推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

你會包條女幾耐?

你會包條女幾耐?

各位C-hing,如果你有能力,你會包條女幾耐?

比你包得梗爲錢啦c-hing,5通為性趣呀?你5陪姖?求之不得啦人o地,5使做有錢袋,其實好多女已失性趣了,戲就交足,人地食得呢行飯....其實好多o野大家feel到.不過系明買明賣.我只想聽吓大家意見,真愛?會叫你比$$包?

在大陸的朋友,我聽說最久的5年唔到,可能因為平。香港週期短些,平均半年到一年,10個月果個都好犀利,因為成本太貴,連包連使,5∼7萬一個月冇得走,起碼﹗長包唔抵。甚麼大美人都厭啦。

引用:
原帖由 aero169169 於 2010-11-19 14:48 發表

5∼7萬一個月,唔係個個包得起
50∼70k是包埋其他使費,比如飲飲食食,買下野,冇可能晚晚做啦當然。

相關搜索目錄: 飲食

不過我係想講,唔係俾左錢條女就會老老實實呢段時間淨係同你一個做,好多都有出黎....賺多個錢,其實好多職業女性都失去性趣,但佢地對住你可以好好戲。

我講緊香港,係大陸包同香港包完全兩回事,心態完全5同...

引用:
原帖由 zzmanman 於 2010-11-25 13:47 發表
Only 1 mth.  Ok
1 mth?for fxcking too long lar.....if for  fxcking too boring....

引用:
原帖由 boot_boot 於 2010-12-17 15:45 發表

同意.   

p過有d內地人唔志在, 好多時有10個8個.   

未夠5年, 有d可能已被斬纜.  
我講的係香港,包金加使費,一年大大話話使50,60萬起碼,5年使成三百幾萬,甘各位係咪覺得唔太符合經濟原則呢?除非億萬富豪啦,李+欣咩?

引用:
原帖由 豬肉仔. 於 2011-2-3 15:37 發表
有時有錢包條女 , 而條女又交足戲獻溫柔 , 咁計落可能仲平過養一條香 港女 友 ~

做地女梗好戲啦,呢d無話分大陆,香港.
/敢問c-hing,其實大陆依家咩行情呢?謝謝!

男人真奇怪,好多時都知系囡囡做戲架啦,自己都呃埋,唉!仲要個個月俾錢,楼都買到幾層啦!

引用:
原帖由 boot_boot 於 2011-3-28 13:37 發表 咁多炩!    真係要立番張合同先.      
c-hing 你講中了,如果你包條女,條女又系出面賺外快....好喇,你唔包喇,你d私隐又知道晒,因為條女唔想再做返果行而搞你,你點呢?眼見都有個,朋友圈個個都知條女咩料,我朋友其實玩餍左....唉!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。