推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-24 12:56 發表
拿.......今日之後你們未拿聖誕禮物的男人就不要再問我啦..........
BOXING DAY, 扑你 DAY!!

引用:
原帖由 ah_b 於 2010-12-24 13:17 發表

左右手各一條,口一條,妹妹一條,後園一條。正。
仲有一排 JJ 等緊, 口爆完一個又一個!!

引用:
原帖由 philips331 於 2010-12-24 13:25 發表

我都會大大力支持Iris妳架
大大力扑

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-24 13:26 發表

女人底褲有什麼好聞
第2個就可能唔好聞, IRIS 就唔同

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-24 13:28 發表

你又點會知....個個女人都一樣嫁啦
你唔同, 個 PAT 咁圓, 狗仔式狂插最正, 插完個西再插肛門, 諗到咁, 唔索下條 UNDER 點得

IRIS 周身唔得閒, 自慰都冇時間

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-29 10:38 發表

你好想睇嗎?????????睇下多唔多承意先啦......是否只SEND給你一個....還有冇人想要??????
me 2!!!!!!!

http://www XXXXXXXXXX/shared/luxyk2h6zo

一早就想咁樣玩 IRIS

warning: don't post other website pls.

PM 左, THX!!!!!!

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-29 11:55 發表

換妻就會舉腳趾讚成..................是嗎

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-31 11:45 發表

但我都會晚晚想要嫲
咁至少3P 先滿足到你

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-31 11:52 發表

又可以不給機會他滾
屋企有淫妻, 唔洗去偷食啦

主角唔見左, 可能係老細房 "交功課"

相關搜索目錄: 功課

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-3 12:04 發表
各位男人!真不好意思,今天較忙。
交完功課啦!!

相關搜索目錄: 功課

引用:
原帖由 ah_b 於 2011-1-3 12:07 發表

唔知有冇整濕腦細房地板?
以 IRIS D 水咁勁, 直頭會水浸啦!!

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-3 14:04 發表

後者就舌頭,手指或性具都可以.........
咁肛門呢

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-3 14:10 發表

我老公都有試過....亦試過同一時間抽插我陰道同一時間用肛門棒抽插我的肛門
爽死啦, 仲唔叫到拆天咩

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-3 14:13 發表

YES.........好爽的
下面2個洞都被人插, 會唔會上癮

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-3 14:18 發表

會有嫁,所以就會自然收縮肛門.但因為收縮所以令磨擦力加大.就又好窄的感覺就像和處女做愛一樣
你肛門一夾, 肯定精都出, 到時變左肛門中出

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-3 14:22 發表

他都有試過在我肛門裡射精
咁有冇流返出尼呀

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-3 14:24 發表

當然有啦...............
嘩, 睇到都爽, 真係淫都爆呀, 正

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-3 14:28 發表

我就好鍾意在陰道里射精,特別當熱辣辣的精液射在我的子宮上的哪一刻感覺,好舒服的.跟著會感覺精液像熔岩一樣慢慢從陰道流出來........超正
咁口爆+吞呢, 為左滿足老公定係自己都 ENJOY??

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-3 14:30 發表

是否太過淫蕩................
我就係鐘意 E D

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-3 14:34 發表

男人精液味道我都會鍾意.....但當然最開心是我老公啦.....射顏他都一樣會久不久做的
你自己都鐘意吞, 咁就 PERFECT 啦!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。