推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[原創] 新輝煌玩後報告~~~

新輝煌玩後報告~~~

某天下午黃昏時段.
友人同我6:00鐘到, 搵返相熟媽咪, 飲返上次枝芝華士,
媽咪話今日情況麻麻, 要越夜越精彩, 我地都話無咩所謂,
又唔係想到尾出街, 旨再飲兩三個鐘, 開心下.
可能我次次出街關係, 佢硬係帶o的木魚入黎, never mind, 照玩.

第一part, 帶左件籃球入黎比我, oh對波大唔大我唔想理,
但塊面腫曬咁, 唔係我杯茶,
我望望友人個位, 幾好, 玩得, 又著埋低胸衫, 斟酒個陣成個bra都顯現眼前,
不過應該裝假狗, a cup啦.
呢round對我黎講好難捱, 因為我位囡囡成日係咁抽我水, 隻手係我褲浪游黎游水, 可惜....你真的太惡頂啦...
望多o的友人個囡, 心情先好返o的.

過左二十分鐘, 終於問檯,
全out, 換過第二part.

第二part, 俾左件正宗陀地靚妹俾我, 叫咩名真係唔記得, 不過真係好young o既mk囡囡, 十八九走唔甩, 幾好玩, 不過又唔係我杯茶,
友人第二part囡已經見過數次, 玩得, 對車頭燈唔錯, 應有b cup已上,
不過我都唔知叫咩名.
呢round玩得幾開心, 不過個心都係想睇多轉, 玩多轉.
今次半粒鐘, 媽咪問檯.
又全out? 但友人睇中我件陀地靚妹, 不過媽咪留左兩件陀地好野, 可出街,
一件猜得飲得平均身材, 一件飲得唔猜得但有波地.
友人即轉太, 要件波地, 而我就前者啦...

第三part, last part.
我位囡囡係塊面大左o的長左o的之外, 無咩好挑剔, 23歲左加, 玩得車得搓得又飲得, 重追酒飲.
大鐘啦... 抄左牌有需要時出....
友人個位, 唔換好過換, 坐檯傾電話無咩所謂, 老馮傾到咁大聲又屌又盛, 友人無咩所謂, 留左, 可能想大家玩得開心掛, 不過我諗第二part陀地靚岩佢多o的.
小休時, 友人去左洗手間, 我同囡囡車到天昏地暗, 摷下指定動作,
囡囡交足戲, 扯曬蝦, 又呻吟又抗拒又濕...(真架)

可能佢一心以為會帶佢出街掛??

八點半埋單, 兩個人total $1700 (開多左一枝chivas) 合理收費.

應該過年前會同兩班損友去多次...

相關搜索目錄:
本帖最近評分記錄
  • johncage 體力 +30 原創內容 2007-1-29 10:35
  • johncage 威望 +30 原創內容 2007-1-29 10:35

My new target!!

引用:
原帖由 tailawyau 於 2007-1-29 18:24 發表
>>好似好好玩WO...........

係囉
向club 神致敬!!!

引用:
原帖由 gunman_keung 於 2007-1-30 10:45 發表
師兄

請問有否這間場的相熟大班可介紹, 因我已不想再去至尊, 星色, 怡情島等

謝謝

如不想公開可PM我
不如咁.... 你出個report先, 有share自然有bonus.

唔係自私, 而係之前有一o的版友, 將人地report print 出黎俾囡睇又俾媽咪睇,
個陣攪到NC版屌曬鬼, 所以依家好少師兄出媽咪名.

你出下REPORT, 大家有交流, 有料一定P.M俾你.

請見諒.

引用:
原帖由 gunman_keung 於 2007-1-30 14:04 發表

明白, 但師兄可否提供一些初步資料, 例如此場是以金為主嗎? 如茶舞時段女的質素可以嗎? 因為未去過此場不想完全盲目探險. 如小弟探訪後必出報告以回饋各位大大.
金木各有, 茶舞時段六點之後會比較多囡.

始終一個場無人肯定百份百質素高, 但去過咁多次, 囡的流量算多, 質素ok!

你會幾時去? 不如一齊好過貿貿然冒險!

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 tailawyau 於 2007-1-30 14:51 發表
>> 不如一齊好過貿貿然冒險!

我都好想跳舞啊...
club 神一現, 請受小弟一拜

今日有無興趣??

相關搜索目錄: 跳舞

引用:
原帖由 coolmale9394 於 2007-1-30 14:02 發表

自 此 , 又 有 三 個 少 女 為 細 摩 傷 心 流 淚 ....

BTW , 睇 你 signature , 原 來 你 唔 戴 眼 鏡 有 o的 似 古 天 樂 ; BTWoBTW , 你 前 面 個 女 仔 有 o的 似 官 恩 娜 ....
古兄, 你言重喇, 俾條路搵下食啦....

引用:
原帖由 auriga00 於 2007-1-30 21:09 發表
上星期有晚坐咗個F仔頭A字尾既本地囡囡,猜得又飲得,好少搵到囡囡會同我不停劈六粒鐘∼
我次次都唔記得o的囡叫咩名...

引用:
原帖由 gunman_keung 於 2007-1-30 18:02 發表

丞蒙師兄關照, 如可以的話星期四下午六時後可以嗎? 如有其他意見請PM小弟, 謝謝
問題不大... 會搵多一兩個fd去...

引用:
原帖由 gunman_keung 於 2007-2-1 10:04 發表

師兄

非常抱歉因公司今天下午五時有會議要開, 今天下午六時恐怕不能出現, 期待下次有緣再聚
唔緊要, next time!!!

引用:
原帖由 auriga00 於 2007-2-1 15:55 發表

咁細摩被主你今日又會唔會去呀,希望再有報告睇啦
有緣相聚~~~

引用:
原帖由 c0179614 於 2007-2-4 12:48 發表
why don't you go to Macau Chia City?

The price is $1456 including the ferry tickets, BG's price, room price.  The BG's more beautiful?

Why, the price is cheaper than Hong Kong.
遠水不能救近火呀!!!

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-2-6 01:16 發表

各位..哥哥....唔好意思,我多口搭一下咀仔...
我新年過後可能會到"新輝煌"度做..
到時可以見下各位...哥哥啦...
有緣相聚, 睇下有無機會撞到~~~

引用:
原帖由 假道學 於 2007-2-6 12:54 發表
好耐無睇過咁精彩report, thanks!

btw, 幾時一齊去走轉?
唔好吹水, 我擇個日子, 成班一齊去架喇, 會吹暗雞, 多數七點至八點!!!

ok? 叫埋九九, 呢次真係宇宙最強!

引用:
原帖由 tailawyau 於 2007-2-7 11:59 發表
哎呀
攪到我又心野野添...
大記, 一齊去!!!!! 再飲過, 今次要坐過飲得o既同你再互片!

引用:
原帖由 UNCLE_3 於 2007-2-7 09:54 發表

Timway's '谢 Lemon' & '鄭伊面' 同枱表演,
uncle, will you join us?

引用:
原帖由 假道學 於 2007-2-7 09:46 發表

OK! 但呢個mission睇黎要係新年後喎~
無問題, 過年後, 我就過年前玩多劑先~~

引用:
原帖由 tailawyau 於 2007-2-7 13:06 發表

er...
幾大就幾大, 去就去啦
上次真係唔好意思, 玩大兩野寸o左你個囡囡, 唔好介意
你都無睇我個report, 囡囡過眼云煙, 你唔寸我都寸(私底下)

引用:
原帖由 Krell 於 2007-2-8 10:46 發表
受唔受新手??
老雀扮新手, 罰飲三杯!!

引用:
原帖由 Krell 於 2007-2-8 11:43 發表

唔係呀?? 飲三杯?? 未玩先死了!!
唔緊要, 叫囡囡餵你飲~~~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。