推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

緣盡~~

引用:
原帖由 Redtshirt 於 2010-11-5 15:30 發表
有D BG, 你會9唔9 個零兩個月搵佢一次, 講下野, 拖下手, 揼下骨;
有D, 我會耐D搵佢一次, 想知道伊人芳蹤, 近況如何, 半年一會;
前陣子, 有個幫我揼緊, 都好有心機咁做, 按身、推油一D都無馬呼, 又傾得 ...
我都試過曾經有對一個BG感覺好好,如是簡段揾佢按摩,傾下偈,而佢每次都好俾心機做 但唔知點解有一次突然有一種緣儘於此嘅感覺,(自已唔會再揾佢)而最奇嘅喺個BG竟然feel到啲嘢,完工後突然同我講:“我感覺你以後唔會再揾我啦,今次應該喺我哋最後一次見面”! 當時真喺好無語.....

引用:
原帖由 楊過之子 於 2010-11-9 21:13 發表

有時玩会玩出火, 女人唔易玩這, 兄弟
有時人超估咗自己,覺得可以控制感情而忘記咗人始終喺感情動物而受其困擾!
女人真喺定人又愛又(痕)

引用:
原帖由 .果. 於 2010-11-10 14:02 發表
天下沒有不散的延席!憶往日情,惜今日緣!憐惜眼前人!   
相遇...相識...到相知...緣來"原"去回到"圓"...珍惜眼前人,享受眼前歡

引用:
原帖由 楊過之子 於 2010-11-11 23:49 發表

同意呀

有時諗諗下呢個平臺真喺唔錯,可以俾我們喺度舒發下多余情感.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-11-12 23:20 發表
我一排之前有樣野刺激又輕鬆既事, 就是一個識了若干歲月的技師給了我先後三次FOC(當 慶起的sp 吧), 第三次後, 她剛又終於接受他的另一個客好久的追求而做了他女友, 咁好自然我和她不會再來, 我亦沒有任何負面感受(從 ...
真喺羡慕白貓兄嘅艷緣啦,.
小弟雖然都有幾個啱傾又有感覺嘅BG,但就真喺沒沉過,或者我個人屬於理智性吧,就好像其他師兄話劑怕影響家庭
玩唔起就唔沉啦,點到即止似有似無嘅感覺 都唔錯

引用:
原帖由 kkleung 於 2010-11-16 18:21 發表
細佬出黎玩嘅四樣必須品:
1)藝名,比錢用現金;
2)71 或者 OK 的太空電話咭;
3)飲食玩出錢無問題,捨借免問,再講就拜拜,開心過便算;
4)就算有幸食免費餐都千萬吾好以為自己係華仔偉仔,歡場係現實 ...
又藝名又OK太空電話,玩得咁鬼祟玩得咁宿骨都好辛苦啫 .

相關搜索目錄: 飲食

引用:
原帖由 pansir 於 2010-11-17 22:29 發表
我也有同感,既然又呢樣又嗰樣,玩得這樣辛苦及虛假,倒不如回家又或者明買明賣算了,說到底囡囡們也不是傻的!
有經濟能力者)既然鍾意對方又何必計較付出嘅形式同幾多呢.你有家庭唯有喺呢方面儘量彌補,亦都需知你"精"之時女女都唔"笨"咖!二:玩得來又藝名又另類電話咁鬼祟祟就如呢位兄台話劑不如返屋企唔好玩啦.當然男人出邊玩還玩,最緊要唔好影響家庭,家庭先喺中心點.事前同女女講明原委,啲女女都會好識做唔會打擾你.總之都喺個句"尊重"囉.
學有啲兄台所講:每個人都有個底線有個尺度,你嘅底線深啲就玩得長啲,你嘅尺度長啲就玩得耐啲. 所以過唔過火就因人而異.哈哈...
以上屬個人觀點,絕無其他針對成份 歡迎各位兄台交流分享心得

引用:
原帖由 pansir 於 2010-11-13 10:13 發表
個個都話出來工作的技師非常現實,但有時她明知道你有老婆仔女,亦沒有能力供養她,但仍然肯跟妳出來吃飯行街睇戲,到底又是什麼心態呢?真不明白?
技師之所以"現實"喺因為佢哋要面對"現實",好多技師背後都有心酸嘅故事!!相信各位師兄都聽過有唔少個案. (當然有啲都會喺虛構)
但喺人始終都喺感情動物,兄台應該都喺一個明君子,你對女女真而定到女女信任你,多咗一份情,你唔需要探討佢哋什麼心態, 呢個世界好多嘢無得解..

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。