推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

45 12
發新話題

[上樓骨] 水の戀

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-10-10 09:39 發表

我都想Ada同我做
上星期試了QQ, 斯文靚女一名, 服務態度又好, 好傾, 推油舒服, 下次一定返mark
我地不如聯名上書要求Ada客串.

引用:
原帖由 Ada2011 於 2011-10-12 13:54 發表 樓上幾位師兄太高抬我喇,靚女(實)愧不敢當。我的妹妹cary、Daisy、maggie、koey、QQ、kobe、yuki、yy、初戀 就當之無愧喇。在此深深多謝你們一直支持
我好想妳幫我做,係既話我今晚上來。

引用:
原帖由 楊過之子 於 2011-10-12 19:11 發表 師兄果然直接了當, 佩服 我也欣賞Ada嬌人的身驅  好易流鼻血
可惜我已食了檸檬!

引用:
原帖由 左擁右抱 於 2011-10-12 20:45 發表 換句話, 師兄今晚不上去, 但有幸做, 第一個檸檬漢子。
這叫做自慰嗎?

引用:
原帖由 左擁右抱 於 2011-10-12 20:50 發表 師兄  你留會再接再厲嗎?
没有可能,我放棄了,留番各位師兄努力吧!

引用:
原帖由 yellow40 於 2011-10-29 14:47 發表 已經好耐冇去TST樓上Spa, 近兩年吧! 早在月前已準備暫別主塲, 另計劃2011年的最後兩次收爐之行, 其一正是水之戀, 此Spa重開之後我並冇想過要去, 其中一個原因是此類塲的水準難料 (之前嘅感覺 ...
BG 係唔係、、、、、

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 bigdog173 於 2011-11-7 12:40 發表
Finally tried this place. To be honest, the hardware of this place is not up to standard. The girls maybe of higher quality and the price slightly cheaper ... but this place not for me.

I tried Kar ...
Managing young Bg is a very very difficult task so I don't think it was the fault of Ada, instead I believed your case was caused by the lateness of BG.

引用:
原帖由 hahadad 於 2011-11-20 09:10 發表
there are young girls comming all the time , I suggest Ada to employ mysterious customers to test their altitude and skill soon after employment.   I have tries 2 new ones and not very satisfactory. I ...
I don't think Ada need to employ mystery customer as you guys should reflect any bad feeling to her and she definitely will take necessary action.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-12-11 23:54 發表
Diro 這名較少見人用。
I think should be Dior

引用:
原帖由 derrick328 於 2011-12-15 10:41 發表 ME2 x 2 , also miss her friend (靚女 ) 你實知我說誰~! 你做過一次
氹仔都有蛟龍!!我都唔知點解這位靚女要留在那間場。sorry off topic 添。

本帖最近評分記錄
  • aero169169 體力 +10 我很認同 2011-12-15 14:31
  • aero169169 威望 +10 我很認同 2011-12-15 14:31
  • aero169169 金錢 +10 我很認同 2011-12-15 14:31

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-12-17 09:42 發表 聽聞YY又唔做了
係呀!真可惜!!!

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-12-17 15:59 發表

佢琴日已經走咗
早二日重同佢, 亞珊及Ada傾得好開心, 琴日就走咗。 唉!真係要珍惜眼前人

[quote]原帖由 Oldman 於 2011-12-20 13:19 發表

it's funny that your wordings sound that she has left this world . [/quote

Some Ching may know what I am referring to.

引用:
原帖由 chanchan1234 於 2012-1-11 15:45 發表 我吾知係那一位,dior就幫我做過,kobe 上次病左帮我做,我比左100蚊佢返屋企休息,應該吾係佢地,肥妹妹係上次坐在大廳沙發的那一位!
會唔會係Joyce??

引用:
原帖由 aero169169 於 2012-1-11 20:23 發表

水之戀冇技師叫Joyce喎
Sorry我知小小扮代表添!!

引用:
原帖由 SCWT 於 2012-4-5 11:04 發表
世間真的有如此獨特的女子嗎?
Is Angel special???

引用:
原帖由 doraemon7 於 2012-4-7 12:56 發表

都同意CHING 所講. 好多時都誇左少少. 有冇CHING 試左ANGEL. REPORT 下比大家知啦.
其實唔駛睇report啦呢類妹妹仔係sell年青貌美市場罕見千萬唔好抱住嘆骨技既心態就得。

引用:
原帖由 NuGundam 於 2012-4-8 08:13 發表

俾新技術放飛機,已blacklist她了。預早一日book都可以玩失蹤!
呢類妹妹仔出名神出鬼沒, 由於質素高我覺得值得再book。

引用:
原帖由 HappyRunner 於 2012-6-5 20:09 發表 初戀 is a short girl, speaks quite fluent Cantonese, and she does pretty good massage. Where is she now?
退出這行業了

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2012-7-3 23:02 發表

冇去研究同埋我都唔要求呢方法面。 
金巴係聖人

45 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。