推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-31 15:49 發表

但平時我外表好熟女嫁
Lady.....咁先令我更衝洞

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-31 15:56 發表

點解呀???????????
Lady....妳外表淑女...床上open....咁令我估5到妳裡外不一...我一定high 到好衝動去衝妳個洞

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 09:13 發表

lunch time 時間
Lady..........早晨!!!!!

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 10:04 發表

早晨.牛仔褲.................
Lady....剛剛忙完一大輪入番黎找找妳...但又走了.....真濕滯....今日只可同Lady 妳講兩句野 -- 早晨 & 88!!!!!!
咁Lady都幾難記得呢條牛仔褲lo!!!!!

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-2 09:54 發表

當然樣樣都會啦.....出年買了個漢方療程.....會使皮膚更加靚.對乳房更加提升,個型更加靚和好揸手
早晨ah..Lady.....非常多謝妳的相.....睇到妳露兩點ge相, 真係有d衝動想睇多次個套日本電影 "藉著兩內點說愛妳"........hehehehe.....

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-2 10:07 發表

未聽過這套戲
Lady....套戲真名係"藉著雨點說愛妳"...我改了做"藉著兩點說愛妳"...因妳個兩點太吸引la..

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-2 10:07 發表

未聽過這套戲
Lady.....遲D借比妳睇...好5好?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-2 11:11 發表

你一啜我粒乳頭就會硬晒...........
Lay.....放左工去邊?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-2 11:20 發表

回家呀.........準備今明的事
Lady....真係入得kitchen出得living room.......好女仔一名.....我下午要做一d重要d野...

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-2 12:02 發表
我頂唔順啦,,,,,,男人,,,,,,sorry.......我要去厠所啦
Lady....要冷卻下la....hehehe......
祝Lady....萬事性意...出入平安!!!!!! 恭喜...恭喜..

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-2 14:18 發表
Bye......男人.........總經理在等我..........新年快樂............................
Lady...祝褲有年年, 萬事性意, 呻吟快樂, 出入平安....

引用:
原帖由 james3504 於 2011-2-8 11:05 發表
好喇,廢話少說,出埋結局比大家師兄睇。
晚上9:30 電話響,半小時後在下面等,無問題!
準時10:00 就見Iris 女神出現,今次見到 Iris女神兩個小朋友、一個男人、一對老人家,6個人超載怎樣坐呀?走前去,原來他們 ...
James哥.....真好彩!.......
不過lady, 呢度重有好多好野ge ....5好漏左其他男人ah

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-9 08:35 發表
早晨呀.........男人......新年快樂嗎???????
早晨ah....Lady!  開工大吉..出入平安...
記住俾D機會俾"細佬"ah......

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-9 10:04 發表

早晨呀.........牛仔褲
Lady...會5會俾機會俾"細佬"

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-9 10:19 發表

我想試下4P................一定好正
我連3P都未試過......預埋我....

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-9 10:36 發表

當然會啦....次次都有講.....上兩次我都有話給她們知
Lady.....佢地激d   or   妳激d  ah...係享受性方面?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-9 10:45 發表

當然是她們比我犀利好多.........經常出來偷食
Lady.....間中有無心思思?
佢地d   outlook  掂5掂?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-30 13:14 發表

又要給相片你們呀???????????
Lady....enjoy tonight la.....886   (最頂癮係我無車la)

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-9 12:52 發表

HI......................
Lady ...886..........enjoy yourself la

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-10 09:37 發表

但JJ插蜜洞就暫時不可以,其它怎樣玩都得.............
Lady...早晨..............."怎樣玩都得"? 等妳,\........

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-11 13:01 發表

很久沒有見啦....森巴6號
Lady....我報到先...明天保重la....帶夠人仔 & credit card wo...........

相關搜索目錄: Credit card

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-15 14:53 發表

O.K.......明白
hi...Lady........報到先........

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-15 15:05 發表

O.K.......................
Lady ..i am back ah

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-15 15:05 發表

O.K.......................
Lady..妳未去上海之前..我都話妳頂5住la..

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-15 15:09 發表

開口中......................
Lady ..有無獎勵?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。