推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

64 123
發新話題

第一次中招(新版開始)

請問有冇brother 睇過始創dr.chan?
我之前睇淋, 而家覺得個尿咀仲係成日好急咁
已經食左dr.chan 兩個星期藥, 仲未清得晒,
有冇brother試過睇佢?

我而家又唔見有疣果d, 等個半月 驗多次,
祝大家都健健康康

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-9-24 22:00 發表

Stanley 兄, 今次真係心理大過生理, 怕且我都要係到做中流底柱  有咩中醫好吖, 長期食西藥真係唔掂
熊貓大大, 我件事其實係8月15日, 見到條女唔煙唔酒, 就冇帶到中出=3=
而家好驚, 真係好驚, 最驚就中愛滋, 好regret中。

而家我睇始創Dr.Chan 睇淋同衣原 都睇左3千幾蚊啦, 而家都差唔多3個星期
但係仲係覺得尿道窄左。

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-9-24 23:03 發表

師兄你中招有無check過梅, 愛?   先唔洗咁擔心, 我啲個個都試過等既心情
check晒啦 5周, 麥事都冇。 但真係好難等到3個月, 好辛苦>3<

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-9-25 14:29 發表

放心啦, 個個兄弟姊妹都係咁捱過等既時期, 搵下其他事做, 分散下注意力, 你唔係皰已經唔煩, 我就真係..........唉
師兄, 請問疣第一次出黎會係幾耐架?
我自從8月15果次之後真係麥都驚=3=

係呢淋同衣原係唔係好難斷尾架?
我睇始創dr,chan 而家食緊第3個星期紅莓素了
但好似尿咀仲有液體流出黎 仲有尿急急既情況,
Dr.Ho 睇衣原會唔會好d?

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-9-26 20:22 發表

疣無皰咁快發病, 不過睇啲師兄情況, 一般, 兩三個星期都會出, 不過醫生都講過疣可以潛伏多至10個月
我而家食緊始創Dr.Chan 開既 klacid 500mg 一日兩粒 , 已經第三個星期了,
但係尿咀仲有液體 , 仲有少少尿急 但冇之前咁嚴重。
唔知師兄有冇試過呢?  Dr.Chan要我食多一個星期 , 即total 一個月
, 如果都未清得晒我點算好?

今次真係變左驚弓之鳥 , 上星期又冇啦啦牙肉發炎
而家又驚愛滋 又驚醫唔好d衣原, 又驚無啦啦發d疣出黎

不過大大我仲有咩要驚?
8月15日事後 到而家 除左淋同衣原之後 暫時都未見有其他野,
係龜頭紅 同乾, 醫生就話係龜頭炎~ 咁我仲要驚到幾時呀?
我真係好累了, 訓又訓唔好~

有冇師兄中過淋呀? 冰個醫生好d?

有冇師兄中過衣原? 我食左三個星期klacid 500mg 都未好,
尿咀仲有液體, 有冇大大可以比d意見我?
而家過左6周都未見疣, 但仲係好驚疣同愛滋 >3<

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-9-26 00:36 發表

性病呢家野真係無樣睇, 你係邊度識佢? 你叫佢去CHECK埋啦, 11月15日去驗一驗血.
3千幾蚊好似貴左D, 淨係食抗生素?
係丫 3千幾蚊剩係抗生素 同打左支針 佢剩診金 都$450
有冇個醫生平d呀?

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-9-27 09:47 發表

450? 專科差唔多架啦, 我都要480-500.
再平就要去社會衛生科.
佢第一次收你幾多?
第一次就打左一支淋病針, 4粒唔知咩衣原特效藥
之後兩個星期既 klacid 500mg & 胃藥
total = $1480

>3< 真係財散人安樂~

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-9-28 00:47 發表

我D花都使左我五六千銀了. 我都想轉睇政府覆診.
不過上常仔一轉都六七百蚊人仔 (700/0.865=HKD809), or 過澳門 (約千六蚊)
仲貴過睇一次醫生.
我而家尿咀有液體果度又仲未醫好,
仲要驚無啦啦有疣或者AIDS=3=

請問有冇師兄試過中左淋或非淋既時候覺得肛門果度
一大完便就好唔舒服, 好似去唔清咁架?

各位朋友 我45日 驗aids 暫時沒事啦 ~ 嗯嗯 我會繼續努力。
至於之前尿咀有液體果度 而家都仲有, 驗完尿我都係冇淋病衣原
但我而家估計係支原, 因為真係尿急急同有液體擠到出黎

最後剩番疣我係驚會有lu~ 希望沒有啦  暫時都仲未有
我想問 dr.ho 睇支原得唔得?  佢剩診金幾錢?

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-9-30 10:33 發表

STD應該個個性病科醫生都識睇既, 睇下Dr. Ho同你夾唔夾啦.
STD即係??????

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-10-1 01:09 發表

我個Dr. 話花係唔會入血, 又話者袋唔夠溫暖潮濕?
請問如果冇肛交, 花會唔會生係肛門果邊架?  
我而家成日凝住有d野=3=

另外, 我決定轉醫生了, 請問de.ho 診金幾錢的?
可以pm我嗎?

另外我想識多d同病相憐既brother,
如果想交個朋友既 pm我留msn丫 嗯

引用:
原帖由 man002 於 2010-10-1 10:26 發表

你玩肛交?如果佢肛有花,你米可能有
冇肛交啦=3= 呢樣真係帶袋都唔敢玩=3=

我想問有冇師兄好似我咁, 尿咀有液體, 成日尿急急,
但驗左尿兩次 都係冇淋同衣原, 咁我應該點做呀?

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-10-1 18:12 發表

你應該咩都唔好諗,放鬆心情,如果以後你每做一次愛就驚一次,遲早有精神病
醫生話無野咪無野lor,醫生都唔信,咁你洗咩去睇佢
反而緊記以後一定要用套~~
我都知, 但有冇brother 睇過支原 睇dr,ho?

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-10-2 02:35 發表

你唔好先自已成日嚇自已, 基本上你驗樣樣都無咩事, 如果仲係有事就轉下醫生睇下, 唔好自已亂咁唸, 第二時一定要戴套, 不過套都保護唔到太多位置, 其他三角位同個袋袋都係無保障, 所以要戴眼識人, 唔好亂咁同人咩 ...
我今次真係好多第一次, 第一次叫雞, 第一次做愛, 第一次中招=3=  
以後唔敢玩了,冇中AIDS 我都當自己死過一次,
今日終於轉左醫生睇Dr.Ho

1) 先講態度, 相比我之前睇果個 Dr.Chan,
至少佢係真係幫我睇晒有冇花 包 果d
而唔係我話有麥就幫我睇麥就算。

2) 上次個醫生開klacid 500mg比我
見到食兩星期都未好, 開多兩星期比我,
但Dr.Ho一句好岩的, 兩個星期都唔得
就食幾耐都唔得, 要轉藥的了。

3) 價錢, 上個醫生開兩個星期klacid
total: 1268 , 今次呢個, 開左3個星期
藥比我 都係total: 700

今次我只係想講 藥其實真係唔貴,
睇下係d咩醫生開,  我都係一個中
招新人, 到而家只睇過兩個醫生,
我只係想講, 相比之下, Dr.Ho
真係好好多~  謝謝各位師兄

雖然我暫時仲未好番 , Dr.Ho
都話我應該係支原 尿道炎了
所以至少呢一刻我決定相信
Dr.HO ,  希望今次呢隻藥好得番
嗯嗯

唔洗咁驚住.... dr.ho 好似放假, 你急都急唔黎, 如果唔介意錢果方面, 可以搵住第二個醫生睇住先~

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-10-6 23:19 發表

唔使錢既服務都唔慌好啦
上次我去睇油麻地果間: 我話肛門好似生左粒野, 佢話: 你唔係要我幫你摸下話.....!!!!!
自始我冇左去lu~, 而家暫時冇花冇包冇淋冇衣原, 暫時只係龜頭炎同支原尿道炎
下星期我就8周lu, 下星期會再驗多次A睇下有冇 , 冇事我都放下心頭大石,
因為8周冇事就9成冇事的。

引用:
原帖由 stanleysex 於 2010-10-7 13:49 發表

其實間間都差唔多, 比多小小睇過好既好過到時又要再check
間間私家都差唔多價錢,肉金多數$300~$500, 藥費另計,
不過最近呢個十月, 好多醫生都開始放大假, 所以
強烈建議唔好諗價錢住, 睇左先, 同埋揀個方便去既,
好似我咁住新界 我就揀去9龍區咁樣~

引用:
原帖由 stanleysex 於 2010-10-7 13:47 發表

咁扑街依d扑街就唔好做醫生啦, 一d醫德都無, 一係就咪撚做醫生啦, 即係唔想同你醫一樣
私家醫生都唔係個個好架咋, 不過最貴既唔係最好, 最平既都唔一定最差,
最重要既都真係兩個星期醫唔好就聖人都要轉。

請問呢度有冇師兄試過 龜頭炎?  有冇醫生好介紹? 我果度開始有dd癢,紅同甩皮~

引用:
原帖由 yuanliming 於 2010-10-9 16:14 發表
发生虾米事情啊?
你問緊冰個先-3-

引用:
原帖由 stanleysex 於 2010-10-11 22:01 發表

兩星期既好哂就一定無可能, 最緊要係醫德, 有醫德通常都ok, 反正用既藥其實大家都係一樣.
有d野睇到既=3= 兩星期冇好轉 仲唔識轉藥 堅持自己係好的 開多兩個星期,
之前我看的dr.chan, 我係非淋, 但驗左唔係衣原, 朝朝起身有白色野係尿咀,
一開始食klacid 500mg, 兩星期 我同佢講冇好轉,  佢就話開多兩星期,
之後唔洗再食藥, 但我食多兩星期都仲有病徵, 我就轉醫生了,
因為1黎貴, 2黎佢唔識轉藥。

Dr.ho,我第一次見佢 佢比到我感覺到佢係好既地方,
佢知我呢個case, 佢講左一句我好buy,
"兩個星期都冇好轉就應該要轉藥,  如果有抗藥性既,
係醫唔好你就醫唔好!!!!!"  就係咁一句 , 佢就開左第二隻比我
而果一刻 我klacid 差兩日就食足成個月~

不過重點係我驗左尿 唔係淋同衣原,
而我呢段時間 尿咀係間段地有時會有白色液體
有時又剩係透明, 到底係唔係好難斷尾? 有冇師兄好似我咁?
仲有龜頭炎 有冇d醫生介紹pm我?  我好想快d好 距離事發8月15日
到而家都兩個月啦 ~ 好擔心

引用:
原帖由 Tony1 於 2010-10-14 13:04 發表
絕對是呀.你看傷風感冒都是.
師兄, 其實我而家呢個case, 非淋尿道炎 exclude 衣原 我應該睇泌尿科定皮膚及性病科呀?
我知道尿道炎真係要一頭半個月先醫得好, 但8月15日到而家 藥由klacid 到 ciprofloxacin
都已經個幾月, 請問我係唔係應該要轉睇泌尿科呀? 有冇醫生係醫呢種尿道炎叻d? 可唔可以
比佢contact pm我?  我好驚會變前列炎丫~

64 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。