推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-12-15 13:32 發表

跑第三
中膽唔中腳, 好谷氣, 自己又係貪, 幾何見過有幾千銀位置q架!!!!

My new target!!

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-12-15 13:37 發表

但都有中屭
輸左$20

第三場點睇????????????

喜德寶 射孖寶

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-12-15 13:40 發表

你開口中呀
我成日都玩開口中~~~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-12-15 13:54 發表
有線主持指出一個現象 : 連續19場賽事四字馬名勝出
我加個注腳 : 很多馬友亦口U4個英文字母
希望延續到第四場

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-12-15 13:47 發表

我看好蘇銘倫驍勇奔騰
蘇銘倫知步速慢都唔走返上o的??

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-12-15 14:01 發表

如你所願 同一夢想
第四場對碰win點都買少少

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-12-15 14:08 發表

有3隻boh
處女留俾你開........等收錢

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-12-15 14:11 發表
 呢場咁熱既!
跑馬就是這樣的

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-12-15 14:14 發表
明白
但係開山劈石太辛苦 一世人做一次夠啦
劈左一次就做左老襯啦

度下第五場, 有馬做步速, 年年開心亦試過大外檔追贏, 何韋大熱都穩陣過胡森.

拖腳要臨別秋波的 及 泥地好玉

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-12-15 14:15 發表

咁咪真係贏粒糖
我今季重係輸緊一部N81俾馬會

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-12-15 14:08 發表

有3隻boh
我買對碰WIN 竟然跑二三, 重要輸少少

柏寶博馬片段今場值得錄起一睇再睇, 唔該馬會班L樣錄低睇下咩叫去馬同唔去馬!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-12-15 14:35 發表

你今日3隻披士穿埋打過山
我都希望買左, 可惜事如願違

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-12-15 14:41 發表

膽無異議
兩隻腳我都唔
我揀2-6-13
收錢!! 13大大注, 恭喜恭喜!!!

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-12-15 14:45 發表

你信有秋波送  
45場泥地得2Q3P
或者煮埋俾佢食
我拖左驃騎, 黑到出汁

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-12-15 15:02 發表
但係無三重彩
你貼埋o的q 同pq 先再喊啦

第六場 湯智傑有無贏過太熱門?

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-12-15 15:21 發表

有都唔慌會多 亦唔信呢隻
我信今日賀柏組合 打到隻馬叫呀媽

嘩~~ 呢隻勁惑又係好野, 可以跑贏2.), 不過以後都成熱門命了

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-12-15 15:36 發表
原來係阿嬸戴罩起孖
希望有預埋隻"楂"一下啦

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-12-15 15:33 發表
甘韋蘇呢   
要過到徐東頭先得, 徐仔呢排上左身, tony又唔多用大師父了

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-12-15 15:43 發表

我有保留
二奶補上 豬肉在前 臨場插飛
性俊仕英俊得危險
我地一齊放長雙眼

冼少唔放頭攪咩呀?? 變後追!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

你睇有線唔知亞視講咩...

張基係幾十萬人面前講"卡加小子"隻腳有事, 原本出國做手術, 最彼無出到自己好返左.

佢拍檔係咁問張基隻馬邊度有事.

張基支吾而對, 佢條友呢舖肯定執唔少!!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。