推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[原創] ~ GOOD FORTUNE SAUNA 好運來桑拿 ~

回復 #573 messenger 的帖子

有無合我口味架 ?

引用:
原帖由 messenger 於 2006-11-1 10:34 PM 發表
I know a friend who was SC frequent goer before. After visiting to GFS for once, he told me that he doesn't want to go back to SC anymore!
but frankly speaking, the average 'dub' skill for BGs in GFS is still not competitive to those of SC....hope that the situation will be improved soon.....

引用:
原帖由 KING888 於 2006-11-10 03:57 PM 發表

以前女主任都有同我係大廳卒大比,仲卒埋條野添,搞到我都唔使入房,慳唔小,但依家就無晒喇
有咁既事  ? M兄點睇 ?

回復 #644 messenger 的帖子

下, 以前真係有架 !?

引用:
原帖由 KING888 於 2006-11-14 04:52 PM 發表
我舅父隻馬出叫我去拉頭馬....
我好有興趣知係邊隻馬 !!!

引用:
原帖由 KING888 於 2006-11-15 04:11 PM 發表

我舅父叫我買弟八場九號,你唔好買太多,輸左就無謂啦,話晒新相識,如果贏左就一等出黎慶祝
講清楚d係叫你去拉頭馬定叫你買小小呀 ???

回復 #701 messenger 的帖子

唔好笑呀, 今季佢舅父果d[金],[銀]太陽無咩料到, 但今次呢隻竟然係大熱門, 莫非真係有料到......

引用:
原帖由 KING888 於 2006-11-15 04:37 PM 發表

隻馬係我舅父既朋友,佢叫我買小小
見你咁有我地心, 係咁意買番廿個, 中左請你hh啦!

回復 #715 KING888 的帖子

話時話, 咁你去唔去拉頭馬呢 ? 無...等我地中得投入d呀嗎 !

引用:
原帖由 mtr613 於 2006-11-15 05:16 PM 發表
佢舅父唔通係蔡志明 ?

又唔留心人地講野....人地話馬主係佢舅父既朋友.....

隻金太陽跑第三, 算係有d交代啦 !

回復 #726 messenger 的帖子

未過期優惠卡 ....唉....都超過兩個月無去了......

引用:
原帖由 mtr613 於 2006-11-16 10:06 AM 發表
去左邊度屌....應該係去左邊度調查?
係屋企自我徹查 ......

回復 #744 cdlover 的帖子

你認真定講笑 ????????

引用:
原帖由 cdlover 於 2006-11-16 05:16 PM 發表
借用一句:網上言論,信則有,不信則無。量力而為啦。
嘩, 大哥你講左等於無講...KING哥果d堅料黎架, 希望你果d都係 !

剛番焯了AnnA....技術大有改善....不過睇真d....中到熟女一名了......

引用:
原帖由 messenger 於 2006-11-17 10:28 AM 發表
他之前是Locker的
昨晚我都見到佢, d靚姐全部唔見哂既 ..... 剩番d呀太......

回復 #764 messenger 的帖子

什麼小紅 ....係咪新黎架 ???

吓, 小紅姐咁把炮架, 失敬哂 !

KING 哥快d浦頭啦 ! 今晚等住救命架 !

引用:
原帖由 messenger 於 2006-11-23 11:25 PM 發表
點啱你法? 你最鐘意係咩丫!
大波一族我都啱架, 不過都係試QQ左先 !

回復 #798 messenger 的帖子

邊有打你, 拍9你咋 !

引用:
原帖由 messenger 於 2006-11-24 10:33 AM 發表
你拍我仲要拍9我
局長都無面俾

仲想話俾你知杜麗莎去左邊添
唔好咁小氣...叔叔錫番

杜麗莎去左邊呀 ????

引用:
原帖由 messenger 於 2006-11-24 01:08 PM 發表

果然一出杜麗莎
局長大人也鞠躬
你仲未答我呀, 大哥 !

引用:
原帖由 messenger 於 2006-12-4 12:13 PM 發表
你係以局長或GFS fans 身分問我先?
都係想得個知字....你唔想講我都無你辦法既....

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。