推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[灌水] 這些年來

引用:
原帖由 johncage 於 2006-12-5 09:44 PM 發表
想請教諸位,
明知香港夜場有扒,
但偏向扒山行呢?
我要摷一摷上個月去nc個report~~~

My new target!!

時間:上個月

地點: 旺輝

人數: 兩麻甩

時間: 晚七

有成個月幾無跳舞,
一早約定個FD個晚出動,
本來打算跳兩三粒鐘, 之後再去SAUNA,
點知...

呢個場囡囡可食指數頗高, 肉彈型試過, 少女型又試過, 混血兒(中葡)又試過.
所以睇下媽咪有咩好野.
不過心想都坐三四PART先夠籌.

一去到, 寒暄幾句, 咋咋林入女.

我個件OK喎, 唔串, 有笑容, 有招呼, 飲酒唔瀨貓, 杯飲杯清無咋型.

我FD個件麻麻, 鄰家少女, 不過好在DUM得我FD開心..

全部一PART OK, A鐘.

三粒鐘過程中, 猜枚飲酒, 車輪互摷, 幾咁鳩興, 親囡囡夠廁所之際.
問問收幾點(可以慳街鐘錢),
對話以下:

摩: 呀囡, 今晚收幾點呀?

囡: 做咩姐~(貓貓地), 好夜呀~~

摩: 幾夜呀?(拖住手, 淫情望實佢)

囡: 你想點姐?

摩: 我想同妳去開房呀...

點知呀囡一咀咀埋黎, 嘩!! 好撚多人架~~

去完廁所, 囡囡出邊等我, 囡:你依家埋單, 我即刻收工, 樓下等我啦~~

YES!! BINGO!

埋單問下媽咪條女咩料先.

做左一個月, SALES妹駛大左, 落黎返, 還咭數, OK呀, 一買一賣無手尾!

埋單, 三個鐘, 每人九佰.

係樓下等左呀囡三個字, 換左衫, 唔同好多, 女友FEEL勁重~~ 正!!

爆房去, 維記也!

一入房, 火車輪BABA聲, 一對彷似禁欲多時的男女, 一TAR就著.

佢半推半放咁暗示我坐係SOFA, 除我條褲, 唔沖涼就吹??!!!

唔戴套就吹??

我一陣唔會再打車輪架!!!

不過真係好有AV FEEL呀!!

塊鏡反映o既映像咁似...咩呀囡妳咁似..."前鳩美步"??

唔得, 好撚舒服, 四級視覺, 聽覺同感受, 想想想....

都係停一停, 拉左呀囡入去一齊沖涼!!

沖涼個陣又係百厭妹一名, 係咁想我走火, 想車?? no way, 刷左牙先.. 我駛出錫錫大法, 錫耳鍚頸錫妹妹閃開車輪.

細路就昂曬頭, 係咁想入洞.

沖完, 我扮野先刷牙, 好彩佢都有刷...

之後上床大戰, 埋牙, 水多, 濕到去大脾(女上男下)

隔離房又有叫床聲, 我呢邊又叫, 嘩好撚淫~~~

囡囡對眼真係好鬼得意, 慢慢放個陣就好溫柔, 快速進入個陣就哀求眼神...

囡: 嘩, 快的快的, 好舒服呀!!

摩: 邊...邊...度....舒服?

囡: 下邊屌得我....我好舒服呀!!! 好大碌呀!!

十零分鐘貨仔, 完事, 抖大氣, 大家相擁訓左陣, 囡囡問可唔可攬住佢訓到聽朝.

望望錶, 大x鑊, 成十二點半,  咋咋林, 一齊沖涼, 公價五佰, 抄左牌, 想起妳, 會搵妳一齊睇戲...

成晚駛左 NC: $900 + 時鐘 $210 + 囡囡 $500 = $1610

抵, 因為FEEL呢o的野, 可遇不可求, NC未死架~~

相關搜索目錄: 跳舞

引用:
原帖由 九九 於 2006-12-6 01:19 PM 發表
你靚仔係唔計數架~~~~~~
依家又身痕喇, 聽日有無時間去探西餅?

引用:
原帖由 Dr.Evil 於 2006-12-6 02:20 PM 發表

我頂你呀!!!搞到我好很想去呀!!!!!!!
聽日約左 fry大佬去旺輝, 你有無時間?

引用:
原帖由 利記 於 2006-12-6 02:56 PM 發表

因為我地上NC唔係純諗住搞野
有時幾個兄弟出黎劈黻s
嘻嘻哈哈就咁一晚
其實我地同去酒吧差唔多
只不過鷇}間房
有人加黻s咁囉
去酒吧差唔多?? 係o既, 當你唔想有下文個陣.

不過個晚好想攪野,
好想搵件陀地砌返劑,
請問你可唔可以問拳手"今晚等妳收工去開房呀!"
俾人打柒都似!!

引用:
原帖由 gy4470 於 2006-12-6 05:56 PM 發表

我係旺輝都試過, 不過係陀北

佢話上佢屋企, 都係樓下維記安全d

last 比 500 家用, 佢只係收左 100 話搭車夠喎
佢比返100我都有, 不過皮肉錢, 呃左生仔無....

引用:
原帖由 利記 於 2006-12-6 03:36 PM 發表

但你次次上NC
都唔係次次有得搞啦
睇你同媽咪講要咩女姐~~~

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-12-7 09:31 AM 發表

即係今晚??
係呀, 今晚, 你去唔去?

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-12-7 09:46 AM 發表

七點
上邊等~~~~

引用:
原帖由 九九 於 2006-12-7 12:03 PM 發表
但要有fuk兄咁o既經驗或者細兄咁靚仔先會搵倒食咋~~~~
靚仔駛鳩跳舞呀

去老蘭走轉都得喇

引用:
原帖由 fuk 於 2006-12-7 11:58 AM 發表

摩兄好精彩的報告,多謝晒.
西餅mother過左去依度,我都只係上過4,5次左右.茶仔,晚舞都有.D女既質素有D真係幾高,但我個幾次都只係淨劈及抽下水,冇好似摩兄你有咁正的經歷,靚仔果然唔同D既 ...
前金記囡囡都坐過...

前金記真係燒左唔少錢, 換來當晚激情加買不到的難忘回憶

跳舞, 無相熟大班, 真係咪搵我去!!

引用:
原帖由 九九 於 2006-12-7 12:17 PM 發表
我記得以前帶女比兄弟果陣,一個平時都幾cool下的女,一入房,我都

未話邊個女坐邊個位~~~~條女已坐左o係阿細果度~~~然後chi到實一實了~~~~
你唔係指呀細係我呀?

我出黎玩不嬲叫呀粗架喎

引用:
原帖由 fuk 於 2006-12-7 12:21 PM 發表

前金記囡囡都坐過?咁可能係個1,2個了
無錯,金記當年係燒金窩,亦係好多人沈船既地方,當年佢地班女好似有專人陪訓令客沈船的課程.
我絕對相信有, 相比依家, o的囡無人教不特止, 唔休做咁.

個陣我有個fd上親金記都坐兩位囡囡, 兩位囡囡厲害之處好似共侍一夫咁, 無分大細, 都係善解溫柔.

而我就衰在係...

一句話:"你同我開心過一年半載, 轉頭我都係你相簿其中一個."

幾時, o的媽咪肯教女呢?

引用:
原帖由 九九 於 2006-12-7 12:24 PM 發表

係你呀~~~~
一定係大羅友!!

引用:
原帖由 fuk 於 2006-12-7 12:33 PM 發表

一句話:"你同我開心過一年半載, 轉頭我都係你相簿其中一個."

你都好坦白下喎
依家無得沉添, 一來明買明賣無手尾, 二來呀囡得個殼, 無follow啦!

引用:
原帖由 九九 於 2006-12-7 12:35 PM 發表

你同佢都係咁靚仔~~~不過你就型少少~~~佢就扼人容易d~~~~
如果口技, 你認第二, no body 敢認第一!!

引用:
原帖由 fuk 於 2006-12-7 12:38 PM 發表

咁勁?搞到我都想看下佢地真身添.
東淫西賤南咸北濕

引用:
原帖由 九九 於 2006-12-7 02:07 PM 發表
我係中淫蟲~~~~~~~~

ps. 想問下版主我地咁吹水法方便嘛~~~~~
如果你係中, 我地一定係幼兒班淫虫

引用:
原帖由 4eyeman 於 2006-12-7 02:31 PM 發表
TO: 細摩

請問旺輝可以那個媽咪?

Thank a lot.
今晚試多轉, 俾個中肯答案你

引用:
原帖由 fuk 於 2006-12-9 12:09 PM 發表

試左未?個晚玩得開心嗎?
個晚玩到傻左, 又駛大左

引用:
原帖由 ck363 於 2006-12-12 03:48 PM 發表
九九兄,有無上過快活閣,四點前一百二十任飲,是點計.
點解你唔上一次, 問清楚個媽咪呢?

引用:
原帖由 賴名 於 2006-12-13 11:32 AM 發表
九九兄
好耐無見了 ^^"  我估你都唔記得我....
因只找你1次, 之後結婚好少出來
同埋果時個場硬件唔多掂,
最後都係去返花仔 (不過一年先去1-2次)

細摩兄
乜旺輝場而家囡囡費咁平? 500?
好耐以前了( ...
我有晚玩左5個半鐘, 埋左街鐘, 駛左3000, 你話貴定平?

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 Poseidon 於 2007-2-8 10:21 發表
在下當年都由Timway到xocat同各師兄交流,不過頗為低調,各位未必對在下留有印象. 見咁多舊人出文,忍不住出番個post.
在下現在去玩既次數一年一隻手都數得晒.
好幾個月前去過卡樂B.
坐過件後生佗地,佢話自己就考 ...
卡樂b都有金魚??!!!

引用:
原帖由 tailawyau 於 2007-2-8 16:18 發表
海王兄

點會唔記得你丫
你當年提供唔少紅底黃字o既資料都好有用
薯片有時係有金魚架
所以我都試過俾媽咪叫我幫手化金為木
未失敗過
高手高手!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。