推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

可否告訴我DRHO的地址。

我是在尿道口發現了花,做愛有戴套,唔只係咪之前住醫院一個月用尿兜染到,又或這係去按摩。

想問做冷凍之後會痛幾耐?一般睇完醫生幾耐可以做手術,我想即刻做。

另外睇政府應該去邊?尿道口係咪都無得做手術而且等好耐?
我有花,女友在聖誕手機說愛我,但一直無聽我電話,我個心都碎左。

相關搜索目錄: 手機

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-12-25 23:59 發表

政府, 你去衛生署果度會搵度地址. 唔使錢, 唔使預約, 但你會覺得幾無癮, 醫生會驚你傳染佢.

何生, 你係頭100頁可以搵到佢詳細地址.

唔好淨係上來攞料, 然後走左去. 各位師兄無義務幫你的. 個個都可 ...
唔該你呀。一般凍完,外觀上幾時先唔發覺有花?我的花在尿道口
我真係無對唔住女友,今次無端端咁水洗唔清。

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-12-26 14:50 發表

凍完通常幾日就甩晒, 但會好腫, 我果時腫左成2個月(少有既CASE). 尿道口, 師兄你真係唔好拖啦, 星期二開D去睇醫生睇下點搞.

可能揼骨時D床單, 衣服唔乾淨.
唉,我估有可能係之前有意外,訓左一個月醫院,痛到無理衛生要坐廁,和用尿兜(有D好似無消毒乾淨)。
都唔知點面對女友

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-12-26 16:08 發表

醫院應該成日消毒先至係喎.
無呀,見過唔少壺有漬。而且個廁所一日最多消毒一次。
唉,個病唔會要命,講真我又唔係好擔心。反而係我唔想無左個女朋友。

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-12-26 18:36 發表

如果你唔係去玩中蕉, 你可以坦白同佢講的, 相信佢會體諒.
因為我有案底呀,佢原諒過我已經萬幸。我要拿拿聲搞掂,希望唔好腫咁奈。佢摧我飛去見佢,唔可以被睇到!

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-12-26 23:03 發表

我自己腫左兩個月, 我右邊包皮生花, 唔反起唔覺得有乜特別, 一反開, 右邊既大細係左邊既3倍. 連自己都嚇親.
講真, 就算消左腫都要KEEP住觀察, 如果一定要做愛, 當然有得避就好啦, 一定要帶套.
\

我已叫左佢唔好食藥,等我帶套。我傷口都唔算易腫果隻,希望,希望唔好腫感耐。
頂, 係尿道口腫,都唔知會變成點嘅樣,驚驚。

聽日打去約,希望盡快有得做。唔知做完冷凍尿道口會唔會行路好痛被人知道。

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-12-27 21:55 發表

你聽日約, 放工睇, 即做架啦. 佢果支冷凍槍隨時READY.

我果時做完, 醫生叫我係出邊抖陣, 無咁痛先好走.
順帶一問師兄, 你生係尿道口, 小便有無疾住疾住?
無窒,會窒嘅咩?

大鑊,dr ho 3號先返,其他醫生唔知好唔好或貴。

今日去DR HO度做冷凍尿道口,比想像中無咁痛。不過啱啱屙尿又痛,今日真係水都唔想飲了。

佢話我得一粒而且生得好出所以無咁難搞,話應該一周內自動甩而且唔會點腫。佢話通常是生在包皮而且唔止一粒就會腫。

比左消炎藥我食,重有抗生素藥膏,今晚無咁痛先搽了。

引用:
原帖由 TTTT1 於 2011-1-3 16:50 發表

最煩係番發既問題~~~
現在掂落粒花無咩感覺,應該係凍死左的關係。
但係鍊下細佬有D痛,可能係D凍氣灼傷尿道
尿急都唔想去,慘慘慘。

睇下尿道口粒花,縮細左一半,但灰得來有少少肉色,唔知係咪冷凍無去到粒花入面?希望過多幾日會甩晒。

啱啱搽膏甩左半粒!

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2011-1-4 17:54 發表

等花下面既皮生上去, 然後粒野就會甩架啦.
用左幾多$?
診金加藥$520,冷凍$800,佢話真係再凍會平D,我睇舊POST直情話只需要比趁金,唔知依家重有無咁平。

引用:
原帖由 stanleysex 於 2011-1-4 19:06 發表
咁正常睇要過一星期去冷凍多次安全d
知道師兄,耐心等夠一周情況如何先。DR HO就話應該好法甩晒,跟住三周後去覆診。

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2011-1-4 20:43 發表

跟住要觀察一年架師兄. 佢都話呢粒係椰菜花?
對,做了花花公子

問定先,有無師兄知道DR HO凍第二次收幾多錢?唔該

引用:
原帖由 hime123 於 2011-1-8 00:10 發表
唉...好番後1個月第一次舊位發番
師兄你又是去DRHO嗎?知唔知第二次凍幾錢?

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2011-1-26 20:12 發表

我都八個月了. 一定會, 呢個地方係我最無助既時候得到同病相憐既師兄支持, 同埋好多有用既資訊.
T兄, 時間問題啊, 過年唔好食咁多油膩野, 唔好飲太多酒, 始於對身體唔好.
我就快一個月,暫時無事。

當日凍完,兩三日後甩晒,五六日腫都無埋。依家果個位無花,反而係少左忽肉。
通常話尿道口易發,可能我埋口超快無咩事。

三個月前尿道口出花,在Dr Ho冷凍搞掂,唔係好痛又放心。啱啱尿道口的花翻發,但我在內地,而依度好似用激光的。有無師兄試過激光?

引用:
原帖由 bigcanon 於 2011-5-18 02:34 發表
三個月前尿道口出花,在Dr Ho冷凍搞掂,唔係好痛又放心。啱啱尿道口的花翻發,但我在內地,而依度好似用激光的。有無師兄試過激光?
禍不單行,本來尿道口一粒,今次翻發兩粒,系帶又一粒好細,另外見到一D唔知係咪,聽日去檢查,唉。

近期飲酒夜瞓出事。

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2011-5-20 23:09 發表

師兄, 見你出事時上過來, 做完冷凍, 無番來, 以為你好番. 如果翻發就快D睇醫生凍甩佢啦.
做完幾個月都無翻發,可能本身身體好,但最近壓力大,食瞓都唔好就賴野了。

做左電灼,做前打麻醉針,打果時都唔係好痛,做時就無感覺,上次做冷凍痛好多!不過效果就唔知邊個好,反正都係要靠自身抵抗力了。
各位兄弟,一定要保持身體健康,一放鬆花又來,重可能出多左!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。