推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[桑拿浴室] 薀莎水療 (Windsor Spa)

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-3-1 10:52 發表

今日她想拿家鄉小食給我.
她應有在內地...擦背, 她愛上.....

我會估錯的....她不是邦....

都估中咗50%...左边中咗...

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-3-1 13:03 發表

獎品係下周請你食件.
會不會溶化....雪糕......

去密佐師兄, 羅乜嘢....返1500....開双定單...

密按摩...疏水療...

又估錯,,有冇填充題...

相關搜索目錄: 水療

就快壹擘嘢...還欠幾步...

6000元, 同按摩師一齊分享..

12月有冇得收....

下家過百首...

相關搜索目錄: SPA

開始揾過海隧道巴..由102 開始>...

途經英皇道..有...

引用:
原帖由 Oilking 於 2011-3-2 12:48 發表

My friends already arranging Macau night club trip
在馬交都去揾蕰莎...

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-3-2 12:07 發表

新鯪魚.
新鮮加入...我愛煎鯪魚...

有緣...下次做過孖...政府熱線...

蕰莎落 call hot line ...唔要旦旦...

可不可以.....

我喜愛...大氣電波...會揀...新城知訊台...

相關搜索目錄: SPA

我唔知..得唔得...可不可以...

揾日..玩足全日..過五更..各壹粒...

1330>2100...

6000元..揼五更...都係用一部份...

落 Call 先...坐港鐵...出發....升咗...

返早 1100 收 1900..更新先...

記住...要早起身...

引用:
原帖由 franktempleton 於 2011-3-3 11:47 發表

唔知有冇人在薀莎試過做兩更, 埋單應該分開計嗎
我最多只可以做兩更, 除非 ...
自由行

相關搜索目錄: 自由行

引用:
原帖由 franktempleton 於 2011-3-3 13:13 發表

....... 1日做晒3月新歡  
有什麼可提供..

自選馬王..同貳拉跳...懷舊舞...連体鴨...

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2011-3-4 02:41 發表

當加鐘一張單計,記憶中在蘊莎試過 2 次,配搭係(1)#86+#36,(2)#123+#30。
師兄:東洋三菱...還未試車...試吓重工..先...

春去秋來...送舊迎新...

可一不可再..

昨日境況..新不如舊...

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-3-5 08:10 發表

我知你有去,
另外, 你都有再做Ann.
你終於都認識了水療總監Jennifer 吧.
貓兄...你都...無處不在...勁...

感謝...總監...

相關搜索目錄: 水療

休息室..侍應生...變更中...有出有入...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。