推介:| 汽車配件 | 汽車維修 | 汽車雜誌 | 汽車保安 | 汽車音響 | 汽車代理 | 駕駛學院 | 汽車維修 | 洗車服務 | 電單車 | 二手車 |

發新話題

[灌水] 久久久...但願聚多久車聚專用吹水交友區~

大家都開始懶了.....多D上黎啦......

引用:
原帖由 傻強1212 於 2010-10-22 01:09 發表
你幾時射波......

引用:
原帖由 平凡之人 於 2010-10-22 10:28 發表
出發
去邊?

今晚還是很冷........清~

桔仍失蹤.....PK仔從未上過黎.........菇從何來.........

仲有好多.........

咁落去唔係辦法....

各位真係要上黎多D吹下水......

引用:
原帖由 中7理科 於 2010-10-25 04:24 發表
星期六晚係鹿仔遇到隻狗
依排小玩為妙 , 收到風要勁屳.......

引用:
原帖由 傻強1212 於 2010-10-25 10:17 發表
咁多位早晨
你幾時射呀.....

萍果真係好抵死~ XDD

準備出去.......see u tonight~

引用:
原帖由 平凡之人 於 2010-10-25 20:40 發表
人呀
我在......

你好耐都冇浦頭了.....

引用:
原帖由 道地柑桔檸檬 於 2010-10-26 00:57 發表
你到底玩得msn未?

引用:
原帖由 平凡之人 於 2010-10-26 04:13 發表

10日
你知就好啦.....
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

D台妹真係正~ 嗲到丫...XDD

C9也瘋狂~

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2010-10-26 13:14 發表

係 唔 係 因 為 本 版 太 過 和 平 冇 咩 火 花 太 清 淨 攪 到 你 地 冇 咩 引 出 post
當然唔係啦 , 可能係最近大家都比較忙.....

所以少左人上黎吹水 , 同埋之前有好多人惡意攻擊我地.

所以有D人我都唔敢同佢地講 , 我地轉左埸.

都係D熟既先知我地依度 , 所以我地人數係少左D.......

遲下可能會好返D.....等大家冇咁忙先~

大雞入廠了~

訂左兩個月成套內籠終於到了.

不過黑的事又發生 , 無啦啦又死左個防打滑sensor.......又唔見錢

引用:
原帖由 道地柑桔檸檬 於 2010-10-26 16:09 發表
由佢甩吧
買左料啦.....有現貨.......

不過原來唔貴.....佢原來有三件的......我只係壞左由剎車出信號果粒........多謝$285........

哈哈~

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2010-10-26 17:04 發表

你 玩 緊 邊 代 大 雞 呢 地 都 有 兩 位 兄 弟 玩 緊
不 過 佢 地 都 係 玩 樣 冇 點 出 來 遊
Z33.....其實係淑女....................唔係飛雞.....係大雞....

成班友仔....日日都唔上黎....

上黎就轉頭唔見人....作死呀~

引用:
原帖由 傻強1212 於 2010-10-27 00:39 發表
見到巴斯
係邊見到?

引用:
原帖由 道地柑桔檸檬 於 2010-10-27 10:55 發表
我近排渣紅色多,呢種天氣,爽都爆呀~~~~~~
咁我都係享受渣NA多....我愛大雞果種感覺~

引用:
原帖由 道地柑桔檸檬 於 2010-10-27 15:49 發表
但你唔覺VQ35副偈好悶咩........
可能我係棍波啦.....高轉就真係差少少......

不過低轉真係好好爆......由其係80~160果段.......隨心而來.......

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2010-10-28 08:37 發表

係 咁 架 啦 有 幾 多 副 大 cc NA 機 器 會 design 要 爆 高 轉 呀
不 過 NA V 引 擎 真 係 有 好 多 好 處
最 好 果 下 就 係 話 要 有 就 有 唔 洗 等 行 街 快 兩 腳 一 流
你 果 副 VQ6 重 要 識 轉 cam 係 ...
其實我覺得佢副計真係set得幾好.

由其配合D波牙比 , 簡直係正 , 完全做到隨心而來果下感覺.

高轉好老實 , 同以前我另一副K20A真係 , 冇得比.......

單係唔夠長氣已經係死証.......所以後期D VQ35,VQ37都將紅區拉後......

我部係前期 , 比上不足.....比下已經夠做了.......暫時好滿意......

依度有位Ching - 道地柑桔都係渣VQ35.....不過佢當佢腳車咁用.......

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2010-10-28 12:58 發表

算 係 咁 上 下
我 地 有 人 試 過 整 完 車 D 大 哥 冇 鎖 頭 cum 鎖 個 頭 cum 拍 七 咁 拍 落 頭 玻 璃 到
又 有 試 過 整 完 車 冇 上 好 水 箱 蓋 行 行 下 架 車 冇 晒 水.....
重 試 過 冇 上 好 電 ...
嘩.....你D咩車房黎架.....

我用開果間唔會咁......好有手尾.....又跟得好.....仲要平.....

引用:
原帖由 百鬼夜行 於 2010-10-28 13:31 發表
會整爛架車既車房,屢見不鮮.
所以我車房都係用死一間自己信得過既....

起碼佢知我要求....

我係一個麻煩友......要求極高......一般街記車房唔係做慣我......會頂我唔順的~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。