推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

27 12
發新話題

尖沙咀 凝樂澗

近日又有新女~詩詩 嘉嘉 BOBO~

嘉嘉我琴日試過∼ 真係冇得頂∼ 如果師兄鐘意琪琪既身材,就一定會愛上嘉嘉∼
詩詩我就仲未有機會試∼ 但聽其他師兄講,佢係有d害羞。。。但佢真係都算靚女∼
bobo係高挑身型,身材好正∼ 年齡可能會比嘉嘉同詩詩大少少,比kk同yy佢地細。
提醒咁多位師兄,佢地好多appointment,好鬼難book >.<

引用:
原帖由 zerr 於 2011-3-11 11:44 發表 I like short hair gal aiya ! Aero-ching, u make me want to try double fly. kei kei and kaka. How much is double fly for massage not spa !??But i think Joey is the best in t ...
哇∼ 琪琪,嘉嘉雙飛∼ 我真係不敢想像 ∼_∼ 4隻D.....師兄你隻手夠唔夠大? 呵呵

相關搜索目錄: SPA

kk dup得好左好多∼ 師兄們有冇試過??

引用:
原帖由 裴公子 於 2011-3-24 22:12 發表 見到一位長髮馬尾美女,未知芳名?
昨日一共3個馬尾妹:Kk,yy同nikko
Yy係四眼妹,kk就細粒d,nikko就高少少
希望幫到師兄啦

引用:
原帖由 裴公子 於 2011-3-27 11:09 發表 同意好好多
呵呵~咁你幾時再去試下淡妝NIKKO先? ^^

引用:
原帖由 PChoi 於 2011-3-26 11:24 發表 前兩天終於試了詩詩,真喺詩詩文文清春可人。part 1 可以啦,還有很多改善空間;part 2 就唔錯。 嘉嘉就重未試到,想约兩次自己有空的時間,老闆娘都說她有 booking,無缘分。 重有冇 ...
詩詩我覺得佢雖然唔係好識LUM人∼ 但佢俾人果種FEEL真係唔錯∼
我之2星期試完佢∼ 前幾日再俾佢按過~ 發現佢功夫有好明顯進步∼ 希望佢再俾D心機啦^^

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-3-29 14:04 發表 佢都幾鬼馬.
點止鬼馬咁簡單,直頭係男人既開心可人兒,
少d定力都忍唔住會心動

引用:
原帖由 philipwongsk1 於 2011-4-10 03:06 發表 I am not sure. I saw Ki KI on friday.She dressed a nurse.uniform
p.s. 琪琪 and KK are two different gals, KK is slim and 琪琪 with busty body~

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-4-9 15:56 發表 其實只有燕子和Annie唔食煙昨晚只有2位男士去Neway唱K,一位是嘉嘉男友,另一位是心蕾的熟客今日佢地個個都瞓到下午才開工
哇∼ 師兄真厲害∼ 咩都知∼ 如果我都有得去就好喇∼

新黎既yoyo應該都係dup得之人∼

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-4-12 00:57 發表 應該都係2x歲
一個二十頭,另一個二十尾∼同樣好波∼一個sell年輕貌美,另一個sell經驗老到 + 力大無窮∼

引用:
原帖由 zerr 於 2011-4-11 22:37 發表 hehe... 我冇去過Bali.  aero-ching 可唔可以講多少少yoyo lei ? THX沙巴就去過
yoyo既賣點唔係佢個樣,師兄可以將集中力全部送哂係佢對車頭燈度∼ enjoy!!!

Yoga雙飛係冇可能會實現架喇,別有隱情,
師兄們都係分開mark佢地啦

相關搜索目錄: Yoga

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-4-12 17:27 發表 我有四條 D 在手? 佢地就只有一條 J (Jack)
佢地仲有2隻JOKER~

其實我一直都冇機會試tung tung手骨∼

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-4-19 19:04 發表 今天下午去了凝樂間,再次試到嘉嘉的手勢 估不到她那麼快就回歸YLK 期待詩詩的歸來
嘿嘿,我琴日係九樓探詩詩見到你,但今日係八樓我見唔到你既,師兄神龍見首不見尾

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-4-20 15:47 發表 今日中午再搵彤彤,她的按摩推油真的很relax,再找Annie做多一part YLK見到以下技師返工:KK,Angel,Annie,燕子,心蕾,Yoyo,Joey,彤彤
冇見到kaka?

我聽婷婷講,好快就會有新女,好似叫cindy定sandy,正骨水∼

引用:
原帖由 IDD007 於 2011-4-24 21:15 發表 Yes, it should be $100 ... $200 is already R la!!
所以我好同意版主講法,要睇係咩condition,
100蚊我去按正骨都要俾啦

引用:
原帖由 裴公子 於 2011-4-25 13:08 發表 四個字:明碼實價雖然該BG都非常有禮貌,但本公子依然唔係咁鐘意至於其他BG,就未試過任何明示暗示了
師兄願意pm告之此女是誰嗎?

引用:
原帖由 f.s1228 於 2011-4-25 21:39 發表 冇錯,絕對同意zerr兄講法,呢個世界有樣野叫〝价值〞,我覺得值嘅話比500、1000系我嘅事。
其實呢位師兄唔駛勞氣,呢個商業社會本來就好公平,等價交易,
每個女女在你心中都有個「價」,其實掉返轉,女女心中對自己既身體同服務都有個價,你情我願先”deal"得成;
勉強唔黎,有時俾得多,客人認為唔抵,但有時俾得少,技師又話唔扺。
就好似賣魚旦,十蚊一串,你可以話貴,走去買五蚊一串既,好簡單姐!
其實各位女女都係做自己生意,並唔係幫個埸打份工,佢地叫價幾多係佢地權利,客人同時亦擁有成交與否的權利(其實本來入去按摩就沒有提供按摩以外服務架啦,如客人有需要,又出到女女滿意的價錢,就成交,出唔到既話,根本就迫唔到)
去叫雞都有分200蚊1Q同幾萬蚊1Q啦,又何必勉強,搞到自己唔高興呢?

其實依家都冇海鮮價出現,我去做過咁多女,大部份都係開價兩舊水,絕對合理呀

頭先係ylk同咁技師傾r tips問題,發現原來有好多客人都要「上山落水」,
有咁既要求,先會有200蚊之要求

回復 822# 的帖子

我琴日都見到SANDY, 真係唔錯, AERO169師兄真幸福, 咁快就試到

27 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。