推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] 純分享, 抒發感情......

引用:
原帖由 東方星月 於 2011-3-25 01:26 發表 理智又點, 數我識計, 依家打字既同時咪又係會諗起佢....當然如果我一年後再去上海, 如果佢仲有做, 如果仲係個度做, 如果去個晚佢未比人mark, 如果..........都係個句, 有緣再見!也許我會忘記, 也許會 ...
唉!东方兄,你果然很理智,相信你也看过我的帖子,我就沉了。两个月就相会一次,唔知好定唔好了。

引用:
原帖由 東方星月 於 2011-3-25 00:09 發表 c兄或許是對的, 也許當晚我應該帶她走, 完滿了.  現在就像不完美, 總欠一點點.  但當晚老闆出錢, 老闆都冇去馬, 唔通我爬佢頭咩..... 雖然我要求既老闆很大機會比我去既. (當晚老闆條女同田田及田田家姐同住 ...
上海的囡囡也不是你想象那好收入,因为每日都有大把新囡加入,竞争很大,每月又有几日吾方便上班,况且上海囡囡相比东莞的眼角高,不会一定出钟。所以当晚就算有叫她,你也不一定有下文的。

引用:
原帖由 東方星月 於 2011-3-25 14:28 發表 係度要再次多謝咁多位師兄, 同你地係度舒發左我呢幾日既心情, 始終呢樣野好難同身邊人朋友傾訴, 傾左出黎真係舒服左好多.  雖然都仲係會諗起佢, 不過又如何? 一切隨緣, 自己亦知能力.  人生難得有一場過場戲, 咁先算 ...
呢啲事大家都喺一樣咁想架啦。總之記住,等如搭的士,你見到有車但好多時有客了,到見到架冇客想上,佢又挑客,好啦上到的士,越坐得遠坐得久,錢就越洗得多,有時唔好彩,遇著個司機有心欺騙走遠路程就更可憐。

回復 27# 的帖子

對唔住,在下才淺,唔明你嘅意思想講乜。

回復 84# 的帖子

會唔會唔係咁好呢?咁去見佢好堂突啫,唔通話佢知我地千九幾人都已經識佢呀!

引用:
原帖由 yale 於 2011-3-28 19:07 發表 Perhaps when I next visit shanghai in April, I go to the Ktv to see if tian tian will treat me well or not so that you can know whether she also sinks or not. Btw, can you pm me the name of the Ktv an ...
會唔會唔係咁好呢?咁去見佢好堂突啫,唔通話佢知我地千九幾人都已經識佢呀!

引用:
原帖由 yale 於 2011-3-28 22:58 發表 當然唔會話係東方兄介紹, 否則點能從旁觀察。Salute 兄也可一起去,用你的魅力試一試。
Yale兄,我都想測試下自己係唔係重老而彌堅,但怕又沉多次,同一地方好易出事,萬一小二認識她我就死得。

回復 169# 的帖子

冇涼沖,地方髒, 條女都幫你吹.......... 講笑??!!, 千祈咪

引用:
原帖由 yale 於 2011-3-28 19:07 發表 Perhaps when I next visit shanghai in April, I go to the Ktv to see if tian tian will treat me well or not so that you can know whether she also sinks or not. Btw, can you pm me the name of the Ktv an ...
Yale兄,定了日子會田田嗎?我可能都係嗰幾日到,帶小弟去見識下喎

引用:
原帖由 東方星月 於 2011-3-31 12:09 發表 話說, 我應該冇講邊個場..
哈哈,說話係咁講啫,我地都唔想騷擾亞嫂工作嘅。

引用:
原帖由 yale 於 2011-3-31 12:33 發表 哈哈,你怕你阿嫂啩 ,問清楚咪唔怕碰上囉 。

又俾你講中,其實都有啲風險,這些囡囡有時做做吓會轉場,一個唔覺意同時碰見小二,就死得喇。

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-4-1 09:46 發表

乜你老板唔比你放假旅行架,
feel既野, 人一世有幾多次, 真既又好, 假既又好
總之放棄左就一定無
除非你係果d為賦新詞強說愁果隻人
唔係我諗唔到做乜唔去搵佢一次
I think the 老板 he is referring to his WIFE

回復 207# 的帖子

東方Ching, am I right with my guess of where she works?

引用:
原帖由 東方星月 於 2011-4-2 01:21 發表 多情自古空餘恨, 此恨綿綿無絕期

東方兄,橫掂我在復活節期間喺上海,可能會跟些舊部下出去wet下,既然我都知亞嫂喺邊出沒,使唔使啲損友順便幫你找亞嫂個電話吖?免得你得個想字,行動最實際喇。

引用:
原帖由 Wanbaolung 於 2011-4-7 09:48 發表

追求異性是男人天性, 跟做好丈夫責任是兩回事, 小弟覺得 " 沉 " 不是罪, 對象是關鍵, "遇人不淑" + 過多幻想 就會帶來後悔和失望 .....
very true. I am still a good husband.

引用:
原帖由 Wanbaolung 於 2011-4-8 16:28 發表

Agreed ..... but you could have "families" at different places .... say like Salute CHing, SH & AUS ...
而殿堂級代表人物係 ...... 霍老 & 賭王 ....
嘩嘩嗶打到嚟,又燒埋我個邊。我邊有資格同各富豪比吖,有時有苦自知啫。

回復 230# 的帖子

阿狼兄,唔好搞笑啦,我呢啲只不過係來來去去嗰兩三個,邊有其他師兄高人那麼多經驗喎。你話呢排踢哂腳,一定係左右逢源,囡囡應接不暇了。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。