推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

第一次中招(新版開始)

我宜架都好擔心自己中招呀...
23/8 個日..我第一次嫖...
雖然做個時有用到套...
不過佢同我沖涼時..問我洗唔洗鍚下佢..我自己呆下呆下又答人 好呀...
點知佢就一野含埋黎...無帶套=口=.....比佢係咁e含左幾下...
做緊個時我又有錫佢粒lin....

抹身 我又好死唔死拎左佢條毛巾黎抹個袋........
由個日開始我就一直驚到宜架...
我想問下..去15/f道 做一次 檢查要幾錢呀? 我想係一個月之後 去 驗曬所有既性病 (愛滋, 淋/非淋, 衣原, 疱疹, 梅毒, 乙肝 ) 要驗曬e d要幾多錢??
係咪只有e幾種先可以經由驗血/尿 黎check到架?? 我有無講少左邊d可以驗到既病? 如果有既..加加埋埋 唔知大家知唔知道咁樣check一次又要幾多錢呢?

宜架日日都好擔心...訓又訓得唔好...日日 4-5點就醒左....
宜架少少野都會提心吊膽...

唔知關唔關事...由個日開始我個喉嚨就有dd唔舒服 有少少痛..
今日仲有d低燒...~唔知係咪我精神太緊張...
我想問下呢..其實除左愛滋, 椰菜花 之外..其他病係咪都可以去驗一驗 係佢未病發之前就check得到有無中招架?

經過左e一次...就算有無事..我都唔敢再玩喇...even ons個d都怕怕..
宜架日日都好怕.....好怕自己如果有事會傳染同比d 一齊住既屋企人...
其實未發病 係咪一般洗3呀...食飯 共用洗手間 沖涼房 都唔會有事架?

我錢又無乜....宜架真係好驚..好驚....

謝謝 candy and man的意見~

我想問下...其實如果我宜架去做個d快速測驗....
梅毒
乙型肝炎
淋病
衣原體
係咪就可以確定 我宜架有無染病~唔洗等3個月時間都準架?

引用:
原帖由 legobibi 於 2008-11-23 23:10 發表

有dd累....唔對路係唔係有d痛痛地,好似有野想x(x唔識打,係惡人x)出黎咁架
thanks you
我今日都覺得jj有d 間中有d谷下谷下既感覺.......不過又無野流出黎呀....
我係咪中左招呀???!!!!

唉 講真..我個日一玩完就已經好後悔..真係好驚好驚..

覺得自己成個人dirty曬.......有左e一次之後..我覺得我真係無可能再去玩....

唔應該有既第一次..也是最後一次....

e排成個人都好灰......e個幾星期日日都訓得唔好....好辛苦..可能真係太緊張...太擔心搞到咁...

做咩都無心機...真係咁多年黎 都未試過咁既情況

自己衰就算..真係好怕有機會 因為 d咩 而傳染同d 病 比屋企人...

想去check...不過又擔心宜架仲係岩岩過左一陣...好多野都會check唔到..

check..我又一定會同屋企人講..因為我無錢..根本自己無錢去醫病.........

有時真係好想同d fd傾..同屋企人講..不過又真係唔敢.....再係咁真係好快痴線

引用:
原帖由 kksick 於 2010-9-2 11:21 發表

C-Hing, 不要自已嚇自已啦,無病都搞到有病, 你有症狀嗎??? 如沒有,當沒事
如你害怕有了會傳染家裡人,自己洗自己自的內褲或漂白水 1:99浸15分鐘才
和家裡其他人衣服一起洗

不是有C-Hing介紹了免費化驗的途徑 ...
我宜架沖涼都要等最尾一個先沖...沖個時就拎條底褲去用清毒綠水 黎 浸....
之前用漂白水唔知係咪我無搞暈佢..搞到我條黑色既ck 浸完有一pat紅色左=.='"
宜架用清毒綠水浸我又唔敢浸太多..只有我沖涼既時間咁長(大概8-10mins)
有時我真係好想同屋企人講...不過我真係好驚好驚..好驚佢地知道左會點...

唉 就算宜架未有病徵 都真係搞到自己成個人都緊張曬...好怕...我之前追返d post 見到好多師兄都同 花花 作戰...
忽然覺得好可怕呀..雖然話真係有得醫 都會好返..不過都需要一定既時間~

驗我諗 我都會去驗....不過都係有d心大心細...對唔住..我真係唔太夠膽...之前打過一次去choice...
我話自己想驗..個姑娘又話 唔夠3個月唔可以驗架..佢地要等3個月夠..先一次過驗....
個下我都明白..佢地廢事我係空窗期內去驗~唔想白白浪費左d資源~
但係我都覺得..佢地都唔了解我既心情有幾不安...
或者我等一個月~大部份既 病都過左 潛伏期先去 d free既地方check返次先...3個月 ..6個月都再去check下.....
宜架 搵工 + 擔心中招..個壓力真係好大...好大....

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-9-3 00:15 發表

真係未見棺材先流眼淚
咩事都未有, 洗乜驚.
真係有事時先算.
基本上"中左招", 好快會發出來.
通常"賴左野", 一個星期內一定又痕all尿又痛.
小便可能紅紅地.
或者條野有肉粒.

你怕有A士, 咪去check下 ...
咁我宜架又真係未有明顯病徵...
想問下 黑百合大哥 平時你d衣物係咪消毒完先同屋企人個d一齊洗架?
有無問過15/f 應該點去消毒?
我宜架真係驚到震......
打死我都唔會再有下次...

引用:
原帖由 garamon 於 2010-9-3 10:04 發表
去家計會吧!項目檢查 $ 200 , 看醫生$ 200,  共$400。
我見佢check曬4樣野都係$550....

不過愛滋又未過空窗.......唉...
咁其實..其他個d 係咪無空窗架? 係有就一定check到?

引用:
原帖由 man002 於 2010-9-3 00:33 發表

所謂要死吾洗病的道理,做人無謂想那麼多!
我都知 吹下水就得......唉...

我明白該死唔洗病既.......不過面對自己有咁既可能性時 就算只係好細細既可能性..個感覺都係好差.....

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-9-3 11:23 發表

你同屋企人講? 你屋企人一向對你點既事, 如果白白冇事你又同佢地講, 會唔會係衰多口? 其實你個d屋企人又唔係你老婆/女朋友, 你係正常生活之後就算有性病都唔會傳染到俾佢地,咁你同佢地講黎仲乜呢?  你用d咁強既漂 ...
我唔敢講呀...雖然知道佢地係好錫我...不過我又好怕佢地傷心...

candy 多謝妳既支持...

e排真係訓得唔好...唔知係因為我比以前早左訓..(失業中...以前 2-3點先訓...訓到11點幾) 宜架就12點 -1點就去訓....次次都訓到4點幾 or 5點幾就 醒一醒...自然醒....

宜架先岩岩11日...........仲有79日........= =點頂呀~

引用:
原帖由 DHBCD 於 2010-9-3 11:53 發表

各位兄弟姐妹 , 祝大家身體健康.
唉 , 我又何嘗不是提心吊謄呀 , 我比呢位兄弟仲危... .
68日了,花花就仲未出現 .... 希望如Dr.Ho說, 可能性不高啦.....不過就比candycandy說一說就担心a , (candycand ...
師兄加油..仲有22日 到時 check埋就無事架喇

比 n個膽 我..我都唔敢喇...我只想要返自己 正常 普通 既生活...

有無師兄講下 出 疣 會係點架?

我宜架都想 當自己有事咁去沖涼...
我想問下 如果有椰菜花既話 沖涼個時有d咩要注意 可以防止d花花 傳染去 其他地方架?

引用:
原帖由 DHBCD 於 2010-9-7 17:23 發表
今日鬆了一口大氣 , 71日驗 A 同梅 , 用第二代同靜脈抽血驗 , 醫生都說好淮架啦 , 90天唔使再驗 .
恭喜 師兄~
順手問下 貴唔貴呀?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。