推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[上樓骨] 水の戀

又有新場??
到時記得提我睇REPORT~ 哈哈~

我都好想試下希文,今日一見,佢幾吸引

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-3-22 10:05 發表 去可以: 3. 上上落落, 亦睇住D人上上落落 .
睇住D人上上落落, 出出入入~ 然後自己又會上上落落~ 出出入入

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-3-22 15:38 發表 收到試鐘男call 未?
收到呀,ada話有幾個新女仔,但我今日冇時間,聽日又要上大陸,未能抽空一試,都係讓貓兄你試先

引用:
原帖由 HMT 於 2011-3-25 00:10 發表
呢位師兄~ 你上左水之戀既目的係去搵ADA?就如師兄所言~ 因主持人非如你所想搬漂亮, 你便以後不再去?那麼我提議師兄你都係唔好再去SAUNA/USB了~ 因為我每次都會見到好多男性主持人~ 有D仲係男生女相~我真係有D好奇~你去按摩既時候, 係想搵個好既技師 定係你每次去都只係想同個主持人發生特別關係∼估唔到我一睇呢個POST就俾你呢位講野咁有深度 和似變態大哥 嚇到以後都唔敢再見到你既POST 可能都係小弟唔慣...

本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 HMT 於 2011-3-25 16:14 發表 師兄,小弟都係講事實同個人感受啫!青菜蘿蔔各有所愛,唔通師兄鐘意食青菜小弟就要跟住食咩!
你一直都係講個老闆娘唔係你碟菜,
你除左鍾意食d老闆娘,你根本就冇客觀分析個場既技師,
呢度冇人想了解你的個人興趣,因為我上去係只為按摩,非為了老闆娘

我返左2日大陸~
請問呢2日有冇人上過去9/F? 有冇正野分享下呢?

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-4-10 23:16 發表 講起Lisa夠高, 果日我就望住比較佢同Michelle, Ada的高度.
咁你最後得出既答案係邊個高d??

我由今日開始都打算上上落落~

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-4-15 17:02 發表 好 探訪完畢,她們紅色套裝,吸引在下,做 spa 好好。。我會不斷探訪。。。
師兄做左邊個呀?

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-4-16 09:44 發表 這個名係我改,好多forum都跟我用,應該收返copyright喎 話時話, 我喺第一個客試佢地雙飛, 之後就好多客試  
師兄好似星探。。。專長係發掘出係骨場中好玩既野∼呵呵
如果再有其他好野∼ 一定要同我講啊︿︿

恩∼ 如果8樓有客想搵kaka,而佢9樓冇野做, 佢都會落去

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-4-16 12:44 發表 Good to know Thanks ashspider c-hing
u're welcome aero ching, we can exchange the news~ hahahaha

喔,收到,我d消息唔夠update

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-4-16 18:54 發表 吓,Kaka 嘅消息你都唔夠update?
既然婷婷決定唔用嘉嘉,唔想把事件複雜化。
我諗嘉嘉都已經明白,會專心做好依家份工。

引用:
原帖由 裴公子 於 2011-4-17 20:08 發表 據了解8F9F關係應該不錯的吧
事情變成依家咁樣,咩關係都唔緊要啦。。
我地係男人,係客人,最緊要玩得開心,其他一切對我們來講都唔重要啦∼
8樓同9樓都有唔同既靚女,如果有時間就周圍都玩下lor∼

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。