推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

102 12345
發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-14 12:25 發表
走啦.....男人....又要倍老板見客食飯.......不回來了...明天早上見.........
Hi  彩虹之女神......我係較少時間上黎呢度....最近發現妳呢個post後, 繼繼續續用了幾日時間再加上今日病左係屋裡終於睇side妳ga Post . 不過妳又下午又5番工........Anyway......遲D有時間我都會追妳......................個post .  見面禮先祝妳    新年快樂/呻吟快樂/萬事勝意/萬事性愛/出入平安 ah ...........女人

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-21 13:30 發表
好啦....男人.....我收工啦.........明天見啦..........BYE....今天試下搭地鐵先,著了件底胸毛衣.....睇下有冇男人抽我水......
好啦.....女人.....我總於睇哂妳個post la.............點報答我先

回復 6616# 的帖子

Morning ....女人.....第一次同妳同時online...very good!

回復 6621# 的帖子

女人.......同妳真係5 arm timing ....好難先撞到同時間online...但妳又5得閒覆

回復 6631# 的帖子

女人.....妳boss點解不會的....佢5得?

引用:
原帖由 akirakong 於 2011-1-22 11:54 發表

C兄 , 你真係留心 同 唔係 女神Fans 啵
佢講過幾次啦
佢老闆同佢老爺好熟架...
ching, 佢boss同佢老爺的關系我知 ...問題係咁好機會, 好多男人5熟5食ma...un?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-22 11:58 發表

佢是我老爺的好朋友.......而且今次是住在客人的家裡
oh...客人家裡就難搞d..........妳對妳boss 有無性趣?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-22 12:04 發表

唔會掛........不過第一次和他出差就真.........
咁就係law....我都有聽書ga

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-22 12:08 發表

我睡覺唔鐘意著任何野的
咁出街鐘5鐘意著牛仔褲?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-22 12:10 發表

沒有..........60幾歲啦
how about 個經理?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-22 12:13 發表

好少.....牛仔裙就有
oh ...無chance la

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-22 12:15 發表

佢就真的幾咸濕................
咁妳鐘5鐘意ah?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-22 12:15 發表

你鐘意女人著牛仔褲?????????
淨係鐘意妳著..................................

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-22 12:19 發表

有些滿足感......個個女人都是這樣的
對wo....我覺得好多女人好鐘意男人係床上表現得好瘋狂....話有滿足感wo

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-22 12:22 發表

我每次出街著什麼都會好多男人眼金金望著或抽水的
正合妳意la....無人咁做妳先5 happy ma

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-22 12:27 發表

睇下點樣先........睇下當時我有冇性需要先
佢地抽抽下水..妳應該會有需要ga la

回復 6687# 的帖子

女人............好開心今日可以第一次同online談談....希望遲d都有機會la

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-22 12:31 發表

或者他們無興趣呢.....大陸這麼多靚女
大陸多靚女?...有感而發? 有d往事?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-22 12:36 發表

不是我....姊妹的老公....男人有錢就身痕
所以妳對大陸女子無乜好感?

回復 6701# 的帖子

女人...........今次係咪5太願意上上海?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-22 12:44 發表

當然啦............又要飲酒又要倍食飯
所以我覺得今天妳的回覆有D心不在此

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-22 12:47 發表

不是......只是今天較忙
幾時收工..................................

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-22 12:48 發表

我都差些忍不住CALL你番轉頭.......你的手指抽插得我好舒服
james 哥真幸運..................

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-22 12:52 發表

只是剛巧他做的士工作
我ga工作就好難好似james 哥咁..可..........

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-22 12:53 發表

差不多啦............現時補緊妝
去邊頭..........................................?

102 12345
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。