推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

澳門生活篇

師兄會有留下來發展呢?

這兩年樓市也升了三四成了吧!!!!

"當你見到星河燦爛,求你在心中記住我。"

回復 #34 brasco 的帖子

巴士哥哥在包斯高讀書???

回復 #48 brasco 的帖子

慈幼???

引用:
原帖由 brasco 於 2006-9-1 17:16 發表

....要唔要問家庭觀眾??....
我是獨居老人

..無朋友

不如..............開 估

因為..無 獎 金, 做唔在哀嘢

再估都錯

未死得..因為.....

希望...

與你同在

引用:
原帖由 johncage 於 2006-9-11 23:21 發表
遲d又開多間星際酒店,邊度?
在澳門市中心娛樂及旅遊區.

http://www.galaxyentertainment.com/tc/properties/starworld/

相關搜索目錄: 酒店 旅遊 娛樂

引用:
原帖由 UNCLE_3 於 2006-10-6 11:16 發表
各位馬交大哥,祝中秋愉快 !

聽講佛笑褸開左分店,請問是否在氹仔 ?
在澳門..皇朝..觀音像斜對面. 裝修有時代感D

相關搜索目錄: 裝修

引用:
原帖由 Garfield 於 2006-10-7 00:12 發表
中秋雖然可以放早,不過其實都係比個機會某啲同事可以早走,結果都係一樣咁夜收工!臨走時朋友仔冇節目,就搵埋另一個冇返香港o既同事食飯當慶祝中秋......

一路都好想去o既一間餐廳,今晚真係成行喇,朋 ...
無車..會辛苦D.

引用:
原帖由 UNCLE_3 於 2006-10-10 17:21 發表

noted with thanks.

引用:
原帖由 UNCLE_3 於 2006-10-12 15:09 發表
版主 & 各位澳門版大哥, 請問如果香港人/加拿大人係澳門讀完大學,除了投資移民外,有沒有其它方法可以拿到澳門身份証和留在澳門工作? Thanks.
和澳門人結婚

相關搜索目錄: 投資 結婚

引用:
原帖由 Garfield 於 2006-10-17 06:21 發表
十月十七日 晴

做 __ 完通霄...........沖個涼再屎過~~~
保重

引用:
原帖由 RX-93 於 2006-10-20 21:31 發表

but not easy...at least work and stay in Macau...Get the XXX証...
Give-up already....
You mean the Blue Card

引用:
原帖由 unix 於 2006-11-14 15:56 發表
Oh! I have free pass to go inside!

is that the pit or just crew district?
Will stated clearly on the pass.

Enjoy your trip

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。