推介:| 角色扮演 | 漫畫書店 | 日本動畫 | 漫畫創作 | 日本明星 | 電腦遊戲 |

43 12
發新話題

Cosplay Sex

引用:
原帖由 kathywonder 於 2007-7-6 11:33 發表
Hey!!  Feeling better now!?  If you got somethin' you don't get it, just drop lines here and you know....we all're ur life-saver!!  Hee.......
我有無比膏, 駛唔駛幫你止痕?

My new target!!

引用:
原帖由 kathywonder 於 2007-7-8 22:16 發表
好吧! 你們可能會奇怪....咦!  Kathy, 每次聽你的故事, 無論跟我bf做愛, 或跟鬼佬Jeff上床, 妳都會不約而同發生一樣嘢, 這就是 Kathy 好像永不用condum嘅, well...冇錯!! 自我懂得 Sex 這事以來, 可能 ...
咁你又肯唔肯定你8個對手, 除你之外又有幾多個唔帶condom o既對手呢?

引用:
原帖由 kathywonder 於 2007-7-9 16:49 發表

換言之版主係懷疑story嘅真實性??   唏!! 講笑啫, 其實你唔需用担心Kathy會唔會Get a shot, (is that what you wanna know!! Right??) 自問都唔係蠢女人, 我 ...
你想得太多啦, 我無咁攻心.

如果你話八位男友都無帶condom...
提議小心好, 你有個仔仔架....

引用:
原帖由 kathywonder 於 2007-7-10 23:51 發表
KAthy has a little sister, names Rachel, she absolutely looks pretty as well as a model figure, at least that's what my mum said...... It doesn't fair. ) If my topic over here can reach to 300,  ...
300回覆?? 不如我加分比你好過啦!!!

引用:
原帖由 mmr.ren 於 2007-7-11 11:48 發表

Post 你自己條女上黎比一比, 講乜都無用, 係咪?

如果香港女仔普遍都有咁 "單薄", 都叫做飲得杯落
唔駛講咁多, my 過去式:
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 dizzc 於 2007-7-13 13:25 發表

哈, 連bf都post埋, 留意下你地先
著鞋唔著襪, 大碌兼老實~~

引用:
原帖由 大波妹 於 2007-7-13 14:48 發表

Free of consultation charge又點話
我POST先呀:

真人同相片有少少出入, 真人靚仔o的~~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 大波妹 於 2007-7-13 15:03 發表

嗯...本人認為...其貎雖不揚, 但應該心地善良, 唯獨腎氣不足, 以致性能力未如理想
只怪我後生搶得太盡喇

有無得補救呢?

引用:
原帖由 大波妹 於 2007-7-13 15:23 發表

唉, 神醫都難救...
都係要搵葉子楣

引用:
原帖由 kathywonder 於 2007-7-21 10:07 發表

哈!!! 幾好嘢堝!!!!  不過唔係泳衣印呢, 係Sport bra 既印嚟既. 乜你唔知我有行開山既咩!?
我玩wakeboard, 個印由大腿開始.

引用:
原帖由 kathywonder 於 2007-7-21 10:51 發表

Oh!! Really!?
真架, 我玩wakeboard只著boardshort, 上身長時間topless, 所以近排黑到伕舊炭, 下半身由肚臍至大脾都白雪雪, 好sex呀~~~

重咩, 呢排無人浦頭??

kathy, 我係張相睇到你o的妊娠紋~~

依~~ 搵野遮遮佢, 或者執下o的相~~

引用:
原帖由 mmr.ren 於 2007-8-7 11:08 發表

母愛紋, 真女人!
頭號粉絲, 非你莫屬.

引用:
原帖由 fx2 於 2007-8-13 12:06 發表
Hi!! I'm new here and sure you like wear the outfit like nurse, maid to have sex with your boyfriend, wow!!  Will you have sex with the net friend you meet here, I may be a good choice, I'm 25,  6  ...
唔好吹水, 個個都話六呎幾高, 十鳩幾吋長.

有相為證最好!!

無相就自己食自己!!

引用:
原帖由 kathywonder 於 2007-9-21 09:22 發表

Right here!!
Good morning!!!

請問幾時影架??

中曬我個瓣

引用:
原帖由 mmr.ren 於 2007-9-27 11:24 發表

我無中風...
我可以好肯定條76係dizzc!!!!

test by moore too~~~~~~

43 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。