推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

Wai Wai+Candy---加威新組合

係啦﹗係啦﹗乜都話CANDY講, CANDY最愛同每位客講, 得閒幫我寫多D報告, 寫得少唔高興,  寫得好重重有獎,  話唔定私人醒番Q你歎.

引用:
原帖由 chanchan1231 於 2011-2-25 12:13 發表 sell係無用,打電話上去,Book左囡囡,入到房,轉囡囡,揾主持人問點解?話囡囡上左鐘,我問Book果時你又話有同得?只識儍笑同講對吾住,扼左d客上去,再"是旦"有物囡就塞物囡比你,: ...
錯﹗正路她不會說對吾住,應該笑住說sorry阿,sorry阿﹗尼句話我覺得好撚討厭呀sorrysorry,嘥氣﹗

引用:
原帖由 楊過之子 於 2011-2-23 00:12 發表 舊地重遊, 老板娘勁sell去+送一, 都唔錯既~!睇女這, 有玲玲,ivy,angel,eva,琪琪,lisa,cindy +candy,惠惠 我巳试了一半了, 正正~!
十送一?如果幫襯十次送一Q都要考慮由誰送出.都唔知博咩?

引用:
原帖由 chanchan1231 於 2011-2-25 23:09 發表 你講開又好似係!真係講英文,哈哈
唔係話好似係, 直頭係, 尼句英文講得最好最多最熟練, 因為講到慣, 就是sorry阿, 以後駛撚打電話去booking咩, 隨時上去事但執一件, 碰運氣, 要就要, 唔要x就, 最多講多兩句sorry搭夠囉,   以前都見過有D場習慣騙客人上去先, 諗住你一場嚟到, 嗲你兩句就OK, 當正獨市生意咁, 像肥P仔Ching果句, 即刻走人, 以示不滿, 反正尼D飛機場尖沙咀周街都係, 笨七只能做一次!

回復 241# 的帖子

就是因之前報告比較正面, 有Ching較為理智不想和他人唱反調而發生爭執, 好欣賞這種做法, 報告當然是有好有壞, 有些為拜老板娘石榴群的Ching當然會甘心多次做傻仔, 有些只為指定技師而光顧的就會覺得被欺騙而感到不滿, 因為本人也試過這種情況, 根本就是有欺騙顧客之嫌,   就算個場有幾好的技師都不想再去.

引用:
原帖由 chanchan1231 於 2011-3-6 08:38 發表 咁又吾好燒到其它的師兄,每個人都有心儀的技師,我都有,我提出只是叫老闆知道,有不善的地方要改進姐,我知Candy有睇網的,希望她能改一下
就算當面同佢講最多講多兩句sorry或對唔住唔好意思之類, 改條毛咩, 唔止一次啦, 生意手法只要你上去,呃得一個算一個,講句sorry又唔使錢嘅, 好似多個唔多少個唔少咁, 有錢賺理你感受?

引用:
原帖由 c-hing 於 2011-3-8 00:16 發表 c-hing們,我前兩曰有上去wai-wai度你地講得很對,就算有幾棧的支師都好,我都唔會再去了,我聽到巨honey,,honey都想死,人做老板娘 巨做老板娘做到想吐 尖沙咀坩多間唔一定要去果間,我地做二個中最多卑 ...
每個客上去都叫你做honey㗎, 聽得多好討厭. 因為太假, 原本一個半個師兄在這表達不滿就話個別事件, 但最近越來越多劣等評論表示WAIWAI真的很失敗﹗佢話有客等房趕你走? 比著我就堅決唔走加鐘, 先入為主, 再唔啱叫佢問個等房客人, 介唔介意孖房? 好似茶樓飲茶搭枱咁啫! 先排有師兄講到個場有十個八個技師咁巴閉, 得果五間房,唔通個個客都玩雙飛咩? 實唔夠房用㗎.

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 chanchan1231 於 2011-3-8 06:58 發表 有次我上去,去左水療房按,在Part2中,佢突然出現,叫我轉房,話有客人想用我間房,我立刻沖涼、埋單走人,技師叫我去第二間房按埋,我話算喇,後來知道那客人係佢,所以趕客温仔,唉!有些技師都投 ...
講到客就多啦, 唔怕醜講句, 在YMC時已得到她的服務, 應該唔只一個, 相信這討論區上都有多位是她的客, 很多都是素未謀面的客,,  

版主編輯提示。

相關搜索目錄: 水療

無理由咁多人會這樣說, 以前她的形象是人見人愛, 有大批fans支持, 但到今日, 竟然無一為她澄清, 因為fans們都心中有數, 或經常遇到之前所說到的令人反感情況, 有唔著時就不停說sorry啊,,sorry啊, 嗲幾句再用個帶上神奇胸圍的朐部頂你兩嘢就乜都掂哂, 一兩次就話得啫, 再多兩次就無效更令人反感生厭, 其實一個去慣歡場或骨場嘅男仕都見慣此情況, cheap到死! 把自己的fans當凱子

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。