推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

89 1234
發新話題

紫荊

師兄們有幸試到好女女, 可喜可賀!!

小弟都好久沒上去探婷婷啦...

引用:
原帖由 James.Ko 於 2013-2-22 22:46 發表 雨的魅力師兄,得閒就上去探下婷婷同佢齯k女囉! : )
James師兄, 小弟我都想... 不過公司忙到死... 婷婷搵我好多次我都唔得閒...
睇到師兄們寫到咁出眾, 睇薛痝ㄜn搵日同公司講唔舒服, 要早走先得

今晚終於上左去搵婷婷, 真係好耐無見佢啦~

婷婷一見到我就推左我入房 叫我沖涼先, 好快鄹祐, 我心諗: 唔係婷婷親自出手下話?! 跟住我涼都未沖完婷婷就帶左位靚女入房, 講左聲: 佢係嬌兒呀~ 就出左去... 睇薔芛N蒸蒸日上~!!

原來眼前呢位大美人就係傳說中嚗b兒!!! 聽師兄們講就講得多, 見真係第一次見, 見完終於知道點解嬌兒咁多fans咁多師兄都要搵返佢!!!

90分鐘後我都加入左嬌兒粉絲團鴾@份子啦
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +15 多謝分享 2013-2-23 23:56
  • 白貓兒 威望 +15 多謝分享 2013-2-23 23:56
  • 白貓兒 金錢 +15 多謝分享 2013-2-23 23:56

引用:
原帖由 James.Ko 於 2013-2-23 22:52 發表 雨兄果然坐然起行,今天馬上便上了去! : )William兄及雨兄對嬌兒有如此高的評價,看來小弟真的要會一會她才是! :)
James兄快鷾秩@婷預約啦~

不過婷婷對我真係幾好, 我經常唔預約走上, 每次都俾到好女女我試, 真係開心

今晚放工又偷偷地上去搵婷婷

今次唔mark邊位靚女(事實係太難揀... 個個都好個個都靚...), 叫婷婷幫我揀一位, 佢就介紹左新女女樂兒俾我

樂兒有技巧夠力又溫柔, 身材高挑, 著條背心連身裙跟本係將佢豐滿翵郁鬙梫麊籪}更加突顯出

師兄們又多一位靚女要約啦~

今日公司話有急件送去佐敦...
唔知點解送件會送左上去婷婷度

長話短說, 今次係kitty幫我按, 係一位90後妹妹, 好靚好純, 但手勢完全得, 夠力夠準, 按緊果時有講有笑好舒服~

當然開心完, 遲哂返公司, 俾人問候啦...

重陽同kitty小妹和兩位師兄食飯吹水真開心

回復 1324# 的帖子

下次要開支靚紅酒了

相關搜索目錄: 紅酒

今日有甚麼靚女上班呢?

回復 1342# 的帖子

紫琳由美???日本人???

回復 1345# 的帖子

當然啦,但係呢個星期都唔得閒來

食飯飲酒就要報定名先啦

原來已經多左幾個新同學,好耐都無上去了,對上次仲記得搵由美同學補習,到現在仍然歷歷在目

相關搜索目錄: 補習

回復 1552# 的帖子

做完大眼Kk  買單見著住紅衫性感大波妹 倩兒 請問有冇c   兄  試過

倩兒  夢兒  very   good   

做完Kk.
門口見到倩兒,對波跌出泥咁濟!差D想再dup多濟!

回復 1605# 的帖子

joan青春可人,人靚聲甜
本帖最近評分記錄
  • dreamlady 體力 +30 多謝分享 2013-12-11 17:45
  • dreamlady 威望 +30 多謝分享 2013-12-11 17:45
  • dreamlady 金錢 +30 多謝分享 2013-12-11 17:45

回復 1608# 的帖子

認同 尋日做左性感大波妹倩兒     骨技有板有眼   推油溫柔  Rpp更加令我有觸電的感覺    快樂一刻仲有人妻fell     正體滿意   出門買單場面驚人      婷婷有逐個介紹   but   太多名   太多人  小弟怕醜  快步出門口     ……
本帖最近評分記錄
  • ken19lam 體力 +25 多謝分享 2013-12-11 17:46
  • ken19lam 威望 +25 多謝分享 2013-12-11 17:46
  • ken19lam 金錢 +25 多謝分享 2013-12-11 17:46

多謝169  兄推介  下次試joan

今晚有咩靚女得閒呢

回復 1620# 的帖子

下次lyly 兄上去記得約埋我

天寒地凍 ,去紫荆避寒,呢次無booking  玩緣份游戲輪到陀地CC    按摩系間場算師傅級,按摩穴位准,推油夠溫柔,舒服到訓著左,耳邊輕喚好ワO?可以轉身了 part  2 有女友fell       9O分鐘 眨眼功夫己過!應該好快會再來MCC

今日有邊個靚女反工呢

回復 1677# 的帖子

會唔會早收過節呢?

回復 1682# 的帖子

係時候要安排2013埋齋骨啦

89 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。