推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 cdcd2020 於 2011-1-28 09:43 發表
唔守信用果個pk仔,類人類物......現時攪到Iris嬲左.....今天還未見人.....我們每個男人都要出一句聲.極力支持Iris姐從出江湖
我報到先!! 我仲想啜 IRIS LIN LIN

講真, 理性 D 諗, 咁多科林, 老公未必會睇到, 就算入左去, 都未必中

morning, Iris, MISS U SO MUCH, 唔好俾 D CHEAP 精攪壊心情, 你肯上尼留言, 我地已經好滿足

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-29 10:48 發表

其實靚我就會鍾意....但都要老公鍾意,因為主要都是著給他睇
LACE 透明唔少得

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-29 10:54 發表

三色我都有..................
白色透明, 最好就少 D 布, 正

有冇情趣內衣呀, 如果你著, 老爺實流晒精

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-29 11:24 發表

自慰棒囉............
老爺會唔會偷自慰棒奶呀??

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-29 11:31 發表

唔會掛....怎會有味道?我次次自慰前後都會清洗的
咁佢可能會射精落去, 乾左之後, 等你自慰個時再偷睇你, ----->咁樣做都唔奇呀

各位兄弟, IRIS, 我返埋今日收工啦, 之後就 LONG VACATION 啦, 咁多位新年快樂, 財源廣進
IRIS 就青春常駐, 身體健康, 最緊要西水長流長有!!
BYE EVERYBODY!!

hi IRIS, PM 多次俾你, DOUBLE CONFIRM!!!

引用:
原帖由 xyz987654 於 2011-1-31 14:36 發表
hi IRIS, PM 多次俾你, DOUBLE CONFIRM!!!
收到嗎??

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-31 14:58 發表

一時時.......有時他不硬或好快玩完時我米要自慰囉...但又時他主動叫我自慰給他睇或自慰給他影相
其實我都鍾意用假9插女, 插到佢 HIGH 到飛天, 聽住 D 淫叫, 都係另一種享受

如果 IRIS 係一部機器, 唔知3條"鎖匙"開唔開到呢??

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-31 15:14 發表

是呀......相信一定會好舒服
YES, 3 個洞都塞爆

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-31 15:23 發表

3個窿都可以射精......當然要我選擇了之後
咁灌腸得唔得先??

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-31 15:31 發表

我鍾意男人射精的感覺
我鍾意女人吞精個表情

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 14:03 發表

哦......好啦......新年後開個新POST啦
新年新氣象, 都好呀, ANYWAY, WE WILL FOLLOW AND SUPPORT U FOREVER!!
點都會跟住你!!

已收到你的 E-MAIL, 非常正, 祝新年快樂, 日日都有高潮, 期待新年後再相聚!!

i like ur pic very much, see u later

E 期 JAMES 哥做左御用 "司機", D 車仔可以直入 IRIS 個口 !!
如果有野, 記得寫番個 REPORT

morning, IRIS, 新年後第一次見面!!

morning IRIS, 你個頭像 very good, u are so sexy, 大大的胸部!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。