在1/7 至 11/7 放假,要 12/7先會再上班,
各位朋友留意了!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。