推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

64 123
發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 heiwmh 於 2011-1-1 22:24 發表
問你們啊,,
怎麼知道自己染了衣源體,,
另外,如果染了HPV,之後去了做電灼,,
需要擦藥嗎!?
衣原體= 驗尿
電灼一定要查藥, 因為會有傷口, 查藥係預防擴散去其他位置~

引用:
原帖由 candycandy 於 2011-1-7 12:12 發表

發夢啦,hpv dr.ho都講過,係同自己既dna洗左牌,又點會有得轉返做陰性,應該咁講如果你係排斥到既,你應該唔會check到有個隻hpv no.係到囉原先,所以有左就係有左,冇得講, 我連續幾次都係check左 ASCUS,所以我都係KEE ...
Candy姐, 我想問問男仔如果冇生過明顯既粒粒, 而家都已經差唔多5個月了, 冇出現粒粒我洗唔洗去checkcheck有冇hpv?
男仔可唔可以好似你地咁樣check架?

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2011-1-9 14:21 發表
係唔係花來的?
嘩 張圖你冰度搵架? 麥鬼野黎架?

請問, 我已5個月了, 暫時都剩係得大腸桿菌jj炎, 請問仲有冇d咩要驚?  花仲會唔會有?   同埋我而家仲係扯起打飛機果陣會甩皮~

請問我5個月都冇花, 仲要驚幾耐?
3個月aids 冇事, 6個月洗唔洗再驗?

引用:
原帖由 ken1121 於 2011-1-13 10:55 發表

3个月都无出其实以经好大机会无。 如果你5个月都无出, 我觉得你接近99%唔会有。 你打去问下Dr.会好d, 不过正常应Ŧ ...
嗯 師兄, 我龜頭扯起甩皮個問題仲係度, 係呢 咁AIDS 係唔係3個月篤手指冇事就唔洗再篤架啦? 我可以如常捐血?

Stanley兄點解攪咁耐既?????
我就終於叫做醫好左大腸桿菌jj炎啦,
黎緊就到政府睇番泌尿科
Candy 姐又係好慘, 比d衰男人野到~

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2011-1-20 12:37 發表

醫番甩皮果度? h:" />

政府要收你幾多錢啊?
仲甩緊皮, 不過Dr.Ho話無野就算架啦, 黎緊6個月想學師兄你咁去驗多次身~

5個幾月lu ,我仲要驚花幾耐?
果日我再去驗aids,  我同果個人講左一句, 如果我唔係奶左野 (尿道炎)
可能到而家都仲玩緊。。。

引用:
原帖由 kksick 於 2011-2-1 12:17 發表

5個幾月無花無的機會很大,尿急是因為尿道炎嗎??
尿急急有8成係尿道炎~ 哈哈

我都挨左好耐先過到果陣3個月丫, 果d等既時間,
而家冇咩事, 兩個月探一次dr ho 當買個心安,
不過甩皮真係到而家都未好~ 但唔打得飛機ja~ 都ok~
係丫 咁幾多個月無花先至真係冇?

不過果陣岩岩驚果陣真係好驚, 攪到而家有d後違症,
就係少少緊張都會手振=0= 不過我最後一句,"我活著。。。"

新年快樂丫, 講多無謂, 身體健康最緊要。。。

我而家半年, 粒粒就冇, 但就龜頭紅, 甩皮, 同d皮膚變得好薄~ 點解會咁?

引用:
原帖由 strange 於 2011-2-11 23:06 發表

可能係龜頭炎, 快點去看醫生.
睇左dr.ho n次 佢都話我冇事, 話d皮膚因為發炎薄左
比d時間佢會自己生番好d皮膚=3= ,  咁我可以點做呀? 師兄?

大家好, 我係2010年既中招師兄, 只係尿道炎only, 近兩年冇去過玩, 但因為自細有尿道問題, 尿咀左邊有個小孔, 小孔側有個包得唔好既軟組織, 但最近個小孔看到有黃/白色硬塊, 我諗要睇泌尿科了, 有冇醫生有平既醫生介紹睇泌尿科好的?

64 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。