推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

好辛苦先偷偷摸摸開 acc,儲積分入黎,想講下自己既野,屈住屈住真係好辛苦小弟唯一一次同陌生女仔 (係大陸酒吧識) 搞就中左非淋
6 月尾中左,過左成個星期先發,就好驚青咁去衛生署睇,
食左兩個 week doxycycline
跟住好似好番,但個心就形住仲有野
番去再驗,佢話check 唔到有菌
但之後上黎睇,見有巴打話非淋都可以好難清,d 菌走黎走去
跟手呢排又成日覺得尿道口好似有粒肉仔,愈睇個心就愈寒
仲要等 window period,我真係好驚,皮膚有少少異樣都會驚餐死
如果有事,真係唔知點同女朋友講,本身佢係我結婚對象,係一個好好既女仔
唉,你話我細膽都好,但有時諗起如果中左大野,再諗下我 gf,真係會想喊

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-7-28 15:14 發表 2x ........好多野都未做,只想過番d正常生活
我都係咁諗
我想第時可以正正常常同女朋友結婚

相關搜索目錄: 結婚

我直頭掂都唔敢掂佢,上網見話梅毒 kiss 都有機會傳,鍚咀我都避免其實人真係好犯賤,有事先知身邊既野重要

btw, 我都想驗清楚 d 個非淋
你地講果個 dr. ho
我爬左文,但我見內科既 dr. ho 先係 15f
性病科就係第二棟 building ge 20f
邊個先係佢?

之前仲有兩位 c 兄 tony 同伙記,呢幾頁好似唔見佢地咁既??

引用:
原帖由 kksick 於 2010-7-29 11:47 發表 C-hing 非淋是很小事,會根治的,不用擔心,你在政府是驗抹片的嗎??? 是依原體還是支原體啊??JJ口有肉粒會不會是驗抹片是e生用綿花棒插入尿道是弄損的呀??? 最好還是看e生好總之不用擔心,大禍的機會微乎其微 ...
係呀巴打,係政府度做抹片,但果時乜都唔識,就冇問佢地係衣原定支原,佢又冇講,所以我自己都唔知.....我係咪應該番去再問下?
粒肉仔就唔係應該驗抹片整損既,我都唔知係本身有但之前冇留意定係突然有
其實而家好驚中花,見其他巴打用咁多錢睇,我收入微,真係唔係幾負擔到

岩岩留言就有兩個 reply 講 d 支持既說話真係好......
我之前同朋友講,雖然大部分都支持我,但始終佢地未試過中,唔係咁知點樣幫我
最慘有一個聽完講左句抵死,我都知係抵死,但聽到個心真係好難受,

btw 我都諗住去睇私人架喇,check 清楚點都安心 d
所以好想問下大家講既 dr ho, 係 15f 定 20f

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-7-29 18:06 發表 師兄, 快啲去check真啲先啦, 係豐澤樓上, 淋病算小事啦, 相比我地中花中皰
其實我而家都驚自己中花....
有粒肉仔
共勉之!

有時我係度諗,呢個係咪一個考驗,令人唔好沉迷女色...

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-7-29 18:06 發表 師兄, 快啲去check真啲先啦, 係豐澤樓上, 淋病算小事啦, 相比我地中花中皰
係咪要預約? 介唔介意 pm 我佢個電話

引用:
原帖由 garamon 於 2010-7-30 09:35 發表 好心你有病就積極點哪!給了你地址又要電話,自己想想辦法吧!
我自己搵過......pm jor你,想confirm 有冇錯only........

引用:
原帖由 garamon 於 2010-7-30 09:35 發表 好心你有病就積極點哪!給了你地址又要電話,自己想想辦法吧!
我都唔想係咁煩住你地
但因為今日星期五喇....唔係要等下 week 先可以去...
所以希望你有時間既話幫幫手,check check 我 send 果個 pm 丫...

引用:
原帖由 garamon 於 2010-7-30 10:43 發表 是第一個的地方!
真係唔該晒,十萬分感激
book 左等陣5 點
睇下係咪中花

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-7-30 23:53 發表 睇你拿完料係不係一去無回頭
係呢度證明我唔係一去無回頭
因為我仲有排驚.....
window period 之後去 check 果下又要驚
學 candy 話,驚完呢野,又仲要驚第二樣野多幾個月
呢次之後真係唔敢再亂黎

而家 dr ho 叫我食多兩個 week doxycycline, 之後應該清到 d 菌
但我呢幾日大脾位 d 淋巴又腫腫地囉唉....

我好信運,有時唔係話一次就唔會中
黑仔就係黑仔
自覺呢排樣樣野都好似好黑咁
我第一次 ons 就中非淋
唯有自求多福
我而家次次睇到有關大陸愛滋盛行既 articles 個心都寒一寒呀唉

我而家都係咁勸身邊嫖開既朋友唔好再去.....

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-8-3 15:11 發表

想問下師兄ons 有無用套,如果有就唔洗咁驚~~~無事既
多謝你既安慰
小弟果時太 on9, 無帶定 dom 係身邊, 所以無用到
呢單野真係一失足成千古恨呀

引用:
原帖由 testu98 於 2010-8-4 00:09 發表
想問下師兄係何醫師殄所驗a士等報告要幾耐?
小弟要等夠90日非常辛苦!重有40日要等救命~
最近晚晚失眠~~一日如隔三秋!好後悔去玩
過左 window period 去關懷愛滋果度快速驗啦
我仲要等得長過你, 而家先 5 weeks.....
好明白你感受

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-8-3 14:54 發表

呢到個個朋友都係咁啦,驚完又驚, 千奇唔好驚到冇事之後又心癢癢又去就得啦

冇事既 放心啦,,,
講真, 我諗而家就算美色當前, 只要一諗起病, 就即刻皮都 the 埋

好耐冇上黎,
唉,最近皮膚有d問題
真係好驚好驚......
雖然而家先過左個幾月
但 next week 去關懷愛滋度 test
希望大家祝福我........

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-8-17 18:25 發表 經過多日黎,搜集資料,相信以下呢條link可以解答晒大家既問題http://www.medhelp.org/posts/Hum ... E-READ/show/1148786總結係90%既人會係2年內清除晒hpv ...
好有心機
真係要支持下!!!!!!!!!!!!!!
祝大家身體健康啦

之前 52 日驗左快速冇 a 冇梅
安心好多
在此奉勸睇到既巴打
真係唔好去嫖喇
一個唔好彩野到 d乜野
又晒錢,又晒時間,又精神上折磨真係好慘

off track 講一講
不同呢排 d 皮膚唔知做乜事
之前比 d 唔知咩 bugs 咬完搞到細菌感染,食完藥而家都未埋晒口
之後就耐唔耐在其他位置出 d 好痕的皮膚紅腫
成個 week 都唔復完
又係有排煩...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。