推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-22 12:57 發表

各有各機會..........
咁妳記住la...........

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-22 13:00 發表

去上環..............
找我?......上環邊處?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-22 13:02 發表

我和老公一齊呀......他在公司留下等我
why 我問因我在上環工作中

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-22 13:06 發表

哦........你還未收工
還是工作中....去邊間食ah?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-22 13:09 發表

唔知呀...........還要買海味
即係永樂街左右...地鋪?    妳著乜衫?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-22 13:10 發表
走啦,,,,,,,,,,男人,,,,,,,,,,,bye
886........................

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-22 13:09 發表

唔知呀...........還要買海味
個日1:30pm左右收工順便到永樂街望望, 可惜無乜一個似妳同妳老公的人....跟著離開了上環了.
話時話妳個日著什麼衫?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-24 08:35 發表

著牛仔短裙,黑外套和灰色毛衣......你有見到嗎?
真的睇5到個差不多衣衫的靚女......下次過開黎上環通知聲牛仔褲可以嗎?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-24 11:18 發表

O.K .............現時樣樣都好貴,上星期六買左幾千元海味
原來妳係前衛中帶點傳統...怪5得咁受歡迎la.......
個日咪係上環食飯?  邊間?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-24 14:26 發表

這樣大家就會多好多相片睇囉....但你們想不想睇嫁
想....我一D都未睇過

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-24 14:34 發表
現時PM我你的E-MAIL啦
done....thanks so much......

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-24 14:47 發表

BYE......做野要緊
我要出去整小小野, 轉頭返.....886
PM 左妳la    女人..

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-24 14:51 發表
已SEND.....收到嗎?請你們回覆
出去前...剛剛收到....thanks.....
返黎先睇得..886

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-24 14:54 發表

你鐘唔鐘意揸下佢
我想....ah....... 886

引用:
原帖由 james3504 於 2011-1-24 15:49 發表

我鐘意女人唔鐘意男人,由其是喜歡抽插女神,關妳老公乜事呀?
Lady講過.如果佢老公出去滾, 佢就會同其他男人做wo...ching
i am back ...lady

引用:
原帖由 牛仔褲 於 2011-1-24 15:53 發表

Lady講過.如果佢老公出去滾, 佢就會同其他男人做wo...ching
i am back ...lady
oh...i am too late to point out that

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-24 15:56 發表

HI....我仔褲....但我又差不多要走啦.....記得明天8:30前收相
lady....妳已email 給我了...thanks....如果有以前or其他的相....我5介意再pm 多次ga...hehehehe......

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-24 16:01 發表
好啦.....男人.....Bye.....明天見
Lady.......我剛回來....妳就走!!!!!!!!!!   886

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-25 09:28 發表

早晨呀....................
Lady.....good morning!

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-25 09:53 發表

早晨.......................
Lady...早晨....定左邊日去上海未?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-25 10:10 發表

可能改為新年後才去
咁咪好law....最好就5去la

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-25 10:31 發表

點解呀..................
之前lady妳講過話妳都5係好想去...因為又要應酬飲酒etc........所以咪最好5去law...
不過d  ching可能好想妳去...........

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-25 10:45 發表

點解他們想我去呀............
咁妳咪俾機會妳老公可能係個2至3日時間去做一d野令妳俾機會d  ching law.....明5明牛仔褲請乜, lady

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-25 10:57 發表

o.k..........明白啦
又係offie  食生果當lunch ah?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-25 11:55 發表

睇到啦........真的好c9喎....如果我這個look....我老公一定走佬都得
如果佢真係走佬....的ching 咪得米.....hehehe..

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。