推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[原創] 上海包月

• 引用:
    原帖由 denny2000 於 2011-3-29 09:04 發表 你要salute超生培慾?http://www.youtube.com/watch?v=nLPwX9lL0pY
    今次就大鑊喇。風聲緊唔出街、兩個月冇見了、十全大補丸、她的床又很舒服,所有原素加起來,她又不喜歡我用”兔仔”,咁唔係重高危過福島?!

引用:
原帖由 denny2000 於 2011-3-30 13:41 發表 甘你今次找個excuse玩純愛咯,就是不做。。。她一定更愛你。。。

唉,說話係咁講,但當你被肉臂環腰,雙峰湧現,僑聲浪語,珠唇貼面時,怕者唐三藏都會走火啦。 況且山長水又遠嚟到,家用又俾咗,唔做嘢就對唔住自己喎!

引用:
原帖由 Wanbaolung 於 2011-3-31 10:00 發表 就算你想純愛, 相信她都不會咁易放過你, 實要你 " 清倉 " .....

上次短短留咗四日,就留低咗六次精華俾佢,今次最小留三個禮拜,不敢想像 所以會帶多盒補品,以免做起來象美股MicroSoft....微軟。一定要做港股....長實。

引用:
原帖由 AINY 於 2011-3-31 11:06 發表 吴使担心。。长玩长有。。越玩越劲既。。
咪鬼笑我喇。年過半百,晚晚都來一次已經有交代了,可以有多一次,就當收到花紅了。 仲想學你地年輕力壯,話有就有咩。

引用:
原帖由 AINY 於 2011-3-31 15:11 發表 哈哈。。大家彼此彼此都系差不多年纪。。想玩就玩。。玩得郁就玩而已。。已不介意一晚几多次那些啦。。玩得舒服就够啦。。我跟LB一起时也就是想玩就玩。。也不是每天玩。。一晚就最多一Q。。。 ...

所以原來有時碰到她亲戚来,都可以係件好事,起碼休息玩下純愛幾天,又唔洗冇面。最近Download 咗個App 係 Iphone 就可以預計佢邊幾日,方便了我。

引用:
原帖由 denny2000 於 2011-4-1 12:07 發表 特别喜欢早操? not very common wor....
我都有時喜歡早操,尤其是我呢的四眼佬,曰光白白可以睇清楚多的嘢, 例如人體大特寫,表情反應等等。做完反正要洗澡,那正好洗完順便換衫上班去。

引用:
原帖由 東方星月 於 2011-4-1 14:12 發表

朝早起身硬d??
係呀,鬼佬叫做morning wood 吖馬。

引用:

朝早起身硬d??

引用:

朝早起身硬d??

引用:

朝早起身硬d??

今日下晝,小二打電話給我,很不開心的樣子,說昨晚在房間俾個客蝦,借故灌醉她並且把她衣服拉下,吓死佢。嘩”可怒吔”!我也吓得係公司跳起,她也聽到我驚叫,接下來我听到她在電話嘻哈大笑,她說...老公......愚人節快樂!....俾佢气死

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-4-1 23:32 發表

你同你小二真係有情趣。。。。。羡慕死人。。。。
唉,係好霖,但身體和金錢上要付出代價呵。月中會去,已準備了及食定補藥了

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-4-1 23:32 發表

你同你小二真係有情趣。。。。。羡慕死人。。。。
唉,係好霖,但身體和金錢上要付出代價呵。

月中會上去,已準備好了Julique的新line及要食定補藥了!不過,須然已訂好了機票,但我都未講俾小二知我會邊日到,到時去到樓下才call 佢,一方面可以check 吓佢有冇走私,又可名正言順話俾佢驚喜囉!

相關搜索目錄: 機票

人生啊、总是要有些哲理的。工作就像嫖妓:你不行就让别人上;成功就像自慰:所有的都要靠自己的双手!

引用:
原帖由 yale 於 2011-4-6 08:29 發表 少年時成功多靠自己雙手,現在人到中年都是靠人雙手,尢其是老江湖兄在上海這麼多上門介紹:
當然啦,成功咗就梗係搵幫手囉。我的小二就係我最佳助手,不單是幫手,有時重幫口添

噚日下晝,小二打電話嚟,説她在上班叫我猜。心想,日光大白,何來回NC上班,順口一句說她在陪客出街,她光火又帶點撒嬌鬧我, 說我當她是什麼人。認真搞鬼,她在做禮儀小姐,有個名牌發報會是她朋友做搞手,唔夠靚女用,找佢去幫手,企到她腳軟,又要保持儀態和笑容,笑死我。

引用:
原帖由 Wanbaolung 於 2011-4-8 11:32 發表
Ching 的小二想必樣靚得來又正氣, 可以出得廳堂, 又上得 ....
在早前的段子都有提過小二不太喜歡化濃妝,平時和我出來都是淡素娥媚 。其實她的面口及外形都有幾分似周家慧(洪天明條菜)

引用:
原帖由 denny2000 於 2011-4-10 00:36 發表

我比較喜歡女女(LB) 叫我名,親切一點,而且她叫老公,還有一個可能是怕出錯(女女跟我說的)
男人嘅嘢,其實都係鍾意俾人逗,明知乜事,都係開心。問心個句,自己的真愛都係家中老大。

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-4-11 10:27 發表

不過,係適當時機。亦可比翼雙飛。。喎。。。
哈哈,西門兄,你忘了我提過做按摩的亞三嗎?所以應該是三飛,今日手機冇乜電,明天再說去年三翼齊飛的故事啦。

相關搜索目錄: 手機

話說舊年同亞大和家人及兩個朋友去睇世博,飛機一到上海check-in 咗酒店,我就話有個appointment,叫亞大他們先去shopping到晚飯再會合。咁唔使講你都估到我去邊啦。去到小二家,一入門口就俾佢擒住,濕吻十分鍾了,好彩佢一向唔鍾意化妝同用香水,所以唔係好擔心留下線索,只是怕一味咖喱雞啫。向小二鳴炮敬禮後,小二話煲好湯,要我飲完才准走,之後馬上反回酒店與各人晚膳。飯後,大家話去按腳,如果大家不善忘,我亞三是按摩認識,今次我地就係去她做的那家,我們一行五人挑了個套餐,是一小時按腳及一小時按身,咁亞三梗係幫我按嗰個啦。但因為按腳時,我和亞大及各人坐大房按腳,亞三好識做,沒多咀交談,只是問句答句,保持距離,第一part完後,各人分房,我就同亞三,名正言順一雙一對入房相聚。唔使多講我梗係任亞三摩暈全身,親熱一下,快樂不知時曰過,又係交人時間。今次真係十年罕見,不動聲息,三星聯珠,嘻嘻,自己都幾佩服自己。

相關搜索目錄: 化妝 酒店 香水

回復 297# 的帖子

始終亞三是中女,思想成熟點,而我和她的床上關係也只是到按摩床的階段,即是得我瞓冇佢瞓,也當然未有”深入”的友誼啦。

回復 303# 的帖子

Sorry, my trip schedule is delayed to after Easter arrival. Any chance after ?

回復 305# 的帖子

去上海前后,會係香港停一兩日,到時或可請幾位咁啱咀形嘅師兄出來,相聚一下多多指教。

阿狼兄,  輕輕的走了,正如輕輕的來;............ 揮一揮衣袖,不帶走一片雲彩.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。