推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

尋........情!探........性!

美人你住得近唔近黃大仙架??

尋晚十二點幾回家時見到個女士身型有d似你∼∼唔知有冇機會係你呢??

係黃大仙附近

呵~~~你有冇攞住個喼先??

o∼∼咁即係唔係你∼不個佢身型好似你∼∼著件紅色衫包住兩個尿大波羅包

都唔係好抵死者∼又唔係鮮奶波羅包∼∼啜落去時都冇奶汁出來∼∼不過冇試過又唔知有冇既∼∼ ∼∼又唔似美人你日日都有鮑汁∼

男人唔只鍾意奶架∼∼∼∼見到美人仲想用條舌頭奶架∼∼

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-6 16:55 發表

嗯..........壞旦
男人唔壞∼女人唔愛呀∼∼由其是對住美人你∼∼要壞得來加返半點溫柔∼

溫柔之中加少少粗暴∼就好似用條琍奶美人隻鮑魚∼奶到你叫唔好唔通即時收口咩∼∼緊係唔會∼∼只會越奶越快∼令你越來越多鮑汁

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-7 11:07 發表

睇黎好似好識奶........條舌頭好利害喎
普普通通啦∼ 你要試過先知∼ 不過條舌頭係尖d長d∼奶既時候會打下圈又上下發下發下咁∼∼
咁都要有美人你咁多鮑汁∼先落力d去奶同用個嘴仔去啜

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-7 12:03 發表

你又知我多汁
唔知架∼∼咁要睇對手啦∼如果對手冇來情趣又冇技巧∼我諗水塘都會乾旱∼∼
不過掉返轉頭∼如果有返一兩門撚手或者撚口絶技∼∼我諗美人應該唔止係水塘∼仲會係長江泛濫

咁又唔駛咁火既∼∼ 如果真係咁火∼你一出聲∼我諗大把人即時依家過你幫你救火∼∼你話俾我知我依家即刻過來∼用條琍幫你救tim 包你由乾鮑仔變濕鮑仔

十分鍾到都等唔到∼∼哈∼好火好火∼∼

等埋我∼∼ 我係銅鑼灣飛的來∼

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-7 15:59 發表

等唔到.........我都識得入洗手間食住自己先啦
咁咪一路慢慢食自己∼一路等條舌頭來羅∼∼隻手仔又邊到有條舌頭咁好玩呢∼∼

唔緊要啦∼留返下次∼留返今晚俾個佬∼∼叫佢奶盡d食盡d

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-7 16:06 發表

都好近我喎..........不過都唔好勞駕你啦
都唔勞駕架∼∼我又唔駛一定要留係公司∼∼不過等你有性趣先∼

起馬俾你知我咩時間都得∼∼樂意幫琍

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-7 16:09 發表

一定會.........不用你教
點敢教∼∼美人食盡天下美腸∼∼係都要美人指教

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-7 16:12 發表

剛才請我飲咖啡那個仲近.........隔離大廈
我都知排隊排得遠∼ ∼所以睇緣份加埋美人心情啦∼

相關搜索目錄: 咖啡

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-7 16:41 發表

唔好笑我啦
傻豬來架∼邊有笑你呢∼ ∼都係講事實者∼
上得來留得言∼個個都想約你架啦∼不過如果你真係要搵人幫你救火∼我諗你大把選擇∼
如果冇返咁上下緣份∼邊有機會約你∼∼所以我會繼續排隊∼等到時機到∼咪有機會羅∼∼ ∼到時就有機會奶下啜下又查下∼∼令美人你慾先慾死∼赤裸相見

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-7 16:57 發表

坦白得黎又唔黑人憎.........
多謝∼∼咁係未真係做朋友前都應該要坦成相對既∼∼如果咁都唔坦成∼第時又點樣赤裸裸咁相對呢

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-7 17:21 發表

想得好美.........
如果想都唔想就唔會係度出現 ∼∼係得度就一定想見下美人你真人∼見得到美人就想赤裸相對∼雖然想同事實係兩會事∼∼不過係馬美人一日有上來呢度∼∼我地都有機會先∼∼做人有時都係幻想下架啦

引用:
原帖由 cccckkkk1234 於 2012-6-7 17:38 發表

家嫂, 借妳個煲黎丫, 等我插入去, 再由妳的慾火煲三個鍾~~
三個鐘後又淋又多汁~~
lee 個方法煮鮑魚都一流呀~
我諗美人隻鮑魚係唔駛煮既 ∼∼
佢咁新鮮∼∼我估Sashimi食都回味無窮∼∼一定又嫩又多汁

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。