推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

你會包條女幾耐?

引用:
原帖由 fishcat 於 2010-11-14 22:07 發表
如果有能力,會同一時間包幾條女直至她們自己離開。大部分接受被包的女會自己離開,如果你無時間陪佢。
c-hing,你指o既女幾多歲先?本身條女有冇家庭負擔先?條女俾你包得會因冇時間陪佢而走?唔係呱﹗o甘叫佢收少D啦 個個怕辛苦先俾人包。

引用:
原帖由 veryhoty 於 2010-11-23 10:19 發表
我講緊香港,係大陸包同香港包完全兩回事,心態完全5同...
完全同意,香港佗地甚至手段高好多,其實係香港有貨使乜去色情場所包呀?最大問題條女實逼你幫佢贖身,好多時唔係錢銀問題喇,所以奉勸各位玩完早劈,甚至到最後可以好多原因唔易劈架in HK,睇造化啦。

引用:
原帖由 veryhoty 於 2010-11-14 21:38 發表
各位C-hing,如果你有能力,你會包條女幾耐?
真係視乎包既金額幾多,金額少的話梗係包耐少少啦;包得既段估唔會娶返去做老婆呱

引用:
原帖由 veryhoty 於 2010-11-19 02:54 發表
在大陸的朋友,我聽說最久的5年唔到,可能因為平。香港週期短些,平均半年到一年,10個月果個都好犀利,因為成本太貴,連包連使,5∼7萬一個月冇得走,起碼﹗長包唔抵。甚麼大美人都厭啦。
5年?5係嘩﹗﹗﹗﹗﹗﹗﹗

很多沉船c-hing D女都俾人包o左!....

引用:
原帖由 豬肉仔. 於 2011-2-3 15:37 發表
有時有錢包條女 , 而條女又交足戲獻溫柔 , 咁計落可能仲平過養一條香 港女 友 ~

嗯....俾錢買演技,都啱。
但聽桑拿人講,依家俾2,3蚊包條女同以前銀碼差天共地。

引用:
原帖由 aaron007 於 2011-3-19 19:40 發表
我想問下點算包女?
比足生活費!她不用工作!隨時都陪到你?
可以咁講既,一般親戚到系唔使開工既,呢d同囡囡私下协議。最緊要系你d『生活費』吸唔吸引蔗。
同埋包女呢家野請鬼容易送鬼難,包系容易,甩就唔易架,随时害人害己!小弟奉勸一條女真系唔好玩太耐......最好講明包幾耐,之後有續约優先權,可能話唔實際,但呢D野一定要保障自己先,唔好俾人太多幻想....
香港包真系唸過度過!大佬,李X欣日日搞都悶啦!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。