推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

大家好......  多多指教

細路中左花三個月, 原本好好地, 戒煙戒酒戒滾戒蒲

竟然係幾日前返發...........好煩...............

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-7-21 19:55 發表

師兄,中係邊個位??? 返發左幾多次?
domdom 遮唔到嘅地方, 根部

第一次返發..........唉.....................

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-7-21 22:57 發表

放鬆d la,師兄,頭幾個月返發就預左,睇d外國web site ,佢地都好似唔當hpv係一件好嚴重既事,好多都話免疫力會清除d病毒
,2個幾月先返發已經好好,最緊要第一時間睇e生,唔好俾佢野開
引用:
原帖由 strange 於 2010-7-21 23:10 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=11568479&ptid=431][/url]

師兄, 我明白你的感受, 快去覆診吧.

祝早日康復.
多謝支持~~~~ 我会繼續努力面對, 改過自身

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-7-22 10:26 發表
最近樂觀d諗,見forum上好多師兄,冷凍過幾次,出過幾個post,之後已經唔見左人,係好返定點呢?
睇外國既網話有80%有性行為既人,一生中都有一段時間俾hpv感染過,有d人會出wart,有d咩事都無,大多數人過幾年自身免疫力都會 ...
希望真係会好啦~~

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-7-23 13:37 發表

唉, 自從上年9月中係右邊毛髮位出左水泡, 而分別係私家同灣仔政府確實中皰2, 都無再見到有水泡, 需然由11月到依家個袋袋位間間斷斷有無故皮膚龜裂損傷情況(輕微), 係15樓睇左3次, 頭兩次佢都以為係皰返發, 第一次 ...
請問師兄的水泡是一羣還是個別一粒??

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-7-24 15:06 發表
想問下師兄們花仔返發時,係唔係會係同一個位???係唔係會越返發越細粒???
問得好~~~ for me, 我有一粒 o係新位置.....

祝我好運

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-7-25 18:11 發表

係舊位附近???去攪掂左未???
係舊位附近

book左明天~~~

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-7-25 23:03 發表

師兄, 正常唔會得一粒, 會唔會係其它野啊
暫時發現一粒....... 唔好嚇我

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-7-27 18:57 發表
其實大家覺得左左花仔係唔係好大件事???
我覺得係心理上造成好大打擊,成日都驚唔知幾時返發
就算過左1,2年都見有師兄返發過,又怕人老左,免疫力無咁好時,又會發
日日提心吊膽,點解做人要做到咁辛苦
樂觀D, 積極D面對吧, 兄弟

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-7-28 15:14 發表

2x ........好多野都未做,只想過番d正常生活
支持你!

各位好

小弟係兩個礼拜前做左冷凍, 覆發後嗰粒疣終疼甩左.......希望今次可以斷尾

但仍然有兩粒紅点....医生話係腺体, 唔係疣.......雖然係咁, 但個心仲成日凝住有野..............苦惱..........................................

p.s.:我已經戒煙戒酒戒蒲戒滾, 希望可以重過新生o拉~~~~

引用:
原帖由 Ho2010 於 2010-8-13 20:49 發表
好耐冇上黎,
唉,最近皮膚有d問題
真係好驚好驚......
雖然而家先過左個幾月
但 next week 去關懷愛滋度 test
希望大家祝福我........
support & wish u luck

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-8-17 18:25 發表
經過多日黎,搜集資料,相信以下呢條link可以解答晒大家既問題

http://www.medhelp.org/posts/Human-Papillomavirus-HPV/IMPORTANT-HPV-Q-AND-A-WORTH-THE-READ/show/1148786

總結係90%既人會係2年內清除晒hpv ...
thanks!! Support!!!!

引用:
原帖由 ch30062010 於 2010-8-17 22:05 發表
JJ 炎真係好辛苦,睇左成個幾月又食抗生素成個月都未好,一次中招,真係唔好再玩! @@
同意!!!!!!!!!!!!!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。