推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[上樓骨] 悅足樂 西洋菜南街154-158號

悅足樂 西洋菜南街154-158號

今日在旺角做完野,行到隻腳有d痛,見e度有間足沐,咪上去按下先,入到去,好新靜,原來新裝修,老板娘話開左2~3個月,我話來做沐足,佢話e度有穴位按摩+香薰推油,只係228蚊雙鐘,我見咁平又有d腰骨痛,咪試下

有三間房,入到房,d房幾企理同乾淨,老板娘亞琳親自上陳幫我按,
老板娘看上來好後生下,可能是童顏,皮膚又白,笑起上來有兩個走粒,
佢身形是比較嬌小,我諗住死火,咁嬌小玲瓏,一定吾夠力,摩下摩下咁,點知一落手,
依........吾係喎,咁大力既,偷望下,又係果個人喎!按到腰時就同我講,你條腰d筋好脹,我先在穴位同你按松,一陳用油同你推,又介绍e個係物野穴,果個係甚麼穴,按這個是甚麼用的,
我問你點知架?原來亞琳在廣西讀過中醫的,佢父親是國內有名的醫生,依...............又係喎
,比佢按下去酸麻痛一齊來,呀..........我一面按,一面呻吟(鎖你,係痛的呼唤),亞琳話你有冇咁誇張呀?
我話係你整到我叫出呢羅、佢就笑笑口一野打落我個八月十五果度,真係睇吳出人仔细细,咁鬼好力
九十分鐘好快就到,亞琳好開郎,話題又
,全無泠場!

出到大廳見收銀有位長髮姑娘,好高挑下,比亞琳還后生,原來都係老板娘,叫亞燕,瓜子口面,身材好fit
下次黎又試下佢先,亞琳話按摩只是舒緩性治療,可能2~3天有效,叫我約定3日後覆診,
哦!知道了,醫師
哈哈,條腰果然松左

相關搜索目錄: 裝修 香薰

引用:
原帖由 LTF_123 於 2010-12-15 09:38 發表
有冇vas?  足鍾嗎? 沐浴設備如何? 毛巾拖鞋衛生可否? 淨dup落樓幾錢?
有冇vas?  

我無問同試,下次試下,番呢再報告!不如師兄你去試下

足鍾嗎?

九十分鐘

沐浴設備如何?
有沐浴設備,今次我無沖涼

毛巾拖鞋衛生可否?
可能新埔,OK喎

淨dup落樓幾錢?

$228+自己醒40蚊貼士=268

引用:
原帖由 vinsing 於 2010-12-15 23:23 發表
thx for your recommendation  
吾洗多謝,亞琳真係按得幾好!主要係穴位準,夠力水,骨精一定一試難忘!

引用:
原帖由 boot_boot 於 2010-12-17 15:27 發表

師兄,   
依! 咁好手勢丫!   
請問呢個場收幾多點?   
電話:
@&^* *(^!
時間:
10:00-03:00
服務:
HK$ 228 穴位按摩+香薰推油 (90分鐘)
HK$ 98 足浴 (50分鐘)

呠呠師兄
寫就午夜3點,你最好打電話去訂好時間

相關搜索目錄: 香薰

引用:
原帖由 boot_boot 於 2010-12-18 13:25 發表

等我閘低d資料先, 唔該20師兄.      
吾洗吾該,自己兄弟!

引用:
原帖由 andrew2726 於 2010-12-18 19:00 發表
Oh, maybe I would try too when I am somewhere closeby
THanks !
去試下,亞琳d穴位同力水幾好架!

引用:
原帖由 longsomeone 於 2010-12-19 15:31 發表
2081 hing;你都過嚟呢度玩呀 ,點解唔介紹有VAS嘅BG俾個位c hing呀?定俾呢度的"Gentlemen"  delete咗呀!
我響e處好內喇,你識我都知我中意揼正骨多過VAS,所以吾多知,如有兄弟試過.咪介绍下羅!

引用:
原帖由 @man 於 2010-12-19 15:45 發表

2081兄都幾勤力蹨骨, 多謝分享, 唔知老板娘靚唔靚
文兄,文中有講,靚吾靚,見人見智,哈哈

老板娘看上來好後生下,可能是童顏,皮膚又白,笑起上來有兩個走粒,

引用:
原帖由 LTF_123 於 2010-12-20 15:25 發表
mug 唔係全部自動波呀 , 仲要特別選擇 師兄有冇好介紹
騎騎,講明增值服務,梗係 on your request 架喇,哈哈

文兄,你試過就介绍比e位師兄喇,
最好PM,吾係就要響上面排隊!

引用:
原帖由 boot_boot 於 2010-12-21 13:45 發表

2081 師兄,
要排隊!   h:" />h:" />   
新手講問閒日下午會否比傍晚少客人d?  
我真係吾多知,你可以打電話去訂定房同技師架,
吾知會吾會旺角區日頭多d偷跳客?

引用:
原帖由 martinlion 於 2010-12-23 10:15 發表
真係咁好,我都要去試下!
如果你係骨精,一定要試,亞琳仍骨場奇女子!

引用:
原帖由 kilee521 於 2010-12-30 17:02 發表
good..........

好就試完出個報告喇!

引用:
原帖由 iam46709394 於 2010-12-31 09:54 發表
我都試過好似有個女子咁Lily手骨都幾好仲幾平,2part $220
Lily手骨有幾好,師兄,你快d講下,
吾方便講、P比我!

引用:
原帖由 Hiphing 於 2011-1-8 14:27 發表
去了,老正,大家不要心多!
大佬,我個報告正過正骨水喇,你仲要多心

引用:
原帖由 vibabe 於 2011-1-8 23:58 發表
經過 2081 兄及 @man 兄 (另一條 thread) 熱心推介, 講真, 初時睇落真係鱔味濃郁, 反而令到我有介心, 上去一試意欲急降

經過旺角, 的起心肝行上去試, 我認為兩位師兄是熱心, 並無放鱔, 我之前所擔心係多舊魚

我 ...
經過 2081 兄及 @man 兄 (另一條 thread) 熱心推介, 講真, 初時睇落真係鱔味濃郁, 反而令到我有介心, 上去一試意欲急降

哈哈,師兄你咁抬舉小弟,寫得咁差都可以做到鱔帖寫手,如果小弟無得撈時,都可以搵到餐食!

經過旺角, 的起心肝行上去試, 我認為兩位師兄是熱心, 並無放鱔, 我之前所擔心係多舊魚

係呀,搵到個揼得旣,我味分享下羅,

我個用後評係: 唔去唔會走寶, 去完唔會跌錢, 眼見一共三位技師, 其餘兩位冇問名字, 替我除勞的是洋名麗麗, 三人都是中女師奶 feel, 我完全受得落, 冇異議冇失望, 不過其他師兄如果要年青貌美, 就要自己問清問楚有冇

Lily我無揼過,我分享旣技師叫琳琳,下次你試完佢再評一下,好彩我一路都無講年青貌美,我只是強調穴位準好力而己

行過而又覺得疲勞, 我有機會再去, 但係就唔會專誠打電話卜, 或唔順路都要去. 整體是正面評價

哈哈,你試完亞琳至講喇!

我都好多謝你信我篇報告上去試下,都証明到Xocat都有d江湖地位!

引用:
原帖由 xmmx 於 2011-1-18 13:55 發表
C-hing,do not open 3 topic for  one shop!!

http://forum.timway.com/f/thread-431196-1-2.html

http://forum.timway.com/f/thread-428258-1-2.html

http://forum.timway.com/f/thread-438209-1-1.html
I am not @man,

Don't count me in

OK?

引用:
原帖由 myxinlei 於 2011-1-23 18:44 發表
好详细,请问亞琳年纪有多大?
哈哈,你上去搵佢咪知羅!
咁樣先有神秘感

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。