推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

39 12
發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-12-26 14:54 發表

阿SA/GEM果隻先得喎, 仲好似係處果時就要打左佢.
sa果隻囉,佢之前打左架啦

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-12-26 14:59 發表

ummm...希望你女朋友仔無事啦.
呢D野, 真係好手尾長, 睇醫生時又尷尬, 診金又貴.

師兄你驗左血同小便未呀?
血驗左啦,無其他野,但小便點解要驗??

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-12-26 15:03 發表

睇下有無其他性病.
香港政府有呢一樣野好, 驗性病同血都係唔使錢.
如果係大陸, 都唔知要洗幾多先夠.
得花一樣已經夠煩了

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-12-26 18:36 發表

如果你唔係去玩中蕉, 你可以坦白同佢講的, 相信佢會體諒.
唔係出去玩都未必有勇氣講..因為女友會有懷疑...就好似我咁

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-12-26 19:19 發表

如果感情裡面有不信任存在, 佢都唔算十分愛你啫.
就算佢信你,都可能會接受唔到而分手

唉...好番後1個月第一次舊位發番

宜家大約2個月無覆發...但最近見到自己碌野舊位生左粒野咁好似,唔安心去左搵dr ho睇睇,睇完之後佢話唔係...跟住無凍到佢就走左了...有冇人試過比dr檢查過但check錯左??就算宜家dr ho講完...我都唔安樂咁

引用:
原帖由 TTTT1 於 2011-2-25 23:58 發表

Y 你上到去唔凍埋呢?如果係舊位都有機會係咖,我試過好多時上到去都唔知係唔係,又似線體,dr 都唔係好肯定
我都會叫佢凍埋,因有時0岩0岩出,真係好難分,凍埋最好~
因為唔想有傷口又要避女朋友1個星期....加上dr ho話你個d唔係,你可以放心咁答...我就無凍到啦...但宜家又驚佢睇錯

引用:
原帖由 TTTT1 於 2011-2-26 19:02 發表

我自己都唔係好知,線體係好似一些小點咁,係皮膚下面,疣係係皮膚上面
如果醫生話唔confirm定話,我都會凍左去,但宜家dr ho話唔係,我信左佢,希望唔好信錯..

睇完dr ho話唔係之後..我唔放心去左政府睇多次...政府醫生話唔知...唉宜家1個醫生話唔係,一個醫生話唔知,我都唔知點算好

引用:
原帖由 maksim169 於 2011-2-28 16:51 發表

師兄 ,放鬆一點 ,信DR.啦,話晒DR.都睇過咁多病人
我覺得佢可以做埋心理醫生 ...佢係我出事之後唯一冇岐視我既真人....
咁又係...我都覺得dr ho真係無歧視我地,因為dr ho同我講我宜家可以帶套同女朋友做...so我咁緊張我宜家個粒係咪,c兄你咩事呀??

引用:
原帖由 man002 於 2011-2-28 17:27 發表

我上次比 dr ho睇龜頭頸下果個位有些粗糙細微粒,佢話吾系,我見佢都好趕時間,

不過三個月後其他地方有粒黑色粒硬硬地,再去睇,後來佢今次話系
龜頭頸下果個位有些粗糙微粒都系花,所以一次過凍瓜它

其 ...
即係dr ho都睇錯...又令我驚左一驚,政府醫生話唔知,佢話岩岩出果陣好難睇,叫我等多排,因為我宜家都有同女朋友帶套做(問過dr ho)so好驚dr ho 睇錯

引用:
原帖由 man002 於 2011-2-28 18:59 發表

最基本都兩三個月先做,有時又真系要等它長大先最易確認,所以有人等時間過,有人有殺錯無放過........不過硬硬地感覺吾同些!
c兄keep左幾耐無番發呀
??

引用:
原帖由 maksim169 於 2011-2-28 19:24 發表

師兄如果唔係太需要,不如等多小小時間先啦 ,萬一野到條女都唔係咁好ma

師兄 ,我真係頂唔順化驗所d阿姐 , 入去時我話驗性病系列,係驗咋...佢好似當正我有愛之咁...有色眼鏡到爆 ,唔夠pro
第一年去驗果時重神色緊 ...
c兄你中d野好似全部有得斷尾,係驚粒肉粒係花姐,唔係我需要問題,係不嬲同條女有做開...突然唔做會好怪,佢唔知我有病,好彩dr ho話帶套做9成9無事,佢叫我直情當唔會傳到(只限我生個位個case 渣各位c兄,無問過dr唔好搏)如果唔係我都唔敢同條女做

39 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。