推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

踢道氣!!!!! 公民~~~

My new target!!

引用:
原帖由 happycamel 於 2011-1-16 16:20 發表

挫強扶弱

好似話南華收盡天下兵器
南華係華人球員的墳墓... 只退不進....

大熱就唔要了1.),

自家威威~~

公民好野3:3

引用:
原帖由 happycamel 於 2011-1-16 16:51 發表
陳七出火
又一例子, 係南華未有一次踢得好

爪皇系, 會再俾潘頓嗎?

oh!!!!!!!!!! 南華先失一球

好野!!!! 公民!!!!!!!!!

細摩頂檔~~

頭場楊明綸眼冤

引用:
原帖由 Lighter 於 2011-1-23 13:18 發表
主人不在可以禾雀亂飛....放縱
你地第二場揀咩?

我揀左2, 分減夠, 放頭馬, 對手只得3

開 12, 前邊扯得快, 後上就殺曬~~

霍利時攻勢來了~~

第3場, 第4場, 第6場, 第7場, 第9場

買QP 開Q, 唔緊要, 再黎~~

開返條3000蚊Q~~

引用:
原帖由 happycamel 於 2011-1-23 15:16 發表
又想起張福元
去左邊, 重有無係報紙評馬?

相關搜索目錄: 報紙

引用:
原帖由 happycamel 於 2011-1-23 16:50 發表
黎海榮光榮完成任務 fftopic:" />
戶外名駒係今年銀行馬, 輸左1800及1600後, 我覺得佢要抖下...

相關搜索目錄: 銀行

引用:
原帖由 happycamel 於 2011-1-23 17:12 發表

當然係好好的1600馬

今場前段失地太多
上次呢?? 上次1/1/11 1600m, 跟住返黎跑第五, 失望~

六環彩會唔會過萬呢??

引用:
原帖由 Lighter 於 2011-1-23 17:45 發表

我會要2號
等谷草, 隻馬依家衝力短左

引用:
原帖由 細摩 於 2011-1-23 17:49 發表
六環彩會唔會過萬呢??
中兩注都唔過萬..

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-1-30 15:57 發表
尋日大陸盤少林寺讓一球收九折
Kmy 心想有咁大隻蛤乸?
古惑馬主果然 ... 明庒暗庒
估下都收幾億

哈 ... 揾兩件退休過氣老倌引成萬人入場

出年買埋雲達沙啦   
師父, 幾錢簽兩件老野任佢up, 整埋兩間豪宅佢住, 見光錢, 好過搵人洗.

細摩十幾年前睇過本書, 講40-50年代, 點樣將錢洗, 拍電影, 體育會, 做大戲... 似埋.

所以球壇亦只不過是一些人的把戲~~

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-1-30 16:12 發表
誤中副車 ... 小喇叭

1,600 我鍾意友誼第一   
4拖2,3

引用:
原帖由 happycamel 於 2011-1-30 16:32 發表
我就唔信幫主跑 GROUP ONE 唔得
幫主真係食左hmhm... 好得意...唉

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-1-30 16:19 發表

哦,佢係廣東收波真係收得勁
尋晚輸波贏大錢啦 ...

如果我在常仔都中意係MU睇馬
有兩個老外 ... 賭完至計 ... 又有折
食野又唔使埋單
我買P 又細注唔怕佢地走數  
師父, 如果平時閒日, 上黎常仔玩, 玩到12點零搵架7人車直返香港, 要安全信得過, 包架車要幾錢呀?

認住郭少明個女

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。